icon

Ako zamaskovať veľké prsia na rodinnej oslave?

12. apr 2025

Prosím tie čo sa venujete móde pretože ja som úplný debil a som skôr športový tip
Chystám sa na rodinnú oslavu z manželovej strany a keďže tam bude veľa ľudí hlavne starších nechcem upútavat pozornosť na moje “prednosti” keďže sú fakt veľké a potrebujem im zamaskovať
Sama sa necítim prijemne keď mám vrchnú časť obtiahnutu preto som skôr za voľne trička
Saty nosím väčšinou tie čo niesu prestrihnuté pod prsiami voľne ale skoro stále v nich vyzerám ako keby som mal 100 kil keďže má podľa pŕs rozširujú .
Prosím aký strih šiat mám zvoliť poprípade farby aby som nebola ja ten stredobod pozornosti

Strana
z2
nevenka
12. apr 2025

@lenkakravcova no v tomto by som so svojimi G-ckami vyzerala ako 100 kilova gula 🙈

nevenka
12. apr 2025

Baby, ale 75D/E este nie su tak velke prsia, fakt. Co by som za take dala 🙏.
@autorka ja mam 152 cm a velkost 80G, ale teda davam si uz predlzovatko na cca 85, lebo som pribrala. Sesterka mala po porode, tiez nizka, 80H-I a to bolo mega uz zle aj oblecenie hladat...😔

gov
Odpoveď bola odstránená
danica2711
12. apr 2025

veď rodina si už určite všimla, že máš veľké prsia, tak to pre nich nebude nejaká novinka, nerieš, obleč si to, v čom sa dobre cítiš

orisker
13. apr 2025

Ťažko radiť takto...
Bolo by treba vidieť nejaké foto, aby sa to dalo objektívne posúdiť.
Kamarátka hovorí...
😉😃😜

maya_hi
15. apr 2025

Asi by som zvolila pekný farebný top a čierne sako naň

larinka552
15. apr 2025

Prvy koment dobre radi👌 Ja by som dala elegantne padave tricko tmavsie so vzorom, pripadne satku alebo sako a siroku farebnu suknu 👍😉

Strana
z2