icon

Akú farbu saka zvoliť k šatám?

kristina82
Dnes o 14:46

Potrebujem nueco na vrch k tymto satam ak by bola zima. Akej farby sako sa k satam hodia? Nerada by som cierne, aby som nebola cela v ciernom, dakujem

Akú farbu saka zvoliť k šatám?
anonym_3f3635
Dnes o 14:48

skús osloviť AL. možno niečo navrhne.

anonym_af7a69
Dnes o 14:52

Bledunkoružové. Ale keďže je základ čiernobiely, bude sa k nemu podľa mňa hodiť sako väčšiny farieb. Ono dosť bude záležať hlavne na jeho strihu.

barbie2023
Dnes o 14:53

V prvom rade a jediné také , podľa toho aký farebný typ si. Ak si letná tak úplne iný ako má napr zimná alebo jarná... Toto si treba vyjasniť.

anonym_ef84bd
Dnes o 14:55

Záleží aké farby tebe pristanú, k tým šatám pôjde farebne v podstate všetko a záleží ako to doladíš doplnkami 🙂 ja si viem predstaviť napríklad smaragdové tmavozelené predĺžené s tenkým opaskom cez pás... ale tebe možno pristane viac niečo úplne iné

lubina
Dnes o 14:58

Zavisi, ake farby ti pristanu a tiez na aku akciu to ma byt. Ja by som dala cervene sako, ale to som ja. K tymto satam pojdu skoro vsetky farby.

mirka2405
Dnes o 14:59

@kristina82 Šaty sú na akú príležitosť, udalost? Mne osobne sa k tomuto druhu šiat sako nehodi.

michaela329
Dnes o 15:04
@mirka2405

@kristina82 Šaty sú na akú príležitosť, udalost? Mne osobne sa k tomuto druhu šiat sako nehodi.

@mirka2405 tiež mi napadlo, že radšej trenčkot, ak to má byť len na presun. A ten pokojne aj hnedý

mirka2405
Dnes o 15:06
@michaela329

@mirka2405 tiež mi napadlo, že radšej trenčkot, ak to má byť len na presun. A ten pokojne aj hnedý

@michaela329 Trenčkot áno, ešte záleží aj od obuvi... Jednoznačne by som si k nim dala čierne čižmy na vysokom opätku...

anonym_0caab8
Dnes o 15:36

@kristina82 smaragdovo zelené

koniarova
Dnes o 16:20

Ja by som dala hnedú koženú bundu. Alebo semišovú.

zara3
Dnes o 16:24

Zvol farbu akukolvek a skombinuj z topankami, kabelkou. Mne by sa pacil aj biely kozusik s bielymi kozackami, ale to som ja. Alebo tmavocervena kozenka s rovnakymi topankami, kabelkou.

kristina82
autor
Dnes o 17:33

@kristina82 potrebujem to na maj, cize uz bude teplejsie, cizmy vtedy urcite nie, len potrebujem nieco mat nachystane na vrch keby este bolo chladnejsie, idem ako host na birmovku

kristina82
autor
Dnes o 17:35

@kristina82 trenckot skor v marci v aprili ze? V maji uz bude nanho teplo

anonym_571e6d
Dnes o 17:36
@kristina82

@kristina82 trenckot skor v marci v aprili ze? V maji uz bude nanho teplo

@kristina82 cervenu

anonym_84525e
Dnes o 19:13

Mne by sa hodilo zelené, bordové, možno béžové

anonym_894eaa
Dnes o 19:51

Viem, ze na toto sa nepytas, ale nechces najst ine saty?Maj je sice teplotne kadejaky mesiac, ale aj keby bolo prave 15 stupnov, pridu mi to take teple saty na to obdobie, viac sa mi hodia do zimnym mesiacov, este aj tak ku krku su.. ale to len moj nazor, tazko z foto povedat

ankare
Dnes o 20:00

@kristina82 cyklamen