icon

Ako zareagovať na kritiku svadobných šiat?

26. júl 2024

Dievčatá dnes sa ku mne priniesla informácia že saty na svadbe som mala nevhodne vulgárne cirkusové a neviem aké ešte… povedala mi to moja mama .. jej sestra vydávala dceru a že takto ma poohovarali. Som z toho cela nešťastná, saty som mala krátke ale nie mini a svadba bola na štýl garden party plus boli neskutočne horúčavy minuly týždeň a ja som ešte v šestonedelí takze to mi tiež nepridalo … veľmi ma to skre ani neviem ako zareagovať pri budúcom stretnutí

Strana
z6
martul
30. júl 2024

@konikmodry111 len na tejto fotke je modelka vysoká, sama autorka napísala že je nízka a po pôrode, takže toto by som neporovnávala. Nakoľko autorka nedala svoju fotku akocvyzerala tak hodnotíme šaty.
Toto proste neboli šaty na svadbu ani do horúčav...o to tu ide.

zuzana76
30. júl 2024

@derdia a načo? aby ste sa do nej pustili? možno ma aj par kil navyse, par tyzdnov po porode som sa aj ja citila tlsta, hrozna, to neustale potenie poporodne. Tie saty hore vobec nie su take zle, ja sice naozaj zvieracie vzory nemusim, nikdy som nemala nic take v satniku, ale zase nic az take hrozne na odsudzovanie, navyse ak islo o zahradnu party.

mamutka
30. júl 2024

@zuzana76 presne, na záhradnú párty je zvierací motív, ešte zelený, úplne v pohode, najvhodnejšie oblečenie v podstate 😁

zuzana76
30. júl 2024

@mamutka mimikry, kamufláž, mohli sa zahrať na schovávačku 😀

lenka02942
30. júl 2024

Podľa mňa je to každého osobná vec a ostatní sa nemajú čo do toho starať !! Keby som bola ja po pôrode tak by som skôr pouvazovala nad tým či vôbec na svadbu pôjdem... 🙂 za rok sa idem vydávať a pre mňa bude dôležité to čo budem mať ja oblečené a nie ženy ktoré tam budú, oni nech si dajú aj vreco a mne to bude totálne fuk 😄

adik64
30. júl 2024

To su najkontroverznejsie saty roka toto 😄 Najprv vyvolali rozruch na svadbe a teraz este aj u polovice modreho kona 🙈😄

lenka02942
30. júl 2024

@adik64 dobre som sa zasmiala 😂😂😂

katka700
30. júl 2024

@martul Pridaj fotku šiat ktoré sú vhodné na svadbu do horúčav 35 stupňov celzia a viac. Lebo tu sa to rieši ako nesmrteľnost chrusta. Dlhý rukáv je zlý, dlhé šaty sú zlé, krátke šaty sú zlé, vzor je zlý.
Pri teplotách 35 stupňov v tieni = cez 40 na slnku je teplo v čomkolvek. Svadobcania by mali Bohu ďakovať že všetci prežili v zdraví, nikto neskolaboval, nikomu nemuseli volať záchranku a nie riešiť odev mamičky v šestonedeli ktorá sa mohla z účasti vyhovoriť a môžu byť radi že vôbec prišla.

edit292
30. júl 2024

Ja som staršia generácia, ale vôbec by som neriešila, kto si čo myslí a myslel, mali ste také šaty, aké ste chceli vy a nie vaša rodina. Tak takéto veci ma nikdy netrápili, ani keď som bola mladšia ani teraz v dôchodku. A ako sa máte tváriť pri stretnutí s rodinou, normálne a pri ich invektívach by som sa opýtala, či oni vám dali peniaze na šaty, alebo iba taká jednoduchá otázka, živia vás ešte stále vaši rodičia, pokiaľ odpoveď je nie, len by som sa nad ich rečami zasmiala a obmedzila návštevy v rodine, pokiaľ si oni neuvedomia, že ich reči vás neovplyvnia a nezrania, čo je najdôležitejšie pre vás a vašu rodinu.

