icon

Ako zladiť doplnky a topánky k šatám na stužkovú?

18. okt 2025

Ahojte. Kupila som si tieto saty synovi na stužkovu.Povodne maju cierny opasok, som v nich nevyrazna. Bude vhodne takto skombinovat doplnky a topanky? Doplnky este nemam kupene, tak som improvizovala a namiesto opaska si pridrziavam nahrdelnik a na male nausnice som zavesila naramky, tak je kazda ina 🙃. Len som chcela vidiet, ci k tomu pristanu take vyrazne dlhe nausnice a strieborny opasok.
Skusala som aj nahrdelnik a zapichovacie male nausnice, ale nebolo to ono.

Ako zladiť doplnky a topánky k šatám na stužkovú?
Strana
z3
anonym_2c4161
18. okt 2025

Zvolila by som ine topanky, idealne lodcky spicate s tenkym opatkom, cierne. Opasok kludne moze byt aj metalicky, strieborny. Do krku uz teda nic, ani na ruky netreba, ale vypla by som vlasy a volila vyrazne nausnice. Celkom by sa mi k tomu hodila aj vinovo cervena/bordova.

guudy
18. okt 2025

Suhlasim, vypnut vlasy, zvolit lodicky a doplnky ako mas (opasok a vyrazne nausnice). Ja som pokojne aj za inu metalicku/kovovu farbu. Podla toho, co ti je blizke 🙂
My sme mali stuzkovu minuly vikend ;)
Uzite si tu vasu😊

biba_18
18. okt 2025

mne sa síce kombinácia strieborná/ čierna nepáči, ale ak tebe áno tak ok… určite širší opasok a aj tie topánky by som volila min. so zavretou špičkou… možno aj strieborné, nie nevyhnutne čierne, ale nie svetlé, skôr tmavé oceľové či ako definovať tú farbu. čierne ok, ale povedzme s nejakou štruktúrou. určite s tenším podpatkom…
alebo môžeš nechať čierny opasok, strieborné lodičky a nejakú peknú nie veľmi prečačkanú brož - idú teraz znova do módy a pokiaľ zvolíš nejakú naozaj peknú elegantnú nie bižu, mohol by to byť sofistikovaný look…

janinah
18. okt 2025

Za mňa cierna cernovlasku zbytočne zostaruje,takze aspon doplnky by som volila farebne,vinovocervene ,smaragdovozelené...

autor
18. okt 2025
@janinah

Za mňa cierna cernovlasku zbytočne zostaruje,takze aspon doplnky by som volila farebne,vinovocervene ,smaragdovozelené...

Problem je v tom, ze teraz v zime je strasne malo lodiciek. Pochodila som minule vedlajsie krajske mesto a v kazdej obuvi par parov lodiciek, vacsinou na hrubych opatkoch. Mam problem kupit lodicky aj ked je z coho vyberat, vsetky ma tlacia a vacsie vyskakuju. Tieto sandalky mam doma,, tak by mi odpadlas starost s hladanim.

autor
18. okt 2025

A ak teda farebne, tak ako to skombinovat? Napr. bordove lodicky a nausnice a opasok cierny nechat?

autor
18. okt 2025

Tieto sandalky maju tenky opatok

autor
18. okt 2025
@biba_18

mne sa síce kombinácia strieborná/ čierna nepáči, ale ak tebe áno tak ok… určite širší opasok a aj tie topánky by som volila min. so zavretou špičkou… možno aj strieborné, nie nevyhnutne čierne, ale nie svetlé, skôr tmavé oceľové či ako definovať tú farbu. čierne ok, ale povedzme s nejakou štruktúrou. určite s tenším podpatkom…
alebo môžeš nechať čierny opasok, strieborné lodičky a nejakú peknú nie veľmi prečačkanú brož - idú teraz znova do módy a pokiaľ zvolíš nejakú naozaj peknú elegantnú nie bižu, mohol by to byť sofistikovaný look…

