Akú kabelku a lodičky zvoliť k šatám?
Ahojte baby,
prosím Vás, aké lodičky a kabelku by ste zvolili k týmto šatám? Béžové, strieborné, čierne? Poprípade koža alebo semiš? Slečna tam má strieborné sandálky, ale tej farbe nejak neviem prísť na chuť, zlatej už vôbec nie… ak sa samozrejme viaceré zhodnete na striebornej, tak to nejak prekusnem, radšej si nechám poradiť od skúsenejších 🤭 ďakujem za každú odpoveď 😊

A na akú udalosť? Aké budeš mať šperky, prípadne kabelku?
@elviku11 na svadbu ako hosť 🙂 šperky mám len strieborné - ako som pisala, zlatej veľmi neholdujem…
Ešte som rozmýšľala, keďže šperky mám strieborné, tak by som to doladila tou čiernou, nech to nie je také jednotvárne?
čierna absolútne nie. Tak je to dobre ako na foto, strieborné sandálky s tenkými prackami.
@martul a kabelku tiež nejakú striebornú?
Ešte by mohla byť farba doplnkov perleť. Aj to by bolo pekné.
@andreakotesova no to znie celkom dobre… aj šaty sú také lesklejšie
Jasné, malú, jednoduchú do ruky, keď aj len u číňana, na jedno použitie a hotovo.
striebornou alebo aj tou zlatou nic nepokazis. ale neviem si pomoct, mne by sa hodila nejaka taka vyrazna farba, ale neviem nic vymysliet 😅
@danina09 no tak zase veľmi špekulovať nemôžem, idem na kostolnú svadbu 🤭😂
@andreakotesova
Zlatá je super
Čierna určite nie.
Kabelku jednoduchú, bezovu.
Doplnky zlaté.
Dala by som sandalky tiež telové ci zlaté.
Ak zvolis výrazne náušnice - ako ma žena na fotke, nedávaj žiaden šperk na krk.
Ja osobne by som ale dala šperk na krk, jemne náušnice, nie vysiace, a vlasy do nízkeho drdolu, aby vynikol dekolt a šperk na krku.
Prosím, čierny hneď výhod z hlavy 😁
ak sa ti nepáči zlatá, tak čo taká rosegold? tá sa hodí asi ku všetkému ... v takej svetlejšej verzii ...
@lucia13022023 myslím si, že si dám výraznejšie náušnice… taký malý detail, čo som zabudla podotknúť… šperk na krku mi nevynikne tak či onak, pretože mám na hrudi vytetovaného asi 15cm motýľa 😬 takže tam nie je potrebný žiadny šperk asi
@biba_18 no áno, len šperky mám výhradne strieborné… nemôžem si dať ani zlaté ani podobné, pretože už aj obrúčku mám striebornú a nechcem všetky farby šperkov kombinovať 😅
tak potom už len strieborné ... ale osobne mi tiež strieborné sandálky nevyhovujú, hľadala by som tmavšiu variantu striebornej farby, takú oceľovú skôr ...
také nejaké https://www.zalando.sk/pepe-jeans-klasicke-lodi...
Ahoj, ak ťa neoslovila strieborná a nemáš rada zlatú tak by som išla do telovej farby...čierna sa mi k týmto šatám zdá dosť tvrdá...
alebo tieto na hrubšom opatku ... https://wojas.sk/strieborne-damske-lodicky-s-hr...
pozerám že táto farba by bola ešte lepšia ako rosegold ...
a niečo medzi tým 🙂 https://eobuv.sk/p/sandale-menbur-25715-striebo...
Tak Ptoom jasne, sperk na krk by bol zbytočný, keď tam máš tetovanie 🙂 zvoľ teda náušnice
@biba_18 to nevyzerá zle… a je to skôr taký môj štýl, musím popozerať teda niečo
@aluska1409 toľko návrhov tu je, že sa neviem rozhodnúť 😂 ale budem uvažovať medzi striebornou a telovou… ešte aj tá perleťová nemusí byť zlá, ako sa spomínalo vyššie
Záleží aj od toho, aké zoženiem - nechcem si veľmi objednávať cez internet, keďže potrebujem vedieť, ako sa mi v nich bude chodiť… a na moju nohu číslo 42 bude tiež zložitejšie zohnať nejaké lodičky/sandálky, tak aj od toho záleží
Ďakujem Vám krásne 🙏 cez víkend si pôjdem niečo popozerať a hádam zoženiem to pravé 😁
Saty su pekne, paci sa mi aj farba. Ja som za telove sandale a pouzi sperky, co uz mas doma 🙂
Uzi si svadbu😊
Brutal saty. Ak si este vysoka a stihla, tak šupa.
@guudy ďakujem veľmi pekne 😊
@stanulienkat ďakujem, trochu som sa vytrápila, kým som našla také, ktoré sa mi ozaj páčia 😂 štíhla som, nie úplná modelka ale nie som plus size… a výšku s opätkami mám dobrých 180cm 🙈
Krásne šaty nádherná farba ja by som si dala strieborné sandálky a veľké náušnice nejaké visiace keďže na krk si už nič nebudeš dávať a do ruky len peknú striebornu kabelku alebo potom telovej farby oboje a budeš krásna ešte dokonale lícenie k tomu a fešáka k sebe a svadba môže začať tak si to užite 🥰
@renatablazejova ďakujem krásne za radu ☺️ fešákov pri sebe budem mať dokonca dvoch - manžela a dvojročného syna! 😂 veď predsa viac je vždy lepšie 🤭 užijeme si to, vďaka ❤️

Mne sa k tejto farbe hodí zlatá. Mohutné zlaté náušnice, náramok, prípadne prsten (iné šperky nie), zlatá kabelka, topánky. Šlo by to aj v čiernej.