Aký je váš štýl obliekania podľa veku?
Napíšte aj svoj vek, potrebujem taký menší prieskum pre jednu prácu. Ďakujem
Od mala do 40tky a nemam chut nic menit:rifle,botasky,mikyna.
Normalny. Aj vek mam normalny.
Funkčne
Jednoduchy, vacsinou bez divokej potlace, taky basic, pohodlny. A vek mam stredny.
@anonym_autor Rifle ( všetky odtiene modrej), oversize saká,oversize rifľové/koženkové bundy, biele/čierne basic tričko bez nadpisov, biele( vždy musia byť čisto biele!) kvalitné botasky, kabelky tiež kvalitné, ale bez veľkého loga…
@anonym_autor Rifle ( všetky odtiene modrej), oversize saká,oversize rifľové/koženkové bundy, biele/čierne basic tričko bez nadpisov, biele( vždy musia byť čisto biele!) kvalitné botasky, kabelky tiež kvalitné, ale bez veľkého loga…
@nikoletta1712 kde kupuješ cierne tričká?
@summer23456 Ja takmer naozaj všetko v Zare…Občas zo Zalanda Stradivarius alebo Pull&Bear - všetky tieto reťazce patria pod Zaru…Také tie úplne obyčajné s lemom okolo krku…Niekedy stojí jedno tričko aj 18€ ,niekedy kúpim aj za 6€…
@summer23456 Ja takmer naozaj všetko v Zare…Občas zo Zalanda Stradivarius alebo Pull&Bear - všetky tieto reťazce patria pod Zaru…Také tie úplne obyčajné s lemom okolo krku…Niekedy stojí jedno tričko aj 18€ ,niekedy kúpim aj za 6€…
@nikoletta1712 ďakujem. Tiež nosím rifle a čierne tričko bez nápisov. Akurát zháňam niečo kvalitné... Čo vydrží viac ako jednu sezónu.
Ani kabelky nepouzivam,do prace rupsak a vsade autom,penazenka,telefon na sedacku,ci do dveri a do ruky,ci do vacku.Nemalujem sa,nefarbim si vlasy,resp.raz za 100r,extremna zmena z dlhych na uplne kratke a tie prefarbim blond,ci cierne.A potom necham opet vyrast.
A aj tak by mi nik netipoval tolko rokov.Som taky extremista,co mi aj lezie na nervy bud vsetko alebo nic,ziadna stredna cesta.To som sa nenaucila este vobec,asi sa to nikdy ani nenaucim.
@nikoletta1712 ďakujem. Tiež nosím rifle a čierne tričko bez nápisov. Akurát zháňam niečo kvalitné... Čo vydrží viac ako jednu sezónu.
@summer23456 ja basic tričkä kupujem na aboutyou, celkom sa mi osvedčila značka Mustang, nemajú nikde näpisy a kvalita super
@summer23456 Tie zo Zary určite vydržia…Nie sú síce kvalitou ako Hilfiger a pod, ale ja neznášam nadpisy na tričkách…
@summer23456 v Zare teraz majú za 12 eur a má veľky podiel bavlny
@summer23456 ja basic tričkä kupujem na aboutyou, celkom sa mi osvedčila značka Mustang, nemajú nikde näpisy a kvalita super
@anonym_autor ďakujem, pozriem aj tie
@summer23456 Tie zo Zary určite vydržia…Nie sú síce kvalitou ako Hilfiger a pod, ale ja neznášam nadpisy na tričkách…
@anonym_bdf85e
@nikoletta1712 idem pozriet
Ja lubim saty, take zenske a aj maxi, ked tak rifle, tricks, alebo svetrik a kabat, ku tomu kozacky alebo tenisky (nieco take ako lacoste, alebo obycajne tramky, nemam rada terajsiu modu - radsej sa klanam ku stylu JLO a "Love dont cost a thing", kde mala bokovky, tielko,sandalky a vlasy napol zachytene take doteraz robim aj ja. Celenky tiez nosim. Nenosim oversize, tote bundy alebo perovky vobec, mam cerveny plast s Topshopu a kabat zo Zara alebo New Look.
Odpoveď od chlapa: keďže robím v office, tak košeľa a rifle (keď je dôležitá návšteva, tak slušne nohavice), v zime vestička, na jar a jeseň blazer a niekedy aj kravata/ motýlik podľa aktuálnej nálady. Doma tricko a kraťasy (počas zimy aj tepláky). Topánky do kanclu slušne, doma papuče.
46 - športový. Kludne aj dotrhane rifle (aj do prace 😅).
49. Športový pohodlný stýl.
@anonym_bdf85e
@nikoletta1712 idem pozriet
@summer23456 pozri značku the set. Predávajú packy basic tričiek a teda kvalitou su omnoho lepšie ako zara. Nevytahaju sa, nestrácajú farbu.
@anonym_autor vek mám mladý a obliekam si legíny a mikinu.
Mám 25 a obliekam sa žensky a elegantne. Uprednostňujem šaty väčšinu roka, občas nohavice, blúzka, sako. Topánky nosím zásadne na opätku, tenisky iba do fitka alebo na prechádzku so psom :D Neznášam mikiny tepláky a oversized veci, do spoločnosti by ma v tom nikto nedostal
43, rifle, skinny, zvonove, basic tricka, svetriky, mikiny a leginyTenisky a clenkove cizmy.
@anonym_autor mam 30 a obliekam sa zensky, elegantne ale nie zastaralo..trochu chic, trochu old money, trochu vintage, trochu extravagantne..na slovenske pomery teda
48rokov - sukne a šaty, opätky. Obliekam sa žensky ale nie vyzývavo ale ani fádne. Oversized nenosím. Som vysoká a vyšportovaná.
Športová elegancia.
@anonym_autor 56elegantny a malokedy nosim nohavice , tenisky vobec ,ani tricka ci podobne ptakoviny
v zime športový - rifle, tričko, vetrovka, vysoké topánky s hrubšou podrážkou.
v lete - skôr elegantne. šaty, sukne, blúzky , topánky na vyššom opätku.
vek stredný.
Sportovi-elegantne? Sukne a saty najradsej, ale nie velmi elegantne, lebo nemozem nosit take topanky. K tomu svetrik, sako. Slusne rifle, tricko, svetrik, sako. Vek 55.

41 - Adult contemporary