icon

Biela alebo čierna kabelka Chanel

29. jún 2025
Biela alebo čierna kabelka Chanel
Strana
z2
balerina2025
29. jún 2025

mne sa nepaci tvar ale biela asi viac vynikne

muchotrafka298
29. jún 2025

Cierna je lepsia na udrzbu ako biela.Lebo na bielej vidno vsetko.

simonecka008
29. jún 2025

Cierna

betulinka1
29. jún 2025

Za mna biela.

zuzubb007
29. jún 2025

Biela, ale ináč strašný tvár, veľkosť celkovo taký gyčik

balerina2025
29. jún 2025
@zuzubb007

Biela, ale ináč strašný tvár, veľkosť celkovo taký gyčik

@zuzubb007 suhlasim.

katrin21
29. jún 2025

Ani jedna..moc hranata a hlboka

janulicek45
29. jún 2025

Tá Kabelka
bola moderna tak rok 2012 až 2016 🙂

ukgirls
29. jún 2025

ani jedna a ani sa mi nezda ze chanelka mala takuto pracku? sice niesom expert ale mne pride ako fejk plus mi to ptipomyna tasku na makeup

januska12323
29. jún 2025

Čierna ale obe sa mi nepáčia.

muchotrafka298
29. jún 2025
@ukgirls

ani jedna a ani sa mi nezda ze chanelka mala takuto pracku? sice niesom expert ale mne pride ako fejk plus mi to ptipomyna tasku na makeup

@ukgirls nie je to fake, je to velky hit na socialnych sietach (je to najlacnejsia kabelka akoze tam asi, stoji to do 5000). Z fotky neviem urcit, ze ci je to prave alebo nie. Ale Chanel ju fakt vyraba. je ale velmi malicka. Ja by som to nazvala kozmeticka taska s crossbody popruhom.

https://www.chanel.com/gb/fashion/p/AP4530B1973...

autor
29. jún 2025

Fotka je ilustračná ale original vyrábajú takúto. A dakukem ženy ale pýtala som sa na farby a nie na tvar .. mne sa páčia také tvary 😁

ukgirls
29. jún 2025
@muchotrafka298

@ukgirls nie je to fake, je to velky hit na socialnych sietach (je to najlacnejsia kabelka akoze tam asi, stoji to do 5000). Z fotky neviem urcit, ze ci je to prave alebo nie. Ale Chanel ju fakt vyraba. je ale velmi malicka. Ja by som to nazvala kozmeticka taska s crossbody popruhom.

https://www.chanel.com/gb/fashion/p/AP4530B1973...

@muchotrafka298 no neviem ..tuto pracku mala kedysi chanel 19 ale to je iny tvar .. ale ako pisem niesom expert a nekupila by som ai to ani na ten makeup...

dzulli1980
29. jún 2025

Za mňa nepekná, absolútne nepraktická ... no ak je to u Teba "must have", tak čierna.

muchotrafka298
29. jún 2025

Biela farba kabelky nie je prakticka. Kde to budes davat cistit? Uvazuj aj tymto smerom, ze co sa tyka praktickosti. Kedze je to vec za niekolko tisic EUR.

muchotrafka298
29. jún 2025
@ukgirls

@muchotrafka298 no neviem ..tuto pracku mala kedysi chanel 19 ale to je iny tvar .. ale ako pisem niesom expert a nekupila by som ai to ani na ten makeup...

@ukgirls ono je viacero druhov tohto. Ako to zas taky insta hit alebo tiktokovy, ze to niekto na to dosiel, ze jej, nosme najlacnejsiu kozmeticku tasku od tejto znacky ako kabelku.

miskajerry
29. jún 2025

ani jedna

1ryba
Odpoveď bola odstránená
kimberley123
29. jún 2025

Ak sa môžem vyjadriť ja by som to nechcela ani zadarmiko.Vyzerá to ako pravý olašský fake štýl.

katka2602
29. jún 2025

Autorku nezaujíma či sa vám páči tvar 🙂 pýta sa na farbu. Ani mne sa nepáči tvar, ale keby som si mala vybrať tak čiernu. Biela je na figu čo sa udržateľnosti týka.

autor
29. jún 2025
@katka2602

Autorku nezaujíma či sa vám páči tvar 🙂 pýta sa na farbu. Ani mne sa nepáči tvar, ale keby som si mala vybrať tak čiernu. Biela je na figu čo sa udržateľnosti týka.

@katka2602 ďakujem 🤍

autor
29. jún 2025
@kimberley123

Ak sa môžem vyjadriť ja by som to nechcela ani zadarmiko.Vyzerá to ako pravý olašský fake štýl.

@kimberley123 s tým “olasskym” fake štýlom by si bola zahojená Na pár mesiacov 😃🫶🏻

kimberley123
29. jún 2025

keby som ju predala tak áno.Ináč by som to nechcela.Ani inú značkovú kabelku.Mám na to svoj názor.

vanilkovazmrzka
29. jún 2025

Obe su skarede, ale ked sa ti to paci vyberaj si podla toho aka farba sa ti hodi k veciam co uz mas

ankare
29. jún 2025

Biela

miadi
29. jún 2025
@ukgirls

@ukgirls Ja mam taku tasku na make up 🤣hnet mi ju to pripomenulo stala $3 v dollarama. Ten tvar sa mi na kabelku nepozdava ❌

miadi
29. jún 2025

Ale ked mam poradit tak bielu vobec nie je tazka na udrzbu mam uz roky jednu MK bielu na bezne nosenie a je v top stave a biely guess plecniak tiez mu nic nie je sak sa clovek nevala v blate s kabelkou nemajule steny nekope v zahrade. ( a zasadne nikdy si nedavam kabelky na zem)

maaji
29. jún 2025

Čierna

dvanastka
29. jún 2025

Ani jedna. Vyzerá to hrozne, ako box na make-up.

moonlight1210
29. jún 2025
@dvanastka

Ani jedna. Vyzerá to hrozne, ako box na make-up.

Rozhodnut sa musis ty. Ty to budes nosit. Takze asi vies, co najcastejsie nosis a ktora farba sa ti hodi.

@dvanastka Ono to v podstate je kozmeticky kufrik v tvare kabelky. Vnutri so zabudovanym zrkadielkom.

Strana
z2