Ako zladiť šaty s fialovými náušnicami?
Prikladám foto náušníc.
Šaty myslím štýlom, vzor/bezvzoru? Alebo len s ramienkami alebo koselove s golierom? Alebo iná farba ako fialová? Či fialovej? Dakujem

Ja by som si takéto náušnice nevzala 😀
To si dostala? Ci sa Ti tak neskutocne pacili?
Lebo fakt sa to doladuje opacne, jedine, ak by boli nejake extra vzacne, drahe, s nejakym emocnym vyznamom, tak by sa uvazovalo o doladeni siat k nausniciam.
Pri tychto je to v podstate jedno, nieco vo farbe, ktora sa na nich nachadza, jednofarebne a nie velmi elegantne. Su to skor nausnice do 8 rokov
Tam máš naozaj rôzne možnosti, podľa príležitosti… ak chceš, aby vynikli tak akýkoľvek jednoduchší outfit, ale také že či košeľové alebo na ramienka je podľa mňa fakt úplne jedno 😄 ja si viem predstaviť úplne jednoduché plážové šaty, ale aj bielu košeľu/zaujimavu blúzku a rifľovú sukňu, či jednoduchý top a maxi sukňu…
Krásne náušnice, také originálne. A inak máš aj sympatický nick. 😆 Ja si myslím, že veľmi záleží od príležitosti kam si ich chceš dať a štýl, v ktorom sa cítiš dobre. Mne by sa asi najviac páčili s košeľovými šatami a kľudne aj so vzorom, kvetmi, alebo prírodným motívom. Teraz mi chodí stále reklama na značku Medicine, majú výrazné dizajnérske kúsky, same o sebe krásne, len to chce odvahu niečo také nosiť. A neobliecť sa od hlavy po päty do jedného vzoru, ako majú nafotené. Prikláňam sa k tipom, čo ti napísala lindous predo mnou. Tiež si viem predstaviť niekoľko typov oblečenia. Aj s geometrickým vzorom alebo niečo jednoduché s riflovkou. Super by bolo, kebyže máš v oblečení niektorú z tých farieb ako je na vtáčikovi.
Náušnice sú super! Fialová je výborná v kombinácii s oranžovou, červenou alebo napríklad smaragdovo zelenou. A kľudne môžeš zvoliť aj vzor v štýle džungľa alebo napríklad monsterové listy....
Nausnice krasne.. ja k velkym vyraznym nausniciam nosim jednu farbu, konkretne ciernu. Cierne saty, ciernu suknu a tricko.. proste len ciernu 😀

Ja by som si najskor asi zaobstarala saty a potom nausnice 🙂, ale k veci, bud nieco uplne kontrastne alebo naopak len nieco jednoduche v prirodnych farbach. Zalezi, ci mas rada extravaganciu alebo nie. Ake su velke tie nausnice?