Ako zladiť topánky a silonky k flitrovým šatám?
Čo obuť k týmto striebornym,flitrovym šatám????Cierne silonky alebo hnedé????Ide o veľkú oslavu .

Rozmýšľam hnedé silonky a nude lodičky,len či sa nebude bit striebro s nude🤔
Čierne
Keď máš nude lodičky, tak telové silonky by som dala
Tá čierna farba už mi tam bude navyše
Čierne silonky, čierne lodičky
Strieborné topánky,telové silonky.
aký máš vek? by som šla do toho ako @koniarova alebo aj čierne lodičky a telové silonky.
čierne silonky čím si staršia tým sú menej vhodné…
ale na veľkú oslavu takéto šaty? 😏
@biba_18 Mozno maju temu "glitter" 🥴...my sme ju mali tiez na firemnom gala 😮💨 dlho som s tym bojovala, ale aspon som sa prekonala na flitrovany top s ciernou suknou 🫣.
@oceanahory píše veľká oslava 😏
ja by som na také firemné gala asi vôbec nešla, to nemohol vymyslieť nikto príčetný…
@anonym_autor no to by si sa "vyparadila". Mozes si dat tmavo modre, ale aj cyklamenove, ruzove. Ak je to vecierok kludne aj cervene. Ale asi ostanes v bezpecnej zone a skoncis s ciernymi silonkami a ciernymi lodickami
@oceanahory píše veľká oslava 😏
ja by som na také firemné gala asi vôbec nešla, to nemohol vymyslieť nikto príčetný…
@biba_18 Tak u nas su aj firemne vecierky v korporate velmi velkolepe, takze su to fakt obrovske oslavy, kde je okolo 500 ludi. Nuz, co ti poviem...ja pracujem vo FR firme, takze grupa rada vymysla taketo "nóbl" somariny 😁.
@anonym_autor no to by si sa "vyparadila". Mozes si dat tmavo modre, ale aj cyklamenove, ruzove. Ak je to vecierok kludne aj cervene. Ale asi ostanes v bezpecnej zone a skoncis s ciernymi silonkami a ciernymi lodickami
@really8 rozmýšľala som aj nad tmavo modrými áno.
@really8 práveže čierne silonky by som veľmi nechcela brať,skôr hnedé.
Ziadne,kriste naozaj k tomuto silonky,ohol nohy a samoopalovci krém a nás všetko okrem lodičiek čo potrebujes
Ziadne,kriste naozaj k tomuto silonky,ohol nohy a samoopalovci krém a nás všetko okrem lodičiek čo potrebujes
@minenkaa určite bez siloniek nepôjdem
@anonym_autor čierne nilonky ale len 15 denove aby boli take jemnučke a skôr matne a samozrejme čierne lodičky k tomu
sive nilonky a svetloruzove alebo svetlosive lodicky
@anonym_autor čierne silonky, čierne lodičky. A dala by som aj hrubý opasok, čierny.
@anonym_autor a na spodok mas čo? Ci ideš iba v predĺženom tope?
Ja by som veľmi chcela vedieť aká je to oslava. Lebo toto sú veľmi krátke šaty, keď sa to vôbec dá tak nazvať 🤭,
Ja by som veľmi chcela vedieť aká je to oslava. Lebo toto sú veľmi krátke šaty, keď sa to vôbec dá tak nazvať 🤭,
@bielasovicka nie,sú mierne nad kolena,,,je to veľká oslava,živá hudba,veľa ľudí.
Ale zeny....a nie je vam jedno, preco a kam si chce dat tieto saty? Nepytala sa na nazor, ci sa nam pacia, ale na radu, co si k nim dat. Kazda mame iny vkus 🤷.
@1ryba verte ,že ona vynikne až ,až a nejde mi o vyniknutie......a názor na šaty som sa nepytala .