adaluc338
30. júl 2024

No suhlasim absolutne nevhodne na svadbu. A rozhodne ked uz pises ani na garden party by neboli vhodne . Skor vecer do baru. Ale tak uz to neries, uz to nezmenis. Stalo sa. Ak ti zalezi na tom tak sa popravde ospravrdln, ze si premyslala a naozaj neboli vhodne a urob z celej situacie vtipny zazitok. Aj ti na tom nezalezi tak na to zabudni 😀

kazuso
30. júl 2024

Keď už sa tu tie šaty toľko riešia, rada by som vedela aká to bola záhradná oslava. Či to bolo na americký spôsob aj so sobášom v bielom altánku, štrkovou cestičkou a po stranách s radmi stoličiek s bielymi obliečkami až po zem a bielou mašľou na zadkom. Papanica nachystaná v štýle anglických zámockých záhrad s výhľadom na more a čašnici s čiernymi motýlikmi.. Tak to potom áno, tam by sa patrilo obliecť si nóbl saténové až po zem. Ak to bola ale obyčajná slovenská záhradná klasika s grilovanou klobásou a kuracími stehnami, tak to potom tie tvoje šaty bolo úplne zbytočné riešiť. A že, ospravedlniť sa? 😀 Čo sa máš zabiť, že sa ti páči tigríkový vzor? A akurát do tých jediných si sa po pôrode zmestila? No tie dve by mohli byť rady, že im dačo sprostého nepoviem 😀

senta_sofia
30. júl 2024

Kazdemu sa paci nieco ine, ja napr. nemam rada leopardi vzor, ale podstatne je, ze si sa v tom citila komfortne ty. Ja som bola na svadbe nedavno, niektore zeny mali riadne roby, ale nie kazdej pristali.

leskovael
31. júl 2024

Šaty naozaj niesu vhodné. Tiež nemám rada krátky rukáv a dokonca som šla na svadbu v šľapkách, no vždy sa dá pôsobiť primerane na danú príležitosť.. Toto nieje elegantne ani vhodné na svadbu, ale netreba to už ďalej riešiť.. Nabudúce sa radšej poraď predtým, ako niekam pôjdeš a budeš sa chcieť vyhnúť tomu, aby to dopadlo rovnako, nech máš viac názorov..

lucianaaaaa
31. júl 2024

Toto nie je vhodne miesto, kde hladat podporu.. ostatni skor ublizia.. Trapi ta co povedala mama, lebo je to blizka osoba a zranila ta.. to je mozes povedat. O tom ci su vhodne alebo nie, rozhodujes len ty 💛drzim palce kazdej odvahe byt iny a sam sebou 😉

juliacenc
1. aug 2024

@mircalla tak urcite nie ked na to nemas 🤷🏻‍♀️

mircalla
1. aug 2024

@juliacenc Nemam na co? Na tento gyc? To si mozes dat na dedinske hody a verim, ze si aj davas. Ja mam trosku ine predstavy o peknych satach a najma o kvalite, na prvy pohlad vidno, ze to je handra za par eur

fineta
1. aug 2024

Dress code bol na svadobnej pozvánke uvedeny? Asi nie. Obliekla si sa tak, aby si sa cítila pohodlne a podľa svojho vkusu aj pekne. Na záhradu v pohode a este by som povedala, ze si chcela nechať vyniknúť nevestu!!! Čo akože teraz riešia a komentuju? Nie je to vrchol neslusnosti? Predpokladam, ze dar od teba prijali. Keby sa tešili z Tvojej pritomnosti a babatka, tak by im boli leo šaty úplne ukradnute. Podľa mňa je podstata ohovarania uplne v niecom inom. Mozno Ti niečo závidia a potrebovali si nájsť zamienku, aby ťa zneistili a ublizili. Nič si z nich nerob, máš úplne ine radosti!! A ked ťa budú nabuduce pozyvat na akciu, tak im povedz, ze ok, ale oblečieš podľa seba!! Toto je choré, fakt teda...

juliacenc
1. aug 2024

@mircalla nedavam, nikam nechodim, sedim doma na riti s detmi 🤷🏻‍♀️. Ja si myslim, ze vedia ukazat pekne tie saty a myslim si, ze to bolo voci autorke umydelne zo strany svadobcanov. Bodka

cukroska
3. aug 2024

@cyberk kto povedal...daka tetka..

oli18
5. aug 2024

@pribinak uz chapem, ked zeny v nedavnej diskusii pisali, ze maju 50, ci 100 ks siat 🙉. Od strednej skoly by som mala aj ja 😆

66simonka66
6. aug 2024

Podľa mňa na garden párty úplne v pohode, mne osobne sa páčia a ak rodina rieši, aké šaty si mala, tak je to trápne. Predsa ťa volali preto, že chceli aby si s nimi strávila ich veľký deň. Je to garden párty a ak by niekto prišiel aj v teplákoch, tak mi to nevadí a bola by som rada, že je tam. Nerob si z nich nič, môžu sa hanbiť akurát tak oni.

Strana
z6