Biela alebo čierna kabelka Chanel

Vhodnejšie by bolo kúpiť svetlobéžovú kabelku a iného tvaru.
Mne sa náhodou celkom páči a zvolila by som čiernu. Pýtala sa na farbu nie na vaše názory aj keď sa vám nepáči 🤦🏻♀️
Kabelky na fotlach su fake
Kabely od Chanel v tomto tvare sa volaju vanity case
Robi ich aj LV YSL
Ano je to trendy teraz
Su pekne ale keď su original
Žiadna. Veď vyzerajú ako kozmetické kufríky. Vlastne si neviem predstaviť outfit, z ktorého by tieto kufríky nespravili ordinárny shit.
Žiaľ sa mi nepáči ani jedna. Príde mi ako kozmetická taštička, nie ako kabelka. A celkovo ten design je taký... gýčový. 🤷🏼♀️
Ja mám radšej svetlé kabelky. Veľmi závisí k čomu to budeš nosiť.
čierna !!
Mne sa páči, konečne kabelka do ktorej sa aj niečo zmestí😁a má aj zrkadlo🙏🏼
za mňa čierna..
V skutočnosti neni až taká šíroká ako kozmetická..
@macatt a cena?
@macatt a cena?
@mk1111111111 za originál, na bazoši fake 170€ mi našiel google
Ktoru si si kupila?
@mk1111111111 za originál, na bazoši fake 170€ mi našiel google
@macatt vdaka za info, chcela som vediet len cenu originalu. Nech sa Ti dobre nosi.
Ja fejkove veci nenosim, ak na nieco nemam, radsej to nechcem.
@macatt vdaka za info, chcela som vediet len cenu originalu. Nech sa Ti dobre nosi.
Ja fejkove veci nenosim, ak na nieco nemam, radsej to nechcem.
@mk1111111111 ja nie som autorka a ani neplánujem kabelku kúpiť, ale tieto kabelky sú väčšinou také ,,ploské,, že sa tam ani hrubšia peňaženka nevojde.. a toto je tvar kabelky, že tam vojde toho viac..
Ja som mala v tejto cene malý kabriolet, do toho sa zmestilo aj tak viac😀
Cierna, ja biele kabelky v zivote nie. A videla som na Japonkach, resp. Aziatkach na pleci, tak asi sa to ozaj nosi
Čiernu som si kúpila

Nie všetko, čo má značku je automaticky aj módne. Niekedy vyzerá lepšie bezmenná neznačková kabelka, ako značková kabelka, ktorú pajcuje každý Číňan na Aliexprese. Tou kabelkou vysielaš do sveta túto správu :,, Ahojte, som Eržika, nemám vkus, ale mám lóve a móžem si to dovoliť. "