Alternatívna móda mladých
Baby, ze nie som jediná, ktorú irituje tento nižšie popísaný štýl oblečenia teenagerov? Mne to je z toho až fyzicky zle aký mám k tomu odpor 😀
Alternatívna móda, kombinácie prvkov grunge, goth, punku a tzv. DIY (do it yourself) estetiky.
Prvky:
• Nerovnomerné vrstvenie oblečenia, mix textúr a vzorov (čipky, káro, sieťovina).
• Vintage a second-hand kúsky – napríklad dlhá sukňa s čipkami alebo kárované nohavice.
• Rôzne topánky na každej nohe – často symbol alternatívneho postoja voči normám.
• Piercingy, silný mejkap, výrazné vlasy – typické pre goth a punk vplyv.
• Handmade tašky a doplnky (napr. ružová háčkovaná taška).
• Výraz tváre a postoj – často je súčasťou tohto štýlu určitá “odťažitosť” alebo nonkonformita.
S vami musí byť zábava... 😂 Podľa mňa je super že konečne sa aj u nás začínajú prejavovať osobné štýly že už sa po každom nekuká cez prsty keď si zoberie čo sa mu páči. Teda jediný kto kuká cez prsty ste asi vy 😂. Každý nech si nosí čo chce nie? Ja sa na vás tiež nekukam ako na mimozemšťana keď si dáte kožušinovú bundičku a k tomu skinny nohavice viz. Ruské paničky 😂
Autorka, možno som jediná co s tebou súhlasím. Tiež sa mi nepáčia tie "maškaradove" oblečenia. A myslím, že komu sa to paci, ten sa oblieka tiež takto. Preto sa im to aj paci. Ale my s tým aj tak nič nespravíme, ved nech sa tak obliekajú keď chcú byť na posmech. Lebo JE to smiešne. Nič si z toho nerob. 😄
@bielasovicka lenže tebe sa to nepáči. Autorka má z týchto deciek strach, hrôzu a cíti odpor.
To je diametrálny rozdiel.. jej reakcia nie je primeraná, ani zdravá..
Ani mne sa to nepáči, ale ak vidím takto oblečeného človeka, žiadne silné negatívne pocity nemám..

Ja by som hrozne chcela vidiet tie trendy co sa ti pacia a co nosis 😂 ale v pohode, chapeme, si stara a nemas asi co riesit, tak musis riesit toto aby si si pripadala dolezita asi alebo co 😅 ono dolezite je ze dnesnym mladym nevadi co ini ludia nosia a na to ze stari ziju zaseknuti vo svojej dobe sme si uz zvykli 😉