icon

Ako zladiť topánky a silonky k flitrovým šatám?

19. okt 2025

Čo obuť k týmto striebornym,flitrovym šatám????Cierne silonky alebo hnedé????Ide o veľkú oslavu .

Strana
z2
autor
19. okt 2025
autor
19. okt 2025

Rozmýšľam hnedé silonky a nude lodičky,len či sa nebude bit striebro s nude🤔

anonym_af0af2
19. okt 2025

Čierne

oceanahory
19. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Urcite cierne ako napr. tu

pe_mi
19. okt 2025

Keď máš nude lodičky, tak telové silonky by som dala
Tá čierna farba už mi tam bude navyše

vela02
19. okt 2025

Čierne silonky, čierne lodičky

koniarova
19. okt 2025

Strieborné topánky,telové silonky.

biba_18
19. okt 2025

aký máš vek? by som šla do toho ako @koniarova alebo aj čierne lodičky a telové silonky.
čierne silonky čím si staršia tým sú menej vhodné…
ale na veľkú oslavu takéto šaty? 😏

oceanahory
19. okt 2025
@biba_18

aký máš vek? by som šla do toho ako @koniarova alebo aj čierne lodičky a telové silonky.
čierne silonky čím si staršia tým sú menej vhodné…
ale na veľkú oslavu takéto šaty? 😏

@biba_18 Mozno maju temu "glitter" 🥴...my sme ju mali tiez na firemnom gala 😮‍💨 dlho som s tym bojovala, ale aspon som sa prekonala na flitrovany top s ciernou suknou 🫣.

biba_18
19. okt 2025

@oceanahory píše veľká oslava 😏
ja by som na také firemné gala asi vôbec nešla, to nemohol vymyslieť nikto príčetný…

really8
19. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor no to by si sa "vyparadila". Mozes si dat tmavo modre, ale aj cyklamenove, ruzove. Ak je to vecierok kludne aj cervene. Ale asi ostanes v bezpecnej zone a skoncis s ciernymi silonkami a ciernymi lodickami

oceanahory
19. okt 2025
@biba_18

@oceanahory píše veľká oslava 😏
ja by som na také firemné gala asi vôbec nešla, to nemohol vymyslieť nikto príčetný…

@biba_18 Tak u nas su aj firemne vecierky v korporate velmi velkolepe, takze su to fakt obrovske oslavy, kde je okolo 500 ludi. Nuz, co ti poviem...ja pracujem vo FR firme, takze grupa rada vymysla taketo "nóbl" somariny 😁.

autor
19. okt 2025
@really8

@anonym_autor no to by si sa "vyparadila". Mozes si dat tmavo modre, ale aj cyklamenove, ruzove. Ak je to vecierok kludne aj cervene. Ale asi ostanes v bezpecnej zone a skoncis s ciernymi silonkami a ciernymi lodickami

@really8 rozmýšľala som aj nad tmavo modrými áno.

autor
19. okt 2025
@really8

@really8 práveže čierne silonky by som veľmi nechcela brať,skôr hnedé.

minenkaa
19. okt 2025

Ziadne,kriste naozaj k tomuto silonky,ohol nohy a samoopalovci krém a nás všetko okrem lodičiek čo potrebujes

really8
19. okt 2025
@anonym_autor

@really8 práveže čierne silonky by som veľmi nechcela brať,skôr hnedé.

@anonym_autor hnede ok ale veeeeelmi veeeeeelmi nizky den

autor
19. okt 2025
@minenkaa

Ziadne,kriste naozaj k tomuto silonky,ohol nohy a samoopalovci krém a nás všetko okrem lodičiek čo potrebujes

@minenkaa určite bez siloniek nepôjdem

minenkaa
19. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa určite bez siloniek nepôjdem

@anonym_autor určite chod,veď ti je otrasne silonky k takýmto šatám

lala123
19. okt 2025

@anonym_autor čierne nilonky ale len 15 denove aby boli take jemnučke a skôr matne a samozrejme čierne lodičky k tomu

tetika
19. okt 2025

sive nilonky a svetloruzove alebo svetlosive lodicky

1ryba
Odpoveď bola odstránená
anonym_e666ed
19. okt 2025

@anonym_autor čierne silonky, čierne lodičky. A dala by som aj hrubý opasok, čierny.

anonym_398cfe
19. okt 2025

@anonym_autor a na spodok mas čo? Ci ideš iba v predĺženom tope?

bielasovicka
19. okt 2025

Ja by som veľmi chcela vedieť aká je to oslava. Lebo toto sú veľmi krátke šaty, keď sa to vôbec dá tak nazvať 🤭,

autor
19. okt 2025
@bielasovicka

Ja by som veľmi chcela vedieť aká je to oslava. Lebo toto sú veľmi krátke šaty, keď sa to vôbec dá tak nazvať 🤭,

@bielasovicka nie,sú mierne nad kolena,,,je to veľká oslava,živá hudba,veľa ľudí.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
autor
19. okt 2025
@1ryba
Odpoveď bola zmazaná

@1ryba no,ja som extravagantná a to isté aj oslávenkyňa

oceanahory
19. okt 2025

Ale zeny....a nie je vam jedno, preco a kam si chce dat tieto saty? Nepytala sa na nazor, ci sa nam pacia, ale na radu, co si k nim dat. Kazda mame iny vkus 🤷.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
autor
19. okt 2025
@1ryba
Odpoveď bola zmazaná

@1ryba verte ,že ona vynikne až ,až a nejde mi o vyniknutie......a názor na šaty som sa nepytala .

Strana
z2