icon

Ako vybrať správnu veľkosť zo Shein?

27. máj 2024

Ahojte, tie čo odtiaľto objednávate ako sedia veľkosti? Ja nosím S/M a neviem tým pádom pre ktorú veľkosť sa rozhodnúť.

ivanakal
27. máj 2024

Ahoj, ja vacsinou nosim L, niekedy M.. ale objednavam vacsinou L-ka.. Raz som objednala saty M a boli uzke. Alebo potom citam recenzie od ludi co to kupili, pripadne rozmery pozeram.

stellarstar
27. máj 2024

Treba kukať rozmery a recenzie ale inak u mňa keď obj xl tak na xl aj sedí niekedy podľa toho čo to je aký strih a materiál stačí aj l-ko
Mame tu aj sk keď chceš môžem ta pridať tam si ptm môžeš predať keby niečo nesadlo

tinalia
27. máj 2024

Ja sa neriadim cislovanim S, M atd lebo ked si pozries rozmery v popise tak zrazu z Mka moze byt aj XS, velmi zalezi od konkretneho kusku oblecenia. Mne zatial az na jedno tricko sedelo vsetko prave preto, ze som sa riadila presnymi rozmermi v popise

stvura
Autor odpoveď zmazal
autor
27. máj 2024

@stvura a nie je problém s vrátením späť? Ak sa dav pohode vrátiť tovar tak to risknem

autor
27. máj 2024

@tinalia ak mám byť úprimná neviem sa riadiť rozmermi netuším ale mám rozmery ani sa neviem pomerat, objednavam len z about you kde keď nesadne tak vrátim a zvyšok kupujem v kamennej zare kde si to skúšam 🙈

autor
27. máj 2024

@stellarstar ak sa dá vrátiť tak vrátim a ak je s tým problém tak predám na v*****, tam som popredala už detské shein veci čo sme dostali ale deťom som ich nechcela dať 😊

stellarstar
27. máj 2024

Vrátiť sa dá ale platíš viac akota samotná vec stoji

vanilkovazmrzka
27. máj 2024

Nevies si pomerat jedno tricko, ktore mas doma a vies ze ti sedi?

autor
27. máj 2024

@stellarstar ok rozumiem takže sa to neoplatí tak to radšej predať

autor
27. máj 2024

@vanilkovazmrzka moc nie lebo mám rôzne tričká, jedno je a má byť obtiahnuté crop zatiaľ čo iné je dlhšie voľnejšie na legíny čiže tie rozmery sú úplne iné, záleží podľa štýlu 🤷 a veľakrát to viem nakombinovať až keď to vidím na sebe

stvura
Autor odpoveď zmazal
autor
27. máj 2024

@stvura ďakujem 😊

ekira1
28. máj 2024

Kedysi dávno, ale v mojej veľkosti M to bolo ich XL a problém skôr bol materiál.

autor
28. máj 2024

@ekira1 áno to som si včera všimla, mala som asi 20 veci v obľúbených a išla som to vysortovat podľa materiálu... Iba 2 veci boli bavlnené zvyšok minimálne 95% polyester... Nakoniec som nič neobjednala

ekira1
28. máj 2024

A ich 100% bavlna je niečo úplne odlišné ako 100% bavlna u nás. Dcéra má odtiaľ svetre, periem veľmi jemne aby vydržali ale inak sú pekné. A synovi plavky s tričkom. A sebe nič čo by mi vyhovovalo.

jablkovastrudla
28. máj 2024

@vanilkovazmrzka bude jej to na dve veci, objednala som si tri tricka z jedneho druhu a kazde je ina velkost 😏

jablkovastrudla
28. máj 2024

@ekira1 ja mam odtial jedno tricko na kojenie a je super. Tak som si objednala dalsie 3 len v inych farbach a kazde ma inu kvalitu aj velkost 😃

autor
28. máj 2024

No tak super 😀 takže veľkosti nesedia vôbec je to len náhoda čo príde materiál nekvalitný tak asi ostanem pri pôvodných nákupných zvykoch 🙈

maca206185
2. jún 2024

Ahoj . Tak ja objednávam poslednú dobu často zo shein legíny,tričká a zatiaľ som nemala problém s veľkosťou. Neviem či mám šťastie 😂

aliste
4. jún 2024

@stellarstar mozem poprosit o pridanie?

annapalencarova
4. jún 2024

Dcéra nosí S a sedí jej veľkosť XS