Ako zmeniť mužský vzhľad?
Muzšky vzhlad čo zmenit?

@brontofuz predne s tymto mam problem aj starsie zeny ved to je chlap fakt neviem co mam este spravit
@sima979797 nos zenske veci
overfilled face… hned z 1. fotky je vidiet, ze mas upravy a konkretne, ze si to prehnala s kyselinou hyaluronovou. Povodne si krajsia. Nechaj to odpuchnut, zbav sa umelych mihalnic, nedavaj si tolko cierneho mejakapu a oblecenia, presvetli vlasy, nos neries - je malinko vacsi - mam to rovnako - nemusime byt vsetky vyumelkovane…
overfilled face… hned z 1. fotky je vidiet, ze mas upravy a konkretne, ze si to prehnala s kyselinou hyaluronovou. Povodne si krajsia. Nechaj to odpuchnut, zbav sa umelych mihalnic, nedavaj si tolko cierneho mejakapu a oblecenia, presvetli vlasy, nos neries - je malinko vacsi - mam to rovnako - nemusime byt vsetky vyumelkovane…
@anonym_945ac0 on neni tolko velky ale skor široký :( A ešte jazvy musim odstranit po akne , pery som rozpustila
Posobis skor umelo, preto sa to javi tak tvrdo, ze nie si prirodzene zenska.... Ak mas za sebou uz upravy, tazko budes vyzerat uz normalne zensky.
Ako prirodzená si bola veľmi pekná, pery si už pichnúť nedávaj, nechaj to rozpustiť a tiež mám pocit, že bledšie odtiene vlasov Ti viac pristali. Proste väčšine ľudí najviac sekne prirodzená farba vlasov, vráť sa k nej aj Ty a uvidíš, že to bude oveľa lepšie 🙂 ešte by som aj tie umelé mihalnice dala preč.
Posobis skor umelo, preto sa to javi tak tvrdo, ze nie si prirodzene zenska.... Ak mas za sebou uz upravy, tazko budes vyzerat uz normalne zensky.
@anonym_79ba2c mam botox naposledy som si ho davala robit v Juni tato fotka vznikla koncom septembra , on mi robil velmi muzsky vzhlad a mimika po nom je taka zvlastna este ho mam trochu , pery som rozpustila
Hej tie umelé riasy a pery sú ti na škodu, mne sa svetle vlasy na Tebe pacia
@sima979797 myslím že vyzeráš v pohode. To len miestni transvestiti ti tu závidia.
skor by to chcelo poradit sa s nejakou vizazistkou ohladne make up a stylingu. Strasne si pridavas roky …seba menit nemusis, ale sikovny vizazista ta nauci par uzitocnych trikov.
@sima979797 Za mňa hlavne tá prvá fotka je taká nevydarená, tie ostatné sú oveľa lepšie.
Pekná si na tých fotkách, na niektorých mi príde že máš až príliš veľký pery.
@sima979797 Za mňa hlavne tá prvá fotka je taká nevydarená, tie ostatné sú oveľa lepšie.
Pekná si na tých fotkách, na niektorých mi príde že máš až príliš veľký pery.
@estellas vcera som sa fotila
@anonym_7a3c3a no o tomto hovorim ze vyzeram alo tranzvestit a vsetci si to myslia a ja neviem preco kedze som zena
@sima979797 nevyzeráš.
Si pekná žena, možno by ti pomohol jemnejší makeup a dať dole mihalnice, aby si pôsobila viac sviežo.
@brontofuz predne s tymto mam problem aj starsie zeny ved to je chlap fakt neviem co mam este spravit
@sima979797 podla mna si pekna zena..jedine,co si po...rala je napichana pusa
Ja nechapem co na tomto vidite....
Mam znamu,ktora BOLA krasna zena prirodzena,ale hubu napichala,dala si natiahnut dajako ksicht-no doslova hruza.
Prepac mi,nechcem urazit,ale uplne obycajne pery-TVOJE VLASTNE-to ti chyba ku krase

@evazhoufova ja uplne prirodzena
@sima979797 vieš, tie úpravy pokial sú výrazne (pery, obočie, mihalnice,..) podľa mna pôsobia tvrdo a umelo a zároveň uberajú na tej ženskosti. Takze make-up áno, no radšej jemnejši: bledsie obočie, jemnejšia/prirodzenejšie/ružová či malinova farba ružu, menej výrazne mihalnice, vlasy by som v tom prípade nechala i tmavé alebo tmavo hnedé. Tiež môžeš doplnit jemne vysiace náušnice, ktoré by ešte viac zjemnili črty/obrysy tvare a dodali ženskosť.