Ako vyzerám krajšie?

Prva fotka ponuka myslienku ze sa chces zoznamit za kazdu cenu na to chlapci so slinkou na brade idu.
Druha fotka je zase taka unavena. Alebo slusna
Mne sa kačičky nepáčia,sorry...
@janinah áno kacicky sú už iba na Slovensku. Cele zle. Dnes som videla na TA3 Trampov syn oznámil zásnuby. Zaujala ma jeho partnerka. Veľmi pekne pritodzene žieňa. Načo sa tak hovadis. Sory....
Určite blond ,vyzeráš pekne na foto ,pery máš pekne vykrojene, nepotrebuješ ich nafukovať ...a oblečenie je mi to jedno ,kto určuje čo je moderné , každý nech si oblieka čo chce
Tak v prvom rade krasa je velmi velme, ale ze velmi subjektivna vec. Tie pery su u mna uz moc. A to som teda zastanca tychto sialenosti, ale s mierou…
Ale teda, za mna potrebujes odbornu pomoc. Nie v zlom, nie utocne… par sedeni u psychologa by ti pomohlo, vazne… nie je to myslene vysmesne. Ale evidentne je nejaky problem niekde… vychadzam z toho, co pises a co riesis, plus tvoja potreba stale sa uistovat, ci si pekna…
Ty si ta s tými "simpsonovskymi" perami? Lebo ak ano, tak uz je to ovela lepsie 👍🙂
@sima979797 pekná si na oboch, ja si neviem vybrať, kde si krajšia. Si mladá, stihla aj pekná. Aj ja by som chcela byť taká pekná ako si ty. Nechápem prečo niekto rieši oblečenie. V dnešnom svete sa uz nosí hoc-čo, je to každého osobná vec a vyjadrenie svojho štýlu. Čo s čím sa nosí a nenosí nech hodnotí módny kritik u celebrít. Ty si mladé dievča, asi študentka, styl si ešte len nájdeš.
Ty si ta s tými "simpsonovskymi" perami? Lebo ak ano, tak uz je to ovela lepsie 👍🙂
@o__o anoo dakujem ! Konecne sa to podarilo rozpustit🙂 Na Slovensku mi to nevedeli rozpustit az v zahranici kde som si to davala robit 🙂
@sima979797 v tej blond verzií posobis umelo. Teda hlavne kôli perám a príliš hustým mihalniciam. Tá blond mi až tak nevadí, hoci by som kľudne zvolila farbu akú máš prirodzene. Ale kedy experimentovať keď nie tomto veku.
Na tej druhéj fotke mi prídeš ako taká normálna obyčajná baba ( nič negatívne na tom nehladaj). Myslím, že tam más príliš tmavé vlasy, to potom posobis príliš tvrdo, možno ti to aj pridá pár rokov.
Takže ak chces mihalnice tak decentnejšie a bez tých napichanych pier.
@janinah áno kacicky sú už iba na Slovensku. Cele zle. Dnes som videla na TA3 Trampov syn oznámil zásnuby. Zaujala ma jeho partnerka. Veľmi pekne pritodzene žieňa. Načo sa tak hovadis. Sory....
@anonym_2544fc praveze na Slovensku som sa stym nestretla v takej miere ako na Balkane , ja som bola prirodzena , kym som nebola v okruzeniu ako tam , tam naozaj kazda druha baba ma obrovske pery
@anonym_2544fc tam je všetko too much ! Aj predlzovanie vlasov mihalnic nechtov extravagantny mejkap a oblecenie , ich mentalita je cim vacsie pery tym viac penazi , je to tam viac ako status . Dievcata ktore robia v obchofoch na pumpach v nemocniciach zubarky vo fabrikach maju obtovske pery poslala som par fotiek a to je este nic ,ale lutujem co som sa pozerala na ne a je mi luto co rok a pol som bola zhovadena
@anonym_2544fc Slovensko stale viac a viac taha prirodzenost ale take Srbsko Bulharsko Macedonsko tam je to IN

Cim dalej tým viac si myslím,že niekto tu dáva fotky z internetu a o niečo sa tu snaží
@minenkaa ja len hovorim ze niesom jedina ktora ma predkus a mala take pery lo