icon

Cenovo dostupné alternatívy k ortopedickým topánkam Birkenstock

6kristina
25. jún 2025

hľadám podobne topánky cenovo dostupnejšie ale ortopedické a rovnakým dizajnom

zuzidr
25. jún 2025

tiež som chcela pôvodne už druhé birkeny, ale 140€ za šlapky sa mi naozaj nechce dávať...mam staré ani zdaleka tolko nestáli tak viem, že sú pohodlne. je to len reklama, marketing, ešte keby to boli koženné čižmy na tri zimy, nepoviem , ale jedna šlapky mi príde už cez čiaru. Viem, že sú omnoho drašiu kúsky a značky, ale toto je predsa len korková obyčajná obuv....

jumama
25. jún 2025

A ved ked pozriete rozne eshopy, maju ich v zlavach aj za lepsie ceny, staci dat do googlu Birkenstock. Ci nieco mi unika? Mozno vasu velkost nemaju v zlavach? Ci kolko je ta cena, za aku by to slo?

zuzidr
25. jún 2025
@jumama

A ved ked pozriete rozne eshopy, maju ich v zlavach aj za lepsie ceny, staci dat do googlu Birkenstock. Ci nieco mi unika? Mozno vasu velkost nemaju v zlavach? Ci kolko je ta cena, za aku by to slo?

@jumama jasné sú aj za 40-60, mne sa ale páčia vždy nové modely s ozdobnou prackou napr. písala som konkrétne o mne...tie dvojradové sa mi vôbec nepáčia 🙂 a samozrejeme, keď sú v zľave, tak 38 vypredané 🙂

vanilkovazmrzka
25. jún 2025

Raz davno som kupila v zoote, a teraz tiez pozeram nejake nove ale neviem, na aboutyou je este jedna znacka co ma aj kozene, ale tiez stoja okolo 70e a sory ale za papuce tolko penazi… neviem no

zuzidr
25. jún 2025
@jumama

@jumama a v prvom príspevku som pôvodne chcela napísať 120€ za šlapky nie 140€ ale to je jedno už 🙂

biba_18
25. jún 2025

ani jedny moje birkenstocky určite nestáli cez 100-ku ... takže ja by som si počkala na nejakú akciu ...

sissy27
25. jún 2025

@6kristina birkeny kupujem bezne okolo 25-30€, pockam si na aboutyou na akciu a k tomu zlavovy kod.
Ale napriklad v deichmanne maju take do 20€, tiez som ich v zlave kupila za 10€.

hopatko
25. jún 2025

Mam niekolko birkenov, max za 40 eur kus v akcii, ale teraz som kupila napodobeninu v Primarku za par eur a nosia sa vyborne.

biglovemom
25. jún 2025

Ja minulu jesen kupila za 50e vo vypredaj🥳
Prve 4 roky vydrzali mala som aj lacne ale Birkenstock su naj premna

domiklik
25. jún 2025
@jumama

@jumama tak napríklad birkenstock big buckle Madrid kožené konakovej farby stoja 129 bez zlavy.

petamich
25. jún 2025

Ja nam Bayton, velmi podobne ;) kupila som za vybornu cenu v Zalando Lounge a napr. aj nase Oveckovo ma nejake v style tych Birkenstock korkovych a este aj Vtacatko ma nejake od etickej znacky.

zuzidr
25. jún 2025
@domiklik

@jumama tak napríklad birkenstock big buckle Madrid kožené konakovej farby stoja 129 bez zlavy.

