Aký je váš štýl obliekania podľa veku?
Napíšte aj svoj vek, potrebujem taký menší prieskum pre jednu prácu. Ďakujem
36 a taky elegantny štýl alebo tak že aj keď mám náhodou rifle,štekle k nim mám vždy a nejaký pekný vrch čo to doladí.Nie som moc na tenisky,mikiny atd to nosim jedine do prirody alebo do záhrady teda keď si to vyžaduje situácia.Ale hlavne sukne,šaty,kabátiky atd to je moje ☺
23 - niekedy za vílu, niekedy za čarodejnicu, vrsvím veľa vecí, nerada sa obliekam basic haha
@anonym_autor od 30tky, športovo - elegantný štýl.
Kabát - Sako, košeľa, rifle - gate (bootcut), vyššie opätky, mokasíny, tenisky...
V lete šaty, dlhé Áčkové sukne bez riasenia, košeľa, tričko, svetrík...
Dopĺňam šperkami, milujem šatky, veľká kožená kabelka, bez nej sa nepohnem z domu 🙂
Ani kabelky nepouzivam,do prace rupsak a vsade autom,penazenka,telefon na sedacku,ci do dveri a do ruky,ci do vacku.Nemalujem sa,nefarbim si vlasy,resp.raz za 100r,extremna zmena z dlhych na uplne kratke a tie prefarbim blond,ci cierne.A potom necham opet vyrast.
A aj tak by mi nik netipoval tolko rokov.Som taky extremista,co mi aj lezie na nervy bud vsetko alebo nic,ziadna stredna cesta.To som sa nenaucila este vobec,asi sa to nikdy ani nenaucim.
@anonym_3f816f ruksak
+45, casual look, athleisure, chic elegant
@anonym_3f816f ruksak
@mirage ano,ano presne tak sa to pise.Dik opravim ak sa to bude dat.
@anonym_autor em, bežný pracovný život šaty, kostým, rifle a sako, lodičky.
A momentálne už 4 mesiace chodím v teplákoch či legínach a špinavých topánkach (lebo venčím a furt je mokro)
Chcela som si dať opraviť 3 páry kotničiek a si hovorím že to ani nevynosim. Pomaly koniec decembra.
@summer23456 pozri značku the set. Predávajú packy basic tričiek a teda kvalitou su omnoho lepšie ako zara. Nevytahaju sa, nestrácajú farbu.
@anonym_09b724 a nie sú také kratšie? Lebo to neznášam, že dnes je všetko krátke a ešte keď ich operiem, tak je z toho cropptop
@anonym_3f816f ruksak
@mirage tak neda,neni tam moznost uprav.Skoda,ze to zrusili,kedy si tato moznost tu bola.
41 rokov, rifle, čierne tričko, kardigan, tenisky. V lete maxi sukňa, čierne tričko, šľapky,sandále,platenky.
49 rokov, absolutny minimalizmus, ziadne opatky, cierna, biela, bezova, tmavomodra, kaki, siroke nohavice, rifle, oversize kosele, jednofarbene tricka, jednoduche strihy, ziadne vzory, az na pasiky. cista nuda pre vacsinu slovenskych zien
55 a obliekam sa aj moderne, aj žensky, aj vintage, ako sa vyspím 😏
40+ saty, sukne a hlavne farebne, nemusia mat vzory (nemam rada cierne, sive a biele oblecenie). Mam doma asi 5rifli, ale nemala som ich minimalne 4roky. Ale pacia sa mi, tak ich odkladam, ze mozno si ich raz obleciem.
29 - skinny nohavice a firemné tričko. Inak som tiež z kategórie botasky, rifle a jednofarebné tričko.
@anonym_09b724 a nie sú také kratšie? Lebo to neznášam, že dnes je všetko krátke a ešte keď ich operiem, tak je z toho cropptop
@summer23456 vobec,práveže su dlhé. Normálna dĺžka. Ja tie zo zary kvoli tomu nenosím, lebo su krátke a hned sa vyťahujú z nohavic
@anonym_autor 56elegantny a malokedy nosim nohavice , tenisky vobec ,ani tricka ci podobne ptakoviny
@renesance80 na šport nosíš blúzky a lodičky, keď tričká sú ptákoviny?
