Ako sa pohybujú ceny podprseniek v Attractiv?
Ahojte, môžem sa spýtať, ako sa pohybujú ceny podprseniek v predajni Attractiv ? Čo rozhoduje o cene ? Ďakujem vám 🙂
Ale uz je to davno co som tam bola nakupovat, no vzdy som odisla maximalne spoko
@poradena od 50 € vyššie, ale teda stojí to za každé euro, len je dobré ísť s vopred stanoveným aspoň približným rozpočtom :D lebo všetky tie podprsenky tam majú krásne. ja som tam bola 2x a vždy som sa rozhodovala najskôr podľa toho, čo sadlo a sa mi páčilo a vo finále podľa ceny :D
Tak ja som spokojna absolutne nebola,nevedeli mi trafit velkost,ceny od 70€.Obvod ma tlacil,kosicky velke cele zle.Tak vychvalena predajna no za mna sklamanie.
@bludna
@mamaaja82
@janka_266
Tak ja verím tomu, že natrafím na dobrú predavačku a že konečne nájdem tu správnu podprsenku. Všade som videla len rezencie na Bory, no to je premňa ďaleko a chcem behnúť do NR, tak snáď tam budú predavačky super, že mi pomôžu. Má niekto skúsenosť už aj s tou predajňou v NR ? Ďakujem 🙂
@tetapetra nemaju premrstene ceny. Vsimni si, ze maju znacky, ktore stoja v celom svete rovnako. Oni totiz nepredavaju noname podprsenky z ciny ale maju kvalitne podprsenky od tych najlepsich vyrobcov a ceny musia dodrziavat..
@poradena nic mensie ako kosik A neexistuje. To je najmensi kosik aky sa vyraba..
@julia_romeo tu premrštenú cenu som písala k jednej značke z UK. Doplnila som potom vetu,že ostatné sú podobné ako na nete
@tetapetra nebola nahodou ta podprsenka v UK vo vypredaji?
@julia_romeo nie nebola 🤦🏻♀️
@tetapetra co to bolo za znacka?
@julia_romeo kvôli tebe nepôjdem do spálne. Inak už túto značku v Attractiv nepredávajú,aspoň mi to povedala predavačka v lete.
@tetapetra ok, nechod... aj tak si myslim ze trepes, ale ok, nie je to podstatne..
@julia_romeo to si povedala ty. Mne si úplne ukradnutá, len sa snažiš vyvolať konflikt. Zisťovala som si cenu na nete. Ty tu začneš trepať o predaji v akcii 🤦🏻♀️
@tetapetra ja som sa opytala, ja som nic netvrdila, ty konflikt... 🙂 🙂 ale tak chapem, zjavne je tu problem citat s porozumenim...🙂 maj pekny den este
@julia_romeo som ti to vysvetlila. Ty si napísala,že trepem. Určite je tu problem čítania s porozumením...u teba. Stáva sa
@tetapetra ja som nenapisala ze trepes, ale ze si to myslim - a to su dve rozdielne veci.. len tolko na vysvetlenie. Vnasas tu sama negativnu energiu ale chapem, lepsie zvalit na inych.... Cao
@julia_romeo
julia_romeo
•
Dnes o 18:23
@tetapetra ok, nechod... aj tak si myslim ze trepes, ale ok, nie je to podstatne..
Ako? Nenapísala si,že trepem?! V tejto vete sloveso myslím si, nemá absolútnu hodnotu

Fuuuha, asi v rozmedzi 50-100?