icon

Ako zladiť šaty s fialovými náušnicami?

hruska91
5. máj 2025

Prikladám foto náušníc.
Šaty myslím štýlom, vzor/bezvzoru? Alebo len s ramienkami alebo koselove s golierom? Alebo iná farba ako fialová? Či fialovej? Dakujem

Ako zladiť šaty s fialovými náušnicami?Ako zladiť šaty s fialovými náušnicami?
veronicka1901
5. máj 2025

Ja by som si najskor asi zaobstarala saty a potom nausnice 🙂, ale k veci, bud nieco uplne kontrastne alebo naopak len nieco jednoduche v prirodnych farbach. Zalezi, ci mas rada extravaganciu alebo nie. Ake su velke tie nausnice?

viktoriaandrascik
5. máj 2025

Ja by som si takéto náušnice nevzala 😀

jaja1979
5. máj 2025

@hruska91 ja by som to skombinovala s takýmto typom šiat

lucia13022023
5. máj 2025
@jaja1979

@hruska91 ja by som to skombinovala s takýmto typom šiat

Ak máš výrazne náušnice, tak jednoduché šaty /nechaj ich vyniknúť/ a vlasy hore. Farby ti poslala vhodné @jaja1979. Hlavne ich nezabi čiernou.
A ci by si ich niekto dal alebo nie, otázkou nie je

mk1111111111
5. máj 2025

To si dostala? Ci sa Ti tak neskutocne pacili?
Lebo fakt sa to doladuje opacne, jedine, ak by boli nejake extra vzacne, drahe, s nejakym emocnym vyznamom, tak by sa uvazovalo o doladeni siat k nausniciam.
Pri tychto je to v podstate jedno, nieco vo farbe, ktora sa na nich nachadza, jednofarebne a nie velmi elegantne. Su to skor nausnice do 8 rokov

lindous
5. máj 2025

Tam máš naozaj rôzne možnosti, podľa príležitosti… ak chceš, aby vynikli tak akýkoľvek jednoduchší outfit, ale také že či košeľové alebo na ramienka je podľa mňa fakt úplne jedno 😄 ja si viem predstaviť úplne jednoduché plážové šaty, ale aj bielu košeľu/zaujimavu blúzku a rifľovú sukňu, či jednoduchý top a maxi sukňu…

hruska94
5. máj 2025

Krásne náušnice, také originálne. A inak máš aj sympatický nick. 😆 Ja si myslím, že veľmi záleží od príležitosti kam si ich chceš dať a štýl, v ktorom sa cítiš dobre. Mne by sa asi najviac páčili s košeľovými šatami a kľudne aj so vzorom, kvetmi, alebo prírodným motívom. Teraz mi chodí stále reklama na značku Medicine, majú výrazné dizajnérske kúsky, same o sebe krásne, len to chce odvahu niečo také nosiť. A neobliecť sa od hlavy po päty do jedného vzoru, ako majú nafotené. Prikláňam sa k tipom, čo ti napísala lindous predo mnou. Tiež si viem predstaviť niekoľko typov oblečenia. Aj s geometrickým vzorom alebo niečo jednoduché s riflovkou. Super by bolo, kebyže máš v oblečení niektorú z tých farieb ako je na vtáčikovi.

siskaa211
6. máj 2025

Náušnice sú super! Fialová je výborná v kombinácii s oranžovou, červenou alebo napríklad smaragdovo zelenou. A kľudne môžeš zvoliť aj vzor v štýle džungľa alebo napríklad monsterové listy....

ajuga
6. máj 2025

Nausnice krasne.. ja k velkym vyraznym nausniciam nosim jednu farbu, konkretne ciernu. Cierne saty, ciernu suknu a tricko.. proste len ciernu 😀