icon

Ako zabraňujú menštruačné nohavičky nepríjemnému zarezávaniu?

14. apr 2025

Ahojte, mam otazku na zeny, ktore maju menstruacne nohavicky. Zaujima ma, ci su tieto nohavicky v rozkroku trochu vystuzene (napr. hrubsou absorbcnou vsadkou). Napr. ako keby som mala normalne vlozku? Alebo je to len akoby par vrstiev latky? Ide o to, ci by boli schopne trochu zabranit tomu efektu legin - tavy prst, zarezavaniu vseobecne.
Ak take mate, mozem poprosit link, ktore konkretne? Dakujem.

tina1549
14. apr 2025

záleží akú značku si kúpiš ale áno je tam hrubá vrstva takže by to mohlo pomôcť alebo to ešte zhoršiť záleží od situácie
snuggs napríklad sú dosť hrubé tie na silnejšiu menštruáciu

autor
14. apr 2025

@tina1549 dakujem, pozriem

vanilkovazmrzka
14. apr 2025

No tak samozrejme ze tam nieco maju, par vratiev latky by ti asi nespravilo ziaden absorbcny zazrak. Poznam iba snugs a neviem ti odpovedat, mne sa nic nezarezava tak, aby to vyzeralo zle 🫠 mozno treba vacsiu velkost kupit

viestta
14. apr 2025

Ked sa ti robi tavi prst na leginach nemas donru velkos, skus o cislo vacsie alebo s vyssim sedom

autor
14. apr 2025

@viestta
@vanilkovazmrzka ziadna vacsia velkost. Leginy su v poriadku. Ale pri istej cinnosti sa mi vplyvom aktivity obcas zarezu. Ked si dam vlozku, tak k tomu nedochadza. Hladam alternativu. Otazka bola o inom.

vanilkovazmrzka
14. apr 2025

Ved som ti napisala, snugsy tu vrstvu maju a urcite ju maju vsetky lebo bez toho by to neboli menstruacne nohavicky

autor
14. apr 2025

@vanilkovazmrzka je mi jasne, ze tam je absorbcna vrstva. Otazka je, ci je pevnejsia ako bezna latka. Ked mi napises, ze sa to rovna nejakej jemnej intimke, tak budem vediet, ze je to slabucke. Ked mi napises, ze je to pevnejsie ako napr. vlozka (tenka always), tak to by mi stacilo.

vanilkovazmrzka
14. apr 2025

No ale to zalezi aku savost si vyberies, konkretne tie co mam ja maju 4 levely a kazdy ma inu hrubku

vanilkovazmrzka
14. apr 2025

Ja mam tusim tieto https://snuggs.sk/products/klasicky-strih-silna... ale neviem ci 3 alebo az 4 💧 a to je jak plienka. Celkovo vlastne nechcem vobec snugsy odporucat, mne su neprijemne na nosenie, nesedi mi ani strih, vadi mi ta plienka, vadi mi pocit vlhkosti, nechapem ze to tolko zien promuje. Ja uz by som si ich dalsi krat nekupila. Ale tebe moze vyhovovat na to na co to chces, len ta vrstva ide vysoko spredu aj zozadu takze… plienka

autor
14. apr 2025

@vanilkovazmrzka dakujem. Je to fakt take hrube? Ja potrebujem len navliect na hodinu a pol raz za tyzden, normalne na bezne nohavicky. Objednala som inkontinecne nohavicky 🙂 su zadara, tak uvidim (len nepisu, ci su pratelne, ci na jedno pouzitie, alebo som slepa). Mam doma stahujucu bielizen, a to je super (tenke, ale pevne), len v zime. V lete by som v tom zdochla.
Chcela som skusit nejake menstruacne, len nechce sa mi zakazdym platit postovne ku mne a spat. Preto hladam skusenosti.

hopatko
14. apr 2025

Skusenosti s menstruacnymi nohavickami na tavi prst medzi nohami kvoli zle padnucim leginam? Na dnes mam asi fakt dost...

autor
14. apr 2025

@hopatko ja mam dost z teba. Ako vies, ze su zle padnuce? Precitala si si vobec aj viac ako sprosty nadpis od admina? Nie, ale ako teba poznam, ty si musis ripnut za kazdu cenu. Dakujem za konstruktivny komentar.

hopatko
14. apr 2025

rYpnut si myslela?

vanilkovazmrzka
14. apr 2025

Ved predavaju ich v dm aj v lidli pred par tyzdnami mali, nemusis objednavat, najdi si kamenny obchod kde ich maju a pozri si ich

autor
14. apr 2025

@vanilkovazmrzka to bol dnesny napad 🙂 ale super, pozriem to, vdaka

autor
14. apr 2025

@hopatko nie ripnut, aby si mala od dvod vjac. Pod, mozeme sa hrat celi ďen, nech mas lepsju naladu. Budem rada, ked pomozem.

hopatko
14. apr 2025

😎

autor
14. apr 2025

@hopatko rado sa stalo 🙂

livih
14. apr 2025

máte prosím skúsenosti s nosením gatiek aj s veľmi silnou menštruáciou?

betulinka1
14. apr 2025

Za mna su najhrubšie z tejto znacky https://mamka.sk/obchod/pre-zeny/nohavicky-dams... ostatne znacky su od tychto tenšie. Mam asi 5druhov značiek.

saxana000
14. apr 2025

Zalezi od tej absobccie.tie s najvyssou maju tu savu cast naozaj hrubu akoby ta vlozka bola v nich.ha ma OB chcela som na skusku. Take tensie na prvy a posledne dni som objednala z Ali a tie mi pripominaju skor plavky alebo stahovacie nohavicky ze je to leskly material viackrat presity.

iva92
14. apr 2025

Ja mam menštruačné nohavičky značky snuggs a belinda. Majú zosilneny stred že by ti to mohlo pomôcť ale tá zosilnena vrstva je až do polky zadku a vidno to cez legíny.

autor
14. apr 2025

@betulinka1
@saxana000
@iva92
Dakujem velmi pekne. To su take pevne leginy, nevidiet ani zastrcene tricko, tak snad ten velky zadok nebude vadit.