icon

Aký je váš názor na plesové šaty?

radlucka
19. jan 2025

Ahojte, zaujímal by ma názor na tieto plesové šaty. Áno alebo nie? Je to príliš alebo v pohode?

Aký je váš názor na plesové šaty?
Strana
z4
petik515
19. jan 2025

@radlucka ahoj, za mňa je to moc, ale zrejme kvôli farbe ktorá je veľmi výrazná a zvýrazňujú ju ak goralky, inak strihovo ti sedia krásne

oblecenie99
19. jan 2025

Za mňa je to príliš..

lila246
19. jan 2025

za mna velmi gyčove, ale ked sa v tom citis dobre...

lucia13022023
19. jan 2025

Uff.. Všetkého veľa.. Celé zle

zuzubb007
19. jan 2025

Už som videla hocičo, ale takéto desivé strašne šaty teda nie, určite nie strašny strih, volany, perličky a ako bonus otrasná farba vyzerajú vybraté tak 60 rokov dozadu sorry des

lenkakravcova
19. jan 2025

@radlucka vyzerá to ako.. ani neviem. Torta s Barbie a morskou pannou dokopy? Eee toto nie.

ankare
19. jan 2025

@radlucka nie je to môj štýl, ale ak sa Tebe páčia, smelo do toho. 🙂 Zabav sa! 💃🥳

beataxxx
19. jan 2025

Keby si odparala rukavy a to čudo na pase by boli pekne

lamonita
19. jan 2025

Nevkusne podla mna

petamich
19. jan 2025

Dolezity je tvoj nazor a pocit, za mna prilis...ak vyrazna farba, tak by mali byt jednoduche, tieto maju vyraznu farbu, rukavy, perlicky, volany....uff 🙂 a neviem akej farby mas vlasy ale mam pocit, ze ani ku farbe pokozky ti ta farba az tak uplne nejde

sovica
19. jan 2025

Za mňa too much🙈 Ten/tá, kto navrhol tieto šaty sa asi nevedel rozhodnúť, či výrazná farba, perličky, peplum volán alebo výrazné rukávy a narval tam všetko.
Máš dobrú postavu, ale chcelo by to niečo modernejšie, jednoduchšie. Minule tu jedna kočka zdieľala šaty na ples a mám ich aj uložené. Sú síce tiež dosť výrazné, ale super - prikladám:
https://www.erikafashion.sk/trblietave-saty/str...

kengurica
19. jan 2025

@radlucka pýtaš sa na názor, tak - nevkusné....
A k tvojej bledej pleti sa nehodia.... Naozaj som dávno nevidela nič horšie. Ale je to len môj názor.

baboobchod
19. jan 2025

Sú hrozné 🙈

oblecenie99
19. jan 2025

Oni by fakt neboli zle (myslím striktne strih!!!!iba), lebo ten strih ti ide veľmi, ale tá kombinácia farby, koralok, rukáv, je to strašne veľa.. prisahám, mala som kedysi z Ameriky v 90. tých rokoch bábiku Barbie a mala veľmi podobné šaty. Nemyslím to v zlom, len mne to hneď pripomenulo. Ja by som kľudne išla do tohto štýlu, ale zvolila si určite niečo diskretnejsie. Je pravda, že vtedy by to už boli len úplne obyčajné šaty na skúšku či odovzdávanie diplomov. No keď sa tebe páčia, tak si ich daj. Ale pýtala si sa na názor, tak píšeme. A až teraz! Som si všimla, že sú dlhé. Čiže ani na vyššie popísané udalosti bez tých caciek, ale skôr ples.. lebo tak odpúta pozornosť tá farba a to všetko navyše, že až teraz som si uvedomila ich dlzku

pinkgirl
19. jan 2025

Preplácané - aplikáciami a strih nie je tiež postave lichotiaci.
Pohľadaj si niečo lepšie.

denkabemommy
19. jan 2025

Za mňa dospelá žena v cukríkovo ružovej farbe pôsobí strašne infantilne 🙈 najmä keď je tej ružovej veľa. A tu jej je naozaj veľa. Saty sú strašné

rozkvet1
19. jan 2025

@radlucka pre boha živého

1ryba
Odpoveď bola odstránená
miadi
20. jan 2025

Je to moc . Pripomina mi to kostym Disney princess.

andreatytler
20. jan 2025

@radlucka Velmi nestastna kombinacia.
Ked son otvorila temu, viela som len hornu polovicu siat a cakala som Disney kostym s obrovskou volanovou suknou a fakt je ze taka sukna by bola ovela lepsie, lebo by tam aspon pasovala.

lucylaw
20. jan 2025

Nechcem byť zlá,ale škaredšie šaty som teda už dávno nevidela,čudujem sa,že je niekto ochotný si na seba takú hrôzu vôbec obliecť 🙈 pritom postava super,takže je milión možností,čo si dať na seba,ale toto teda fakt nie..

jaskolka
20. jan 2025

Bez tých rukávov a volanu by boli celkom fajn. Spolu to pôsobí prehnane a gýčovo

tinqua
20. jan 2025

Na tej látke sa spáchalo ťažké násilie

mimikarol
20. jan 2025

To je vtip?

larisa
20. jan 2025

Nepáčia sa mi. Skúste rukávy a ten volant dať preč. Sukňu skrátiť. Možno by inak vyzerali. Ale určite toto nie. Veď popozeraj druhé šaty.

lylyjana
20. jan 2025

@radlucka nevkusne. Urcite sa daju najst aj krajsie nevsedne saty

ina2405
20. jan 2025

@radlucka vyzerajú ako šité doma amatérkou, ten volán nerobí ten "peplum" efekt, ako by asi mal. A tie rukávy sú nevkusné. Keby boli rukávy do pol predlaktí a obyčajné úzke z tej nepriesvitnej látky, vyzeralo by to lepšie.

petulda333
20. jan 2025

Vacsinou zvyknem pisat,ze ak sa danemu cloveku pacia,nech si ich oblecie,ale tu to nedokazem. Toto je preplacane,gycove,z kazdeho rozku trosku. Rukavy,perly,volan...za mna nie a nie. Toto by som rovno spalila.

nelka93
20. jan 2025

Prosím nie. Ak chceš upútať pozornosť, tak si vyber niečo vkusne, nie túto handru

silvia2909
20. jan 2025

@radlucka všetkého veľa 🫠výrazná farba, perly, rukávy, rázporok, volan v páse..

Strana
z4