icon

Aký máte názor na menštruačné gaťky?

ddiduska
19. dec 2025

Aký máte názor na menštruačné gaťky? Užívate ich a ak áno po akom čase ich už vyhodiť pretože predstava, že ich mám len vyprať a použiť znovu sa mi prieči! Ďakujem

Strana
z2
rejaa
19. dec 2025
@anna777115

@rejaa ja kupujem always vo vsetkych drogerkach, ale je uz toho veĺa. Popozeraj na internete.

@anna777115 Ďakujem, popozerám tie prvé. Always som našla, ale všade na nete vypredané.

olivierko229
19. dec 2025

@ddiduska ja pouzivam, na noc je to najlepsie riesenie, vlozky mi vadia na noc a kalistek a tampon su mi na noc proti srsti. Ale priznam sa, nie som nadsena tym cistenim. Treba to preplachnut najprv v studenej vode, pranie je v pohode, Perties znesu 60stupnov. Ale chcem sa opytat uzivateliek..ako to riesite s pranim? Ja preperem rucne a potom vsetko do pracky. Mam len 4 ks, realne pozujem 2/3 za cyklus, kedze logisticky to s pranim je crazy. Neviem si predstavit zakazkym pouzitim pustat pracku. Take otravne a neekologicke. Ze su jednorazove, som nevedela, pogooglim

olivierko229
19. dec 2025
@anna777115

@rejaa ja kupujem always vo vsetkych drogerkach, ale je uz toho veĺa. Popozeraj na internete.

@anna777115 mozem sa opytat, co to vlastne je za material? Je prijemny na pokozku? Nie je to pocitovo ako vlozka? Dakujem 🙂

anonym_51df08
19. dec 2025

Ani gynekologovia to neschvaluju. Akoze ak si to menis tak casto ako vlozky,budis,ale samotne nohavicky mat na sebe bez prestavky 8 h nie je pre telo zdrave. Ja sice take mam,ale pouzivam ich na bezne nohavicky s vlozkou len preto,aby som nepretiekla. Si neviem predstavit,ze by som pri takej silnej MS vydrzala vobec tolko,co s vlozkou.

euka210
19. dec 2025

@ddiduska ked sa Ti to hnusi, tak neviem co tu riesis. Nikto Ta k tomu nenuti ich pouzivat.
Ja som vyskusala ako doplnok na noc. Moja byvala 50r sefka ich pouziva a je s nimi max. spokojna co hovorila. Tusim 2r ze vydrzia.

anonym_599639
19. dec 2025

Ja silny menzes nemam,resp. dokazem vylucovat vacsinu krvi na toalete,rezidua nemam nikdy. Za mna su nohavicky to najpohodlnejsie riesenie. Tampony mi osobne pridu nechutne,takze vidis,kazdy to mame inak. A v mojom okoli ich tiez maju vsetky kamosky,co maju taky normalny menzes. A ja ich osobne vzdy na konci dna preperiem,to je pol minutova zalezitost a na konci cyklu operiem vsetky naraz aj s dezinfekciou.

anna777115
19. dec 2025
@olivierko229

@anna777115 mozem sa opytat, co to vlastne je za material? Je prijemny na pokozku? Nie je to pocitovo ako vlozka? Dakujem 🙂

@olivierko229 Su to ako inkontinenčne nohavicky ale ta struktura nie je taka umelá ani hrubka nie je viditeĺna.

sulavikova
19. dec 2025

@ddiduska nemám menzes (4. teliesko), tie gaťky si viem predstaviť 3D. Za mňa humáč je to fuj!!!

anonym_a69cc9
19. dec 2025

Za mna je to gamechanger.. moja menstruacia je priemer, ani silna ani slaba, mam ich asi 10 - menim po cca 8h. Tiez som mala podobny nazor, ake mi to bude neprijemne, az som ich raz skusila.. a fakt som bola prekvapena. Mam snuggs, za mna su skvele.

alica110
19. dec 2025

Roky používam len vložky. Nie tampóny, kalíšky, hubky ani menštruačné nohavičky.

anonym_be8761
19. dec 2025

@ddiduska ja predávam snuggs a idú ako teplé rožky takže niečo na nich bude , teraz sú aj nočné ktoré majú väčšiu absorbcnu vrstvu a tie idú ešte viac ako klasické

senta_sofia
19. dec 2025

@ddiduska k tomu vyhadzovaniu a hnuseniu po pouziti, mozno si este z generacie, co kakala do latkovych a si predstav, ze sa prali a pouzivali opakovane aj pri surodencoch.
Pouzivam s kaliskom, je to pre mna lepsie ako s vlozkou.

sisaka
20. dec 2025

Čistý humus. Skúsila som normálne, aj jednorazové a aj som ich už vyhodila. Látkové som mohla používať len ku koncu menštruácie, ale prišlo mi to aj tak nechutné a s jednorazovými Always som sa cítila akoby som mala plienku a bola 80 ročná inkotentná babička. Istu dobu som používala aj kalíšok, ale pri mojej silnej menštruácii veľa krat pretiekol a tiež sa mi dvíhal žalúdok z celého cirkusu okolo vylievania/čistenia 🤢 Vrátila som sa k tampónom, bez plienky medzi nohami.

Strana
z2