Aký je váš názor na plesové šaty?
Ahojte, zaujímal by ma názor na tieto plesové šaty. Áno alebo nie? Je to príliš alebo v pohode?

Za mňa je to príliš..
za mna velmi gyčove, ale ked sa v tom citis dobre...
Uff.. Všetkého veľa.. Celé zle
Už som videla hocičo, ale takéto desivé strašne šaty teda nie, určite nie strašny strih, volany, perličky a ako bonus otrasná farba vyzerajú vybraté tak 60 rokov dozadu sorry des
@radlucka vyzerá to ako.. ani neviem. Torta s Barbie a morskou pannou dokopy? Eee toto nie.
Keby si odparala rukavy a to čudo na pase by boli pekne
Nevkusne podla mna
Dolezity je tvoj nazor a pocit, za mna prilis...ak vyrazna farba, tak by mali byt jednoduche, tieto maju vyraznu farbu, rukavy, perlicky, volany....uff 🙂 a neviem akej farby mas vlasy ale mam pocit, ze ani ku farbe pokozky ti ta farba az tak uplne nejde
Za mňa too much🙈 Ten/tá, kto navrhol tieto šaty sa asi nevedel rozhodnúť, či výrazná farba, perličky, peplum volán alebo výrazné rukávy a narval tam všetko.
Máš dobrú postavu, ale chcelo by to niečo modernejšie, jednoduchšie. Minule tu jedna kočka zdieľala šaty na ples a mám ich aj uložené. Sú síce tiež dosť výrazné, ale super - prikladám:
https://www.erikafashion.sk/trblietave-saty/str...
Sú hrozné 🙈
Oni by fakt neboli zle (myslím striktne strih!!!!iba), lebo ten strih ti ide veľmi, ale tá kombinácia farby, koralok, rukáv, je to strašne veľa.. prisahám, mala som kedysi z Ameriky v 90. tých rokoch bábiku Barbie a mala veľmi podobné šaty. Nemyslím to v zlom, len mne to hneď pripomenulo. Ja by som kľudne išla do tohto štýlu, ale zvolila si určite niečo diskretnejsie. Je pravda, že vtedy by to už boli len úplne obyčajné šaty na skúšku či odovzdávanie diplomov. No keď sa tebe páčia, tak si ich daj. Ale pýtala si sa na názor, tak píšeme. A až teraz! Som si všimla, že sú dlhé. Čiže ani na vyššie popísané udalosti bez tých caciek, ale skôr ples.. lebo tak odpúta pozornosť tá farba a to všetko navyše, že až teraz som si uvedomila ich dlzku
Preplácané - aplikáciami a strih nie je tiež postave lichotiaci.
Pohľadaj si niečo lepšie.
Za mňa dospelá žena v cukríkovo ružovej farbe pôsobí strašne infantilne 🙈 najmä keď je tej ružovej veľa. A tu jej je naozaj veľa. Saty sú strašné
Je to moc . Pripomina mi to kostym Disney princess.
@radlucka Velmi nestastna kombinacia.
Ked son otvorila temu, viela som len hornu polovicu siat a cakala som Disney kostym s obrovskou volanovou suknou a fakt je ze taka sukna by bola ovela lepsie, lebo by tam aspon pasovala.
Nechcem byť zlá,ale škaredšie šaty som teda už dávno nevidela,čudujem sa,že je niekto ochotný si na seba takú hrôzu vôbec obliecť 🙈 pritom postava super,takže je milión možností,čo si dať na seba,ale toto teda fakt nie..
Bez tých rukávov a volanu by boli celkom fajn. Spolu to pôsobí prehnane a gýčovo
Na tej látke sa spáchalo ťažké násilie
To je vtip?
Nepáčia sa mi. Skúste rukávy a ten volant dať preč. Sukňu skrátiť. Možno by inak vyzerali. Ale určite toto nie. Veď popozeraj druhé šaty.
Vacsinou zvyknem pisat,ze ak sa danemu cloveku pacia,nech si ich oblecie,ale tu to nedokazem. Toto je preplacane,gycove,z kazdeho rozku trosku. Rukavy,perly,volan...za mna nie a nie. Toto by som rovno spalila.
Prosím nie. Ak chceš upútať pozornosť, tak si vyber niečo vkusne, nie túto handru
@radlucka všetkého veľa 🫠výrazná farba, perly, rukávy, rázporok, volan v páse..

@radlucka ahoj, za mňa je to moc, ale zrejme kvôli farbe ktorá je veľmi výrazná a zvýrazňujú ju ak goralky, inak strihovo ti sedia krásne