Biznis s Lindex oblečením
Ahojte vsimla som si to len ja alebo si niemtore zeny s tymto oblecenim urobili biznis? Odkial maju tolko lindex oblecenia?
Akoze predavat neskitocne mnozstva oblecenia s takou prirazkou ? A chcete kupit aj viac ks a nesputi ti ani 1€ zlavu?
Pritom stacilo trosku viac pohladat a to iste oblecenie ten isty vzor s visackou clovek najde an o 3-4€ lacnejsie u niekoho ineho
Profil bez fotiek, vymyslene mena, akoze je toto mozne?
Zasnem..
Lindex mava par krat rocne velke vypredaje. Da sa nakupit za zlomok ceny. Tie zeny to nakupia a predavaju dalej. V podstate ked si nevsimnes ten vypredaj hned rano ako zacne, tak uz je vsetko z neho vypredane lebo to priekupnicky poskupuju.
Ja vobec nerozumiem tejto lindex manii …
Tak treba dávať pozor na podvodníkov.
Ale teda veľa žien robí to, že keď su veľké výpredaje, nakúpia plno veci za smiešnu sumu a potom ti predávajú. Raz som bola v tescu na nákupe a tam mamicka brala 10ks rovnakých búnd. Rôzne veľkosti. Že ona takto nakupuje a potom predáva s prirážkou.
Ľudia sú rôzni 🤷🏻♀️
@michaelam2 ja kupujem len pyzama inak nic ale normalne zasnem co sa deje na fb skupinach kde su lindex veci
Ti isti lufia stale dookola a predavaju a predavaju za take ceny…
Ja neviem, ale podla mna sa kvalitne (a za mna teda aj ovela krajsie) veci daju kupit inde a za polovicnu cenu. Pyzama napriklad nakupujem v next a som maximalne spokojna.
Ja neviem, ale podla mna sa kvalitne (a za mna teda aj ovela krajsie) veci daju kupit inde a za polovicnu cenu. Pyzama napriklad nakupujem v next a som maximalne spokojna.
@michaelam2 Next je omnoho kvalitnejší od Lindexu, tiwz som kupovala malému pyžamka a teda to sa nedá ani porovnať ta kvalita.
@michaelam2 inak ani ja.. nakúpila som oveľa kvalitnejšie oblečko spod ruky za zlomok ceny
Som registrovaná na lindexe, minule som si dala do obľúbených jednu tuniku. Chcela som počkať na 20% zľavu, či nebude a tak ju dcére kúpiť. A bum, prišiel výpredaj. Tunika za polovicu. Joj jak som sa potešila. Dala som si ju do košíka, išla kúpiť a v tom že vypredané. Pozerám že coooo? 30 minút po začatí výpredaja 🥹 No nestihla som. A o tri týždne už bola na bazarikoch za plnú cenu "nová s visačkou" 😭
Som registrovaná na lindexe, minule som si dala do obľúbených jednu tuniku. Chcela som počkať na 20% zľavu, či nebude a tak ju dcére kúpiť. A bum, prišiel výpredaj. Tunika za polovicu. Joj jak som sa potešila. Dala som si ju do košíka, išla kúpiť a v tom že vypredané. Pozerám že coooo? 30 minút po začatí výpredaja 🥹 No nestihla som. A o tri týždne už bola na bazarikoch za plnú cenu "nová s visačkou" 😭
@lenkakravcova akoze masaker naozaj
A este ked clovek napise za bazarovu cenu ci cenu z vypredaja kedze za plnu sumu si viem kupit aj v eshope tak sa urazaju
A ani z postovneho nedaju zlavu fuj
tak preco si nenastavis notifikacie na vypredaje a nekupis si vtedy a zbytocne cakas? ja zvyknem sa zastavit v case vypredajov aj na nivach alebo v auparku a daju sa kupit pekne kusky (kupujem najma sebe) za zlomok povodnej ceny
myslim ze kazdy mamsancu si nakupit aj cez net
Nechapem, preco Ta to rozculuje a udivuje, kup si sama a nemusi Ta trapit, ze niekto na tom zaraba. Alebo si zarob aj Ty a mas uplne po probleme
tak preco si nenastavis notifikacie na vypredaje a nekupis si vtedy a zbytocne cakas? ja zvyknem sa zastavit v case vypredajov aj na nivach alebo v auparku a daju sa kupit pekne kusky (kupujem najma sebe) za zlomok povodnej ceny
myslim ze kazdy mamsancu si nakupit aj cez net
@mamina7070 mne chodi notifikacia na vypredaj v nexte a cokolvek dam do kosika je uz vypredane 😃 tiez chodim radsej do obchodu ked zacnem vypredaj, vtedy sa da dobre nakupit.
@mamina7070 mne chodi notifikacia na vypredaj v nexte a cokolvek dam do kosika je uz vypredane 😃 tiez chodim radsej do obchodu ked zacnem vypredaj, vtedy sa da dobre nakupit.
@jablkovastrudla aj ja radsej osobne ale niektore kusky sa daju aj online take basic najma
v lindexe byvaju vikendove akcie ze tinodrataju 30% na nakup vtedy kupujem najma tie basic veci inak skor osobne
@jablkovastrudla aj ja radsej osobne ale niektore kusky sa daju aj online take basic najma
v lindexe byvaju vikendove akcie ze tinodrataju 30% na nakup vtedy kupujem najma tie basic veci inak skor osobne
@mamina7070 reagovala som hlavne na to ze tiez mam notifikacie a fakt pozriem hned ako zacne vypredaj a uz je neskoro, no 😬 lindex mania ma obisla, na moj vkus maju velmi harakiri vzory

Keď sa nájde kupec, tak bude aj predajca, máme slobodu podnikania.
Si šikovnejšia keď nájdeš lacnejšie u iného a iný možno nakúpia drahšie.