Ako zachrániť príliš krátke svadobné šaty?
Ahojte, ja neviem už kam mám napísať a dúfam že niekto bude mať dobrý nápad čo v takejto situácii. Dala som si ušiť svadobné šaty u kamarátky/známej a teraz sme robili posledné uprávy lebo som pred svadbou chudla (teda snažila sa) a upravovali sme dĺžku podľa topánok, šaty sú už celé vyplatené. Bola som si ich vyzdvihnúť a včera som si ich doma obliekla aj s topánkami a šaty sú mi krátke tak že aj tenisky mi z nich trčia :( snažila som sa dovolať a dopísať tej babe dnes celý deň ale ignoruje ma (dúfam že len kvôli tomu že je sviatok) a ja neviem čo ďalej či sa to nejako dá ešte zachrániť…
Tak v prvom rade sa svadobné šaty skúšajú pred prevzatím po úprave aj s topánkami, ale keď už sa nestalo tak zobrať šaty a ísť za kamarátkou, nemáš tam čo vymýšľať, doma to neupravíš ak nie si krajčírka.
Pod zničenými šatami som si predstavila nejakú dieru po žehličke😁 ja by som to na takú tragédiu nevidela, pokiaľ vyslovene nechceš vysoký opätok, oceníš voľnosť pohybu, že sa o ne nezakopneš, pohodlnosť pri tanci....ale ak je to fakt pre teba problém, tak vie prešiť určite
Chcem Ťa len povzbudit, ze to nie je ziadna tragedia. Mne sa rozpadli v den svadby oba pary topanok, tancovala som v ciernych, kazdu hodinu sa nieco pos****, fotky katastrofa, opil sa sofer, roztopila sa mi vzdusna torta atd.
S manzelom sme 15 rokov.
V ten den sa mi chcelo plakat, dnes sa na tom uz smejeme.
Určite sa dajú nejakým spôsobom predĺžiť. Ja mam jedny letné dlhé čierne. Som dosť vysoká a nenávidím, keď sú dlhé šaty kratšie, ako majú byť. Dala som si u krajčírky z vnútornej strany našiť čierny tyl. Šaty sú po zem a vypadá to pekne. Tie Tvoje sa možno budú dať aj popustit ak zapošila dosť veľký kus látky naspodu.
Ťažko sa radí keď nevidíme foto, v každom prípade vždy sa dá niečo vymyslieť. Inak ako bolo písané vyššie, šaty sa upravujú presne na topánky, ktoré si ku tomu obujes. Nejaká zvláštna krajcírka. Ja zákazníčky otacam ak idú na úpravu bez správnej podprsenky a topánok.
Dajte si ušiť pod sukňu dlhú spdničku a na spodok našiť nariasený tyl aby presťahoval dĺžku svadobných šiat

A to si akože u nej neskúšala?