icon

Ako vybrať správnu veľkosť barefoot Froddo topánok?

23. mar 2025

Ahojte, chcem si kúpiť barefoot topánky Froddo laces kožené čierne. Ak máte niekto skúsenosti, recenzie, budem rada ak napíšete.
A ešte sa chcem poradiť,ako zvoliť správnu veľkosť. Je tam táto tabuľka. Len nechápem tie veľkosti, odmeriame nohu a prirátame následok a potom sa riadim tabuľkou? Či bez toho nádmerku sa riadim tabulkou? Aký nadmerok prirátavate? A musí vôbec byť? Teda pri klasickej obuvi som si kupovala topánky akurát, nechcem niekde zakopnut... Sú to moje prvé barefoot, ktoré som si ti vyhliadla...

Ako vybrať správnu veľkosť barefoot Froddo topánok?
Strana
z2
majamat
Autor odpoveď zmazal
autor
23. mar 2025

@shee11 no vyzerajú super fakt na tri roky
@majamat no mne sa toho robí s jednými hnedými koženými topánkami. Sú vpredu širšie, mega pohodlné, najúžasnejšie ľahké topánky, ale koža nejaká čudná, keď prší, mám flaky, pod tou kožou kde sú zhyby vykúka čierna farba, vyzerajú po 5 mesiacoch akoby mali tri roky...
@shee11 táto koža vyzerá kvalitná...

autor
23. mar 2025

@majamat a tieto vložky sú kúpiš zvlášť, aby si mala hrubšiu podrážku,áno? To treba kúpiť takú značku ako topánky asi,však?

autor
23. mar 2025

@shee11 myslím že mne tvarovo by mohli sadnúť tie Froddo.

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
autor
23. mar 2025

@majamat no teda ty máš riadnu zbierku 😉

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
autor
23. mar 2025

@majamat tie hnedé sú krásne

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
autor
23. mar 2025

@majamat áno, mám vyhliadnute šnurovacie... Teda ty si zaťažená na topánky, ako vidim...ja nám iba zopár topánok...

majamat
Autor odpoveď zmazal
autor
23. mar 2025

@majamat a sranda, že mi hovoríš, že mám širšiu nohu v strede...doteraz som si myslela, že nohu mám úzku...preto aj hľadám niečo lacnejšie ba začiatok...na vyskúšanie

autor
23. mar 2025

@majamat tie sharon

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
autor
23. mar 2025

@majamat áno, to mame🤣 ďakujem za rady ❤️

princezna_bosorka
24. mar 2025

pri prvych barefootoch je blbost kupovat cez net, chod do predajne, nechaj si vysvetlit, ako to odmerat (su na to speci meradla), pri obkreslovani na papier akurat namerias nejaku blbost.

Strana
z2