Čo hovoríte na takto nastrelenú náušničku?
Ahojte baby, čo hovoríte na takto nastrelenú náušničku? Nieje celkom v strede, je trošku bližšie k tvári. Je to taka katastrofa?

Je tam kde ma byt
Podla mna je v ramci toho lalocika v strede
Že je na ideálnom mieste
Co sa ti na tom nezda?
Podla mna je to uplne idealne 🙂
Možno mohla byt kapaaanek nižšie , ale podľa mňa žiadny problém , uško bude tiež rast , ale chápem prečo sa pýtaš , možno len o mm dva nižšie keby šla ale nevadí , zle to nie je .
@evcagabi zpredu je to pekné, ale keď pozriem zboku na ucho vidno že náušnička je viac ku tvári, že nieje v tom laloku pekne v strede. Druhé uško náušnicu má tiež tak ku tvári, ale aj menší ten lalôčik a inak tvarivaný tak to vyzerá lepšie.
@nika11103 áno aj kúsok vyššie je. Keď pozriem nato zboku vidno že je viac ku tvári že nieje v strede toho lalôčika. Zpredu to ale vyzerá pekne, z bocneho pohladu nieje v strede ale tak v 1/3 laloka bližsie tu tvári. Tak ale asi uz to necham tam :-/
Ved je tam, kde ma aj byt. Dobre ju ma.
Myslis,ze budu ludia chodis s pravitkom a merat jej vzdialenost na jednom aj druhