icon

Ako sa pohybujú ceny podprseniek v Attractiv?

poradena
8. jan 2025

Ahojte, môžem sa spýtať, ako sa pohybujú ceny podprseniek v predajni Attractiv ? Čo rozhoduje o cene ? Ďakujem vám 🙂

xux
8. jan 2025

Fuuuha, asi v rozmedzi 50-100?

xux
8. jan 2025

Ale uz je to davno co som tam bola nakupovat, no vzdy som odisla maximalne spoko

janka_266
9. jan 2025

@poradena od 50 € vyššie, ale teda stojí to za každé euro, len je dobré ísť s vopred stanoveným aspoň približným rozpočtom :D lebo všetky tie podprsenky tam majú krásne. ja som tam bola 2x a vždy som sa rozhodovala najskôr podľa toho, čo sadlo a sa mi páčilo a vo finále podľa ceny :D

poradena
autor
9. jan 2025

@janka_266 ďakujem, snáď mi nesadne len nejaká, ale za 100€ 😂 ale tak chcela som len vedieť približne, aby som sa nachystala a nezačala tam trapošiť v predajni, že chcem nejakú lacnejšiu a podobne 😂

mamaaja82
9. jan 2025

Tak ja som spokojna absolutne nebola,nevedeli mi trafit velkost,ceny od 70€.Obvod ma tlacil,kosicky velke cele zle.Tak vychvalena predajna no za mna sklamanie.

bludna
9. jan 2025

@mamaaja82 mam rovnaku skusenost, dokonca viacnasobnu, a preto ma vzdy udivuje, ze si to tu tolko zien pochvaluje.

tetapetra
9. jan 2025

@bludna
@mamaaja82 asi ste natrafili na zlú predavačku. Ja som zatiaľ tento problém nemala. Ale ceny majú naozaj premrštené. Jednu značku,ktorú už nepredavaju mali v UK o 40€lacnejsiu. Iné značky majú cca podobné ceny ako na nete

janka_266
9. jan 2025

@poradena v pohode, myslim, že by ste neboli jediná :D ja som im prvýkrát povedala, že 100 € za ňu nedám :D ale najlepšia mi aj tak bola nejaká za 60 tuším matilda sa volá :D

poradena
autor
9. jan 2025

@bludna
@mamaaja82
@janka_266
Tak ja verím tomu, že natrafím na dobrú predavačku a že konečne nájdem tu správnu podprsenku. Všade som videla len rezencie na Bory, no to je premňa ďaleko a chcem behnúť do NR, tak snáď tam budú predavačky super, že mi pomôžu. Má niekto skúsenosť už aj s tou predajňou v NR ? Ďakujem 🙂

janka_266
9. jan 2025

@poradena ja som bola v nedeľu v nr, odišla som s 2 :D

poradena
autor
9. jan 2025

@janka_266 ďakujem, bo to mám najbližšie a tam že to dlho otvorené není, tak som chcela vedieť, či aj tam sú predavačky, ktoré sa naozaj vyznajú, keďže potrebujem naozaj s tým pomôcť aj 🙂

poradena
autor
9. jan 2025

@janka_266 bo ja nosím teraz 75A, ale nesedí mi to tak, ako by malo… verím, že aj také menšie tam majú

julia_romeo
10. jan 2025

@tetapetra nemaju premrstene ceny. Vsimni si, ze maju znacky, ktore stoja v celom svete rovnako. Oni totiz nepredavaju noname podprsenky z ciny ale maju kvalitne podprsenky od tych najlepsich vyrobcov a ceny musia dodrziavat..

julia_romeo
10. jan 2025

@poradena nic mensie ako kosik A neexistuje. To je najmensi kosik aky sa vyraba..

tetapetra
10. jan 2025

@julia_romeo tu premrštenú cenu som písala k jednej značke z UK. Doplnila som potom vetu,že ostatné sú podobné ako na nete

julia_romeo
10. jan 2025

@tetapetra nebola nahodou ta podprsenka v UK vo vypredaji?

tetapetra
10. jan 2025

@julia_romeo nie nebola 🤦🏻‍♀️

julia_romeo
10. jan 2025

@tetapetra co to bolo za znacka?

tetapetra
10. jan 2025

@julia_romeo kvôli tebe nepôjdem do spálne. Inak už túto značku v Attractiv nepredávajú,aspoň mi to povedala predavačka v lete.

julia_romeo
10. jan 2025

@tetapetra ok, nechod... aj tak si myslim ze trepes, ale ok, nie je to podstatne..

tetapetra
10. jan 2025

@julia_romeo to si povedala ty. Mne si úplne ukradnutá, len sa snažiš vyvolať konflikt. Zisťovala som si cenu na nete. Ty tu začneš trepať o predaji v akcii 🤦🏻‍♀️

julia_romeo
10. jan 2025

@tetapetra ja som sa opytala, ja som nic netvrdila, ty konflikt... 🙂 🙂 ale tak chapem, zjavne je tu problem citat s porozumenim...🙂 maj pekny den este

tetapetra
10. jan 2025

@julia_romeo som ti to vysvetlila. Ty si napísala,že trepem. Určite je tu problem čítania s porozumením...u teba. Stáva sa

julia_romeo
10. jan 2025

@tetapetra ja som nenapisala ze trepes, ale ze si to myslim - a to su dve rozdielne veci.. len tolko na vysvetlenie. Vnasas tu sama negativnu energiu ale chapem, lepsie zvalit na inych.... Cao

tetapetra
10. jan 2025

@julia_romeo
julia_romeo

Dnes o 18:23
@tetapetra ok, nechod... aj tak si myslim ze trepes, ale ok, nie je to podstatne..

Ako? Nenapísala si,že trepem?! V tejto vete sloveso myslím si, nemá absolútnu hodnotu