icon

Akú obuv na prezutie na svadbu?

6. aug 2025

Co si zabaliť na svadbu k prezutiu z opatkov?
Budem hosť,saty dlhe spolocenske.Tenisky určite nie...no už teraz viem,že nevydržím toľké hodiny v sandalkach.
Co ste mali na nohach vy?
Úplne nízke nič nemôžem,lebo saty sú presne podľa opatkov.🙈

lindous
6. aug 2025

Ak nie nízke, tak veľa možnosti nemáš, jedine platforma asi, či už celý plný opätok alebo hrubší opätok, ktorý zabezpečí stabilitu a vyššia platforma pod prstami, aby noha nebola v šialenom sklone… v takýchto ja nemám problém vydržať, keď treba, ale na mnohých svadbách som aj tak skončila bosá 😂

sweet20
7. aug 2025

@anonym_autor ja na svadby plesy nosim tanecne topanky.. su ako papucky

lasona
7. aug 2025

Ja mam sandalky také, v akých vydržím celý večer. Maju nízky, 3 cm opatok. Neznášam keď sa musim pekne náhode trepať s nejakou taškou, kde mam druhé topanky. Ked raz v topánkach neviem vydržať, tak ich.neberiem. kúpila som v tamarise.

danica2711
7. aug 2025

@anonym_autor tak hádam máš doma nejaké pohodlné topánky, nie? Zbaľ do igelitky a ber so sebou, ak nemáš, zakúp, aké ti budú vyhovovať, čo ti my môžeme poradiť, nepoznáme tvoj vkus ani tvoje nohy

1ryba
Odpoveď bola odstránená
saxana000
7. aug 2025

Ja si bravam platformove sandalky na prezutie ak nechcem tahat saty po zemi.vaha sa na nich rovnomerne rozlozi a nohy ma nebolia odtancujem to do rana.

bessie12
7. aug 2025

@anonym_autor saty tiez mam vzdy podľa opatkov ( na svadby nosím výlučne len dlhé šaty), ale vždy sa prezujem do balerinok. Počas tancovania si šaty držím.

anonym_b8e32a
7. aug 2025

Ak mas saty po zem, tak jedine platformy, alebo podvihnut suknu. Pripadne topanky na podpatku, co mas uz "rozcaptane"

margotka17
7. aug 2025

@anonym_autor balerínky? No kľudne aj biele tramecky na platforme 👍

princezna_bosorka
8. aug 2025

@anonym_autor vyber si ine saty...

maya_hi
8. aug 2025

@anonym_autor tak si prezleč aj šaty. Daj si niečo krátke, koktejlové a k tomu nízke balerínky, alebo len s mierne vyvýšeným opatkom

bielasovicka
11. aug 2025

Ja nosím vždy balerinky