@biba_18 nad brosnou som uvazovala aj ja, ale tie saty su muselinove, bojim sa ze ich poskodim

janinah
18. okt 2025

Ja by som zvolila vinovocervene lodicky ,aj kabelku malu spolocensku v tej farbe a podobny odtien laku na nechty,ostatne doplnky zlate aj opasok by som nechala cierny a ozivila malou zlatou drobnostou

ankare
18. okt 2025

@anonym_autor máš krásnu postavu 😍

petronelag
18. okt 2025

Tieto šaty sú pre čiernovlásku dosť nevhodné (pridávajú roky), oveľa lepšie by boli napríklad tmavoružové alebo nejaký svetlý odtieň modrej alebo tyrkysová a radšej lodičky, lebo tieto sandalky ani nesedia dobre nohe. Ja tiež nie veľmi rada nosím lodičky, ale na také príležitosti som si kúpila také mäkké, semišové a v tých sa mi chodí dobre.

biba_18
Autor odpoveď zmazal
autor
18. okt 2025

Kabelku ja neberiem ako doplnok, nakolko nejdem na nejaku recepciu, kde sa postava a mam ju stale v ruke. Ja tu kabelku odlozim hned pri prichode, takze mi nijako outfit nedotvara. Ano, zladim ju farebne, ale outfit posudzujem bez nej

osky
18. okt 2025
@anonym_autor

Problem je v tom, ze teraz v zime je strasne malo lodiciek. Pochodila som minule vedlajsie krajske mesto a v kazdej obuvi par parov lodiciek, vacsinou na hrubych opatkoch. Mam problem kupit lodicky aj ked je z coho vyberat, vsetky ma tlacia a vacsie vyskakuju. Tieto sandalky mam doma,, tak by mi odpadlas starost s hladanim.

@anonym_autor ja som kupovala z netu zlate lodicky,Marco Tozzi.
Prisli v piatok,v sobotu bola svadba.
Kym ine zeny po polievke menili lodicky za baleriny ci tenisky,ja som v mojich vydrzala od 12.00 do 3.30 rana...az na posledne kolo som uz dala baleriny.
Neuveritelne.pohodlne,neskutocne sadlo aj cislo...vsetko...

autor
18. okt 2025
@biba_18
Odpoveď bola zmazaná

@biba_18 farba pekna, ale material za mna nie k tym satam. Uz lutujem, ze som ich kupila, ale ine uz kupovat nebudem, takze jedine tymi doplnkami to musim ozivit

veronicka88
18. okt 2025
@anonym_autor

@biba_18 farba pekna, ale material za mna nie k tym satam. Uz lutujem, ze som ich kupila, ale ine uz kupovat nebudem, takze jedine tymi doplnkami to musim ozivit

@anonym_autor za mňa ísť do zlatej na topánkach aj na nausniciach. Šaty nemen. Decká sú tam podstatnejšie. Ty sa hlavne musíš cítit pohodlné...

autor
18. okt 2025
@petronelag

Tieto šaty sú pre čiernovlásku dosť nevhodné (pridávajú roky), oveľa lepšie by boli napríklad tmavoružové alebo nejaký svetlý odtieň modrej alebo tyrkysová a radšej lodičky, lebo tieto sandalky ani nesedia dobre nohe. Ja tiež nie veľmi rada nosím lodičky, ale na také príležitosti som si kúpila také mäkké, semišové a v tých sa mi chodí dobre.

@petronelag vyskusala som snad 50 siat, v nicom som sa necitila dobre. A ked uz som mala dnes kupene tieto, nasla som este cervene, co mi sadli. Ale uz sa tieto nedali vratit. Ale ja som si taketo vysnivala, jednoduche, elegantne, nemam rada gyc. Len nabe mi tetaz pridu fadne

anonym_c48bb0
18. okt 2025

Ja sa tiez pripajam k nazoru, ze vhodnejsie budu lodicky ako tieto sandalky, i ked su pekne. Cierne saty su ok a boli by pekne aj so zlatymi doplnkami. Ja by som ti navrhla variantu decentne nausnicky, vyraznejsi nahrdelnik a kabelku zlatu, lodicky by uz mohli byt cierne tie najskor zozenies. Ale to si pisala, ze sa ti nepaci. Tak potom asi uz len topanky vyraznejsej farby, tak ked na kabelke nezalezi, lodicky matne zlate a nejaky opasok k tomu najst.

autor
18. okt 2025
@veronicka88

@anonym_autor za mňa ísť do zlatej na topánkach aj na nausniciach. Šaty nemen. Decká sú tam podstatnejšie. Ty sa hlavne musíš cítit pohodlné...

