icon

Aký typ podprsenky na veľké prsia?

danielkadandy
24. aug 2023

Od porodu kedy som aj trosku pribrala a trochu padli som nespokojna s prsiami a neviem najst vhodnu podprsenku.
Potrebovala by som taku co by ich pritiahla k sebe a splostila nech neodstavaju tak od tela, lebo mi to vadi ze trcia nielen do stran ale este aj od tela a su trochu padnute .
Predtym som nosila normalne vystuzene a uolne krasne ukazali pod oblecenim bola som skor pysna ...teraz sa skor hanbim za ne.

Strana
z2
danielkadandy
autor
24. aug 2023

@iriska13 tie mam aj ja presne ...len nerobia ten efekt co chcem ..pritiahnut k sebe a splostit na hrudi 😏

zuzuliennka1
24. aug 2023

@danielkadandy najlepsie bude ked navstivis specializovanu predajnu so spod. pradlom, kde ti predavacka poradi presne.
oplati sa investovat, budes vediet svoju velkost, typ podprsenky a potom si uz budes vediet kupit aj sama

palculienka40
24. aug 2023

@zuzuliennka1 nie vzdy vedia poradit a nieco vybrat

majkatarajka
24. aug 2023

@danielkadandy sú vystužené ale iba jemne za mna spokojnosť..ja mám veľkosť 75H

zuzuliennka1
25. aug 2023

@palculienka40 treba najst kvalitnu predajnu, odporucam napr. Attractiv, tie predavacky su na to presne skolene

palculienka40
25. aug 2023

@zuzuliennka1 skusali sme palmers

zuzuliennka1
25. aug 2023

@palculienka40 neviem ako tam, ale v Attractiv robia predavacky bra fitting, ja som tam stravila skoro 2 hodiny, poriadne ma odmerala, vybrala rozne typy a tvary podprseniek, skusala som, nastavovala ramienka, vyberala kosiky podla typu prsnikov (napr. aj to ci som dojcila)
a odvtedy uz viem svoj typ podprsenky, takze mozem ist aj do lacnejsieho obchodu a presne viem aky typ a ake cislo potrebujem
myslela som si napriklad, ze po dojceni a ovisnutych prsiach potrebujem vystuzenu, no ani omylom 🙂 naopak nevystuzenu, taky len cipkovany kosik, ale ak spravne sedi obvod a ramienka, nadvihne vsetko ako ma a vyzera to vyborne 🙂

danielkadandy
autor
25. aug 2023

@zuzuliennka1 to je sice super ale to je len v BA

zuzuliennka1
25. aug 2023

@danielkadandy staci trochu pogooglit a podla mna za to za to stoji, urobit si napr. vylet z KE do PO
https://podprsenkoveporadenstvo.sk/sluzby/
po porode, dojceni/nedojceni, pribratim/schudnutim sa prsia radikalne zmenia a podprsenky ktore si predtym nosila roky, proste nesadnu, tak to ma vela zien.
ale mame riesenie 🙂

terina25
25. aug 2023

@zuzuliennka1 robis si tu reklamu? A ze stretnutie 30 eur 🤣

zuzuliennka1
25. aug 2023

@terina25 nie😂 na taku blbost si ako prisla? som z ba 😂
len niektorym treba naservirovat vsetko pod nos, na internete vedia do vyhladavaca asi zadat len www.modrykonik.sk, kedze autorke som odporucila tuto sluzbu bra fitting, na co napisala ze to je len v BA. Lebo vygooglit si nieco podobne pre Kosice je asi nad jej sily

danielkadandy
autor
25. aug 2023

@zuzuliennka1 a kvoli comu ma ty urazas? Ty sem na konika na co chodis?

zuzuliennka1
25. aug 2023

@danielkadandy ty sa urazas sama.🤦🏼‍♀️ pises ze si nevies najst podprsenku, a v prvom komentari som ti napisala, ze s tym ti vedia poradit v specializ. predajni, na co si mi ty “ofucana” napisala ze to je len v BA.
Ani naznak ze dakujem, pozriem nieco podobne v ke, len si vystekla, ze ba, a potom si vraj “robim reklamu”, pricom ani nie som z ke 😁
Tak hladaj sama bezuspesne dalej, sorry ze som poradila😊

maros313
Odpoveď bola odstránená
maros313
Odpoveď bola odstránená
danielkadandy
autor
25. aug 2023

@zuzuliennka1 ako vies ze som bola ofucana? Ja som reagovala na konkretnu predajnu ze je len v BA a nie sluzbu ktoru som prehliadla ze si pisala.
A ze si robis reklamu som nepísala ja ..najskor precitaj potom urazaj nech vies aj koho ..
A podakovat som ani nestihla kedze si ma hned urazila v odpovedi inej osobe...uz som chut dakovat ani nemala

zuzuliennka1
25. aug 2023

@danielkadandy
toto je moja odpoved tebe na tvoj komentar, kde tam prosim ta vidis urazku??
este som ti dala aj rovno link na konkretnu predajnu v KE.

zuzuliennka1
25. aug 2023

@danielkadandy “attractiv poznam, ale to je len v ba, ale pozriem nieco podobne u nas, dakujem”.
(dalo sa to napisat napr. takto, ked uz, tak sorry ze som sa branila)

slavka1988
25. aug 2023

@anjelicek26 tiež som veru mala takú spolužiačku ,malinká baba a prsia no strašne veľké ale naozaj veľké chalani sa smiali ani behať nemohla ,chrbtica ju bolela a to ešte ani nemala deti už ani neviem či by mohli byt väčšie a mama ani počuť o zmenšení a dievca sa dostalo do depresii a po čase aj na psychiatriu tak to s nou zamávalo až si ich dala v dospelosti zmenšiť a bola s nej iná žena veľmi to pomohlo jej psychike

anjelicek26
25. aug 2023

@slavka1988 ja ju absolutne chapem a nemam problem zaplatit operaciu... len tomu chcem dat trochu casu, nech si je uplne ista... predsalen budu podla mna musiet posunut aj bradavku a remodelovat, co znamena viditelne jazvy (jej sa zle hoja rany, takze viditelne urcite budu) + tym padom kojenie nebude mozne... aspon co som sa bavila s chirurgom predbezne.. to jej musi byt jasne, aj ked jej to teraz prijde uplne nedolezite...

danielkadandy
autor
26. aug 2023

@zuzuliennka1 tak myslim ze tu konkretne( mas to tam odfotene) bolo tych urazok az az ..ze si ma vykreslila za neschopnu.
A ked si mala na to dovod z odpovede " to je sice super ale to je len v BA" tak potom nema vyznam sa tu s tebou este bavit, lebo si nejaka vztahovacna velmi, ak clovek neodpovie presne podla tvojich predstav.Asi mas blbe obdobie alebo si taka stale neviem tak aby som ta nahodou este niecim nepohorsila zas .
A ako som pisala, po tych tvojich komentaroch co som ti tu odfotila voci mne ani ti dakovat nemam za co.

slavka1988
26. aug 2023

@anjelicek26 ste skvela mamina❤️

babulkomale
29. aug 2023

@tanyan ach, skoda ze na mne sa to nikdy neprejavilo. Musela som driet vo fitku aby som vyzerala ako clovek a nie ako vesiak na saty a prsia samozrejme nikde, kuracina - nekuracina 😃

urshullita6541
4. aug 2024

🙂 presne ako píšu baby - špecializovaná predajňa a šikovná predavačka Vám určite nájdu to pravé 🙂 Ja keď niečo hľadám pre seba, tak jedine Bellinda - vždy pohodlné a dlhodobé

Strana
z2