@domiklik presne a tie sa mi páčia samozrejme

petricienka
25. jún 2025

ja som inak vobec netusila, ze birkenstock su ortopedicke slapky. 😀 tiez som nad nimi premyslala, lebo aj vyzeraju super podla mna, ale ta cena ma teda extremne odradza, originaly su dost drahe 😀

katkaseiner
25. jún 2025

absolutne suhlasim s napisanym... prve Birkenstoky mam nieco vyse roka, kupovane v zlave na konci jesene za 46E... tuto zimu som poriadne nesledovala ceny, a teda za 120E by som si rada kupila 3 pary topanok a nie jedny... cize ano, tiez cakam na zlavy. Ono clovek si to aj moze dovolit, ale preco si mam za 120E kupit jedny topanky ak mozem troje?

zuzidr
25. jún 2025
@katkaseiner

absolutne suhlasim s napisanym... prve Birkenstoky mam nieco vyse roka, kupovane v zlave na konci jesene za 46E... tuto zimu som poriadne nesledovala ceny, a teda za 120E by som si rada kupila 3 pary topanok a nie jedny... cize ano, tiez cakam na zlavy. Ono clovek si to aj moze dovolit, ale preco si mam za 120E kupit jedny topanky ak mozem troje?

@katkaseiner presne moj názor

domiklik
25. jún 2025
@zuzidr

@domiklik presne a tie sa mi páčia samozrejme

@zuzidr aj mne. Ale ak ich aj nájdem tak pod 100 eur nepôjdu. Jedny mam doma. Nosím ich už 5 sezónu.

saemi
25. jún 2025

Bayton sú veľmi podobné
nosím aj Birki aj Bayton a spokojnosť

6kristina
autor
26. jún 2025

mne sa páčia bostony a tie som veľmi nevidela lacnejšie ani v zľave :/

saemi
26. jún 2025
@6kristina

mne sa páčia bostony a tie som veľmi nevidela lacnejšie ani v zľave :/

@6kristina dcéra ich má a uvažujem nad nimi ale sú vážne super. teraz ich mali v parndorfe za 119e

6kristina
autor
26. jún 2025
@saemi

@6kristina dcéra ich má a uvažujem nad nimi ale sú vážne super. teraz ich mali v parndorfe za 119e

@saemi to je vysoká cena :/

saemi
26. jún 2025
@6kristina

@saemi to je vysoká cena :/

@6kristina lacnejšie nezoženieme bostony... možno cez zimu

esteris
1. júl 2025

Ach mamaaaaaaa...keby sme to tušili na gympli v 2006- tom, že korkáče si raz budú ženy kupovať dobrovoľne a ešte za takú sumu 🤔

zuzidr
1. júl 2025
@esteris

Ach mamaaaaaaa...keby sme to tušili na gympli v 2006- tom, že korkáče si raz budú ženy kupovať dobrovoľne a ešte za takú sumu 🤔

@esteris presne som toto hovorila že za trest sme to na strednej nosili ako prezuvky …

esteris
1. júl 2025
@zuzidr

@esteris presne som toto hovorila že za trest sme to na strednej nosili ako prezuvky …

@zuzidr ano presne, snažili sme sa to všemožne nahradiť niečím iným 😄

spongebob1
1. júl 2025

@6kristina Zo zasady nekupujem Birkenstcky. Drahsie su vyrabane v Spanielsku, lacnejsie v Cine. (Zalezi od modelu).
Podporujem slovensku Protetiku. A hlavne nech si damy nemyslia, ze vsetci naokolo sa pototo z ich ortopedickych slapiek. Ved to ludia ani nerozoznaju a naozaj sa niet cim pysit. 🙄

6kristina
autor
2. júl 2025
@spongebob1

@6kristina Zo zasady nekupujem Birkenstcky. Drahsie su vyrabane v Spanielsku, lacnejsie v Cine. (Zalezi od modelu).
Podporujem slovensku Protetiku. A hlavne nech si damy nemyslia, ze vsetci naokolo sa pototo z ich ortopedickych slapiek. Ved to ludia ani nerozoznaju a naozaj sa niet cim pysit. 🙄

@spongebob1 keď mas problémy s chodidlami tak to spoznas

spongebob1
2. júl 2025
@6kristina

@spongebob1 keď mas problémy s chodidlami tak to spoznas

@6kristina Aky je rozdiel medzi Protetikou a Birkenstock? U mna iba vo farbe praciek a spone. Dokazem porovnat, mala som obidvoje. Tvoj nazor, ked porovnas obidve znacky?