Ako vyzerám krajšie?

@minenkaa
Boh je dobrý, to je pravda
@buminka555 naozaj sa pytam na nazor
@sima979797 blond vlasy máš krajšie.
@sima979797
Ty potrebuješ komenty že si krajšia na jednej alebo inej fotke?
Viac ti pristane blond.
@sima979797
Ty potrebuješ komenty že si krajšia na jednej alebo inej fotke?
@buminka555 na jednej mam inu farbu vlasov nemam mihalnice len co lutujem co som si dala ostrihat vlasy na motyli strih a velmi to lutujem .
Mne sa kačičky nepáčia,sorry...
@buminka555 naozaj sa pytam na nazor
@sima979797
Normálna baba , prečo hneď krajšia alebo " škaredšia" ?
Nerieš , buď sama sebou nerieš , ved nič ti nechýba
Mne sa kačičky nepáčia,sorry...
@janinah na druhej fotke mam uz rozpustene pery
Blond ti pristane viac, až na tie kačacie pery.
@sima979797 si v pohode, len si nedávaj prifukovať pery a nelíč sa tak výrazne. Menej je niekedy viac. A farbu vlasov kľudne raz za čas zmeň, ak ti to urobí radosť.
S blond vlasmi vyzeráš lepšie, mladšie. Skús vymeniť pózu z fotiek za úsmev, bude to ešte krajšie.
Blond. Ale aj tak si každý s prepáčením najprv všimne tu papuľu. Chvalabohu,že si si to už dala preč.
Podľa mňa zas by si mala niečo robiť s oblečením ,čižmy a mikina?
@sima979797 blond. ale ani tmave nie su zle. avsak tie pery vyzerajú hrozne a aj na tej druhej fotke tam ešte sú, extrémne ničia tvár
@sima979797 blond. ale ani tmave nie su zle. avsak tie pery vyzerajú hrozne a aj na tej druhej fotke tam ešte sú, extrémne ničia tvár
@anonym_490a69 ja viem ale myslim si ze su o dost mensie .. Ledva mi ich rozpustili po roku a pol
Niekomu sa pacis, niekomu nie. Mala by si skor popracovat na tom sebavedomi.
Preco ta zaujima nazor ostatnych?
Máš predkus a ešte tie pery?
Byť tebou, dám tie fotky preč. Tu dostaneš len máličko objektívnych odpovedí. Väčšina z nich ti bude písať o tvojej "hroznej hube" a predkuse, len preto, aby sa na tebe vyvršovali. Samozrejme, anonymne.
1. Foto si lepsia. Blond vlasy. Dobre obocko. A aj pery si mozes trochu pichnut, ale menej ako na foto (tam uz je to prehnane).
Byť tebou, dám tie fotky preč. Tu dostaneš len máličko objektívnych odpovedí. Väčšina z nich ti bude písať o tvojej "hroznej hube" a predkuse, len preto, aby sa na tebe vyvršovali. Samozrejme, anonymne.
@tatiana288 ale veď nik jej nič mrzke nenapísal a ani sa nik na nej nevyvrsuje
blond ale vyzeras tam ako prerobeny chlap, chcelo by to zjemnit.
@tatiana288 ale veď nik jej nič mrzke nenapísal a ani sa nik na nej nevyvrsuje
@minenkaa anonym_26e97f
•
Dnes o 10:46
Tá huba je hrozná prepáč,bola hrozná aj pred tým to ale človek nemôže ako mu narástla ale teraz si jej úplne pozrela do prdele.
Neviem, dá sa to napísať normálnejšie. Je to pekná baba, písať jej, že je ako prerobený chlap a že má hroznú hubu podobnú prdeli, mi príde zbytočne drastické. Ak sa pisateľkám zdá ich komentár v poriadku, prečo ho nenapíšu bez anonymity?
@minenkaa anonym_26e97f
•
Dnes o 10:46
Tá huba je hrozná prepáč,bola hrozná aj pred tým to ale človek nemôže ako mu narástla ale teraz si jej úplne pozrela do prdele.
Neviem, dá sa to napísať normálnejšie. Je to pekná baba, písať jej, že je ako prerobený chlap a že má hroznú hubu podobnú prdeli, mi príde zbytočne drastické. Ak sa pisateľkám zdá ich komentár v poriadku, prečo ho nenapíšu bez anonymity?
@tatiana288 tak teraz posledny je prvý a tebe akurát sadol do toho čo si napisala,nebola si to ty?
žena na fotkách je úplne bez ženského šarmu. je jedno akú farbu vlasov budeš mať keď nebudeš vyzerať ako spokojná sebavedomá žena. zlepši držanie tela, prestaň sa opičiť po iných, začni sa kvalitne obliekať - a bude jedno akej farby máš vlasy. vlasy by si mala mať čo najviac k svojej prirodzenej farbe…
@tatiana288 tak teraz posledny je prvý a tebe akurát sadol do toho čo si napisala,nebola si to ty?
@minenkaa Ale, prosím ťa, nemám 15. Stačí počkať a prídu ďalšie. Radím jej v dobrom. Viac inteligentných a neurážlivých komentárov podobných bibe sa asi nedočká.
@anonym_26e97f ako sa vidi predkus ked neukazem zuby ? toto ma zaujima … Strojcek budem mat v aprili
@minenkaa Ale, prosím ťa, nemám 15. Stačí počkať a prídu ďalšie. Radím jej v dobrom. Viac inteligentných a neurážlivých komentárov podobných bibe sa asi nedočká.
@tatiana288 písala som na komentáre čo boli ,niesom vestica aby som vedela,že čo príde ,ale keď tu dá svoje dve najhoršie fotky musí čakať kritiku ,každému sa páči niečo iné

Boze dobrý