@veronicka88 tiez som muslela, ze do zlatej pojdem. Ale v obchode som dala zlaty opasok a nevyzeralo to dobre

anonym_8c6856
18. okt 2025

@anonym_autor topánky ako pre sedlacku

veronicka88
18. okt 2025
@anonym_autor

@veronicka88 tiez som muslela, ze do zlatej pojdem. Ale v obchode som dala zlaty opasok a nevyzeralo to dobre

@anonym_autor tak ostan pri striebornej. Náušnice nutné nemusíš mať výrazne. A lodičky kľudne aj čierne ak najdes

osky
18. okt 2025

K ciernej sa sice hodi vsetko,sle pyta sa to rozbit.
Velmi dobr by bola zlata,strieborna to este zosmutnuje....
Kabelka,lodicky a sperky,prip.celenku....

Ale super by boli smaragdovo uelene,zlte,ruzove alebo cyklanenove doplnky.take,co ta rozziaria.
Vyrazne nausnice,nenapadna retiazka,prstene

Sandalky nie,to ujde tak v lete ale fakt klasicke lodicky podciarknu eleganciu

Mala som tieto.zlate
Uzasne pohodlne

https://www.amazon.de/Marco-Tozzi-Damen-2-22435...

ninusa221
18. okt 2025

https://ccc.eu/sk/sk/p/lodicky-nine-west-ceo-am... Tieto som si skušala v ccc boli krasne. Ale viac by som išla do zlatej.

ninusa221
18. okt 2025
@biba_18
Odpoveď bola zmazaná

@biba_18 nehnevaj sa ale to sú strašne topánky🙈

autor
18. okt 2025
@ninusa221

https://ccc.eu/sk/sk/p/lodicky-nine-west-ceo-am... Tieto som si skušala v ccc boli krasne. Ale viac by som išla do zlatej.

@ninusa221 pekne, ale myslim ze som taketo na predajni nevidela. Druha vec, ci by som v tom vedela chodit 🙂

osky
18. okt 2025

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B071KLNTSD?psc=1&...

Tieto som mala akoze na prezutie-nizsie.tiez velmi pohodlne.
Ale nemala som ich este tak ozaj dlhsie...tak neviem posudit.
Na amazone je mnoho ponuk,lacnych i drahsich...a pridu rychlo,daju sa vymenit,vratit....ja som hladala vyslovene zlate,mala som vinovo cervene saty a zlatu kabelku a sperky

autor
18. okt 2025
@anonym_8c6856

@anonym_autor topánky ako pre sedlacku

@anonym_8c6856 naozaj? A to som si myslela, ze su fajn. Aj ked, tiez by som radsej lodicky, Ale tieto mam doma. A hlavne, chcela som to vyskusat so striebornou, ako to ladi.

autor
18. okt 2025
@osky

K ciernej sa sice hodi vsetko,sle pyta sa to rozbit.
Velmi dobr by bola zlata,strieborna to este zosmutnuje....
Kabelka,lodicky a sperky,prip.celenku....

Ale super by boli smaragdovo uelene,zlte,ruzove alebo cyklanenove doplnky.take,co ta rozziaria.
Vyrazne nausnice,nenapadna retiazka,prstene

Sandalky nie,to ujde tak v lete ale fakt klasicke lodicky podciarknu eleganciu

Mala som tieto.zlate
Uzasne pohodlne

https://www.amazon.de/Marco-Tozzi-Damen-2-22435...

@osky verim,ze boli pohodlne, ale za mna take opatok velmi nie. Resp. mozno k niecomu inemu.

autor
18. okt 2025

Takze ak by som skusila objednat farebne lodicky, dajme tomu bordove. Aky opaso a nausnice k tomu?

ninusa221
18. okt 2025
@anonym_autor

Takze ak by som skusila objednat farebne lodicky, dajme tomu bordove. Aky opaso a nausnice k tomu?

@anonym_autor skôr zlate

Strana
z3