Cena a odporúčania pre dioptrické slnečné okuliare
Baby, kolko vas cca vysli dioptricke slnecne okuliare? Popripade prosim odporucte aj nejaku optiku na zapadnom slovensku...ja mam vysoke dioptrie, -6 plus slabe cylindre..zmestim sa do 500eur?
V online optike budes mat aj troje.
@anavixy v online optike si okuliare moze objednavat clovek co si vlastne oci nevazi a nemal s nimi vaznejsie problemy
Ja mám s klipmi do 300e,ale dioptrie mám slabé,bez klipov boli lacnejšie
Ja mám s klipom, za mňa sú oveľa praktickejšie ako klasické slnečné dioptrické okuliare. Do 500€ sa zmestíš, v lacnejšej optike aj do 300 v pohode. Ja mám za 500€ rovných, ale v komerčnej optike a mám o dosť väčšiu dioptriu aj cylinder. Sestra za má 160 aj s klipom .
Dioptricke, so slnecnym klipom cca 200€
zalezi odkial ste,IMO optik v Ba ,ma akciu vacsinou ze jedny skla zdarma ,druhe za poplatok , a mne vysli dvoje okuliare multifokal , cylindre a vysoke dioptrie do dialky aj blizka cez -6,5 na kazdom oku inak 640 e, jedny
z nich mam slnecne, druhe normal
zalezi odkial ste,IMO optik v Ba ,ma akciu vacsinou ze jedny skla zdarma ,druhe za poplatok , a mne vysli dvoje okuliare multifokal , cylindre a vysoke dioptrie do dialky aj blizka cez -6,5 na kazdom oku inak 640 e, jedny
z nich mam slnecne, druhe normal
@renesance80 zatmavovacie, multifokal 529€.
Ja mam multifokal a vysoke dioptrie a len za skla mi v dvoch optikach povedali 400+. Ram chcem s klipom a taky stoji okolo 150- 200€. V jednej optike mi vypocitali komplet za 900+€.
Ja som platila 50€, ale dioptrie mam len -2
Ja mám s klipom, za mňa sú oveľa praktickejšie ako klasické slnečné dioptrické okuliare. Do 500€ sa zmestíš, v lacnejšej optike aj do 300 v pohode. Ja mám za 500€ rovných, ale v komerčnej optike a mám o dosť väčšiu dioptriu aj cylinder. Sestra za má 160 aj s klipom .
@ayato ahoj prosím ťa a sedí ti tam dobre ten klip? Lebo mne sa stala taká nepríjemná skúsenosť že vybrala som rám so slnečným klipom a došli okuliare vyrobené a ten klip tsm odstáva samozrejme sme to reklamovali ale reklamáciu zamietli že to je dobre vyrobené že to preto odstáva lebo je tam dioptria ale veď to som vybrala rám na dioptricke okuliare so slnečným klipom
Prikladám aj foto

V online optike budes mat aj troje.