@summer23456 vobec,práveže su dlhé. Normálna dĺžka. Ja tie zo zary kvoli tomu nenosím, lebo su krátke a hned sa vyťahujú z nohavic
@anonym_09b724 tak super, lebo mne to strašné vadi,keď je to krátke
@anonym_autor Mám 31 rokov a som na reťazovej materskej, čiže legíny a tričko na doma to istia. Ale keď idem medzi ľudí /alebo keď som chodila do práce, tak sa snažím obliekať elegantne. Kupujem luxusné kúsky v internetových sekáčoch a v šatníku mám vlnené, hodvábne, bavlnené a ľanové nadčasové veci. Snažím sa už minimalizovať trendové veci, polyester a skôr idem po kvalite strihu a látky. Šperky nosím pravé perly, zlaté šperky s pravými drahokamami, strieborné vintage jantárové brošne. Kabelky hľadám väčšinou vintage od dizajnérov. Na V..... som našla pravú bordovú koženú značkovú kabelku za zlomok ceny a v top stave a najradšej ju teraz nosím. Doplnky hodvábne šatky, vlnené klobúky. Rada nosím dlhé vlnené kabáty (mám rôzne farby), pravý vintage čierny kožuch z líšky, pravý hnedý kožák (všetko z internetového sekáča). Na leto mám kopec ľanových a hodvábnych šiat. Obľúbený reťazec je Mango, Cos, Massimo Dutti. Ale sem tam si nejakú drobnosť kúpim aj z Temu alebo Ali (bižutériu). Keď chceš názov štýlu, tak je to také súčasné filmové retro. 😃 Ale nie pinup gýčové, musí to vyzerať aktuálne.
Mam rada jednoduchu eleganciu. Tmave, ani kriklave farby nenosim. V lete saty a sukne, letne nohavice podla prilezitosti. Tricka bez potlace, uzsie. Sandaly, kabely, jemna bizuteria. Vetrovky, botasky, rifle len do prirody. Batoh neznasam, nemam. Teraz v zime rozne nohavice, pulovre, kosele. Vek: som tu najstarsia 😉
@anonym_autor No ja kedze som extremne chuda a vyssieho veku,ale aj tak.Moj styl obliekania je taky, ako ma kate Midletton..aj mam skoro taku postavu, ba este chudcsiu..Kedze mam vela oblecenia, ,tak som povedala dost, a uz satnik ani nechcem menit a prisposobovat co je teraz in,,.ked vidim mladych tzv rendel moda asi som staromodna ,ale vobec sa mi nic nepaci,,co je neupravene,,napr,hoci aj v kine a o divadle ani nehovorim,Tam tiez idem elegantne ako sa chodilo kedysi.teda do divadla a kostola idem top,Aj moj manzel do kostola a divadla ide v obleku
52 najradšej tričko , rifle mikina s kapucňou tenisky v zime na to Bunda takto celoročne v lete len tričko rifle
Odkedy mam deti neznasam opatky ani ich skoro nikdy nenosim. Milujem sketchers go walk tenisky ..a sandale kedze denne chodim minimum 10k krokov a v lete 18k tak spravne topanky su zaklad . Takze styl causal /elegant . Vacsinu veci mam 100% alebo 95% bavlna . A v tom pripade je mi uplne jedno ak ma tricko logo velke Lebo najst tento organicky material a aby aj farba a strih boli Podla chuti je vzacne . Milujem denim . Vacsinou guess a forever 21 . Do roboty nohavice jeans wide leg aj cargo pants firemne tricko tenisky.. v lete sortky maxi saty a mini saty . Beach Gypsy . Kabelky mam Rada crossbody male akurat phone $ a flasa vody co sa zmesti. Mam rada ciernu bielu kremovu 50 odtienov ružovej aj kriklave farby. A kazdu noc mam ine pyzamo. Vek .. je len čislo.
Normalny. Aj vek mam normalny.
@anonym_a6ed49 ty si ale vtipna
@nikoletta1712 ďakujem. Tiež nosím rifle a čierne tričko bez nápisov. Akurát zháňam niečo kvalitné... Čo vydrží viac ako jednu sezónu.
@summer23456 pozri veronika in
https://www.veronikain.sk/tricka-priliehave/
Najlepsie tricka ake som kedy mala. Roky vyzeraju ako nove
@anonym_autor mám 38, obliekam sa obyčajne a jednofarebne 90% cierna .. tielka, tričká, košele,rifle, nohavice, v lete šortky .. ..obuvam Converse alebo Martens ...
Vek 33, do práce a do mesta modré rifle s vysokým pásom rovný strih, jednofarebné tričká, pulóvre, svetre a kardigány podľa mojej farebnej palety (jesenný typ), kvalitné pohodlné topánky a tenisky. Na šport a do prírody športové oblečenie.
@renesance80 na šport nosíš blúzky a lodičky, keď tričká sú ptákoviny?
@sisaka tu sa nehovori co nositevpri sporte ale co sa nosi bezne na von , hadam mi nechcete povedat ze vsade od rana do vecera sportujete
Vek 29, elegantne. Nosím zásadne iba šaty a sukne. Samozrejme mimo športu, vtedy nosím legíny. Ale rifle či nohavice som na sebe nemala 3 roky 😄 aj na doma nosím ľahké bavlnené šaty.
Vďaka za odpovede, pomohli ste mi 😉

27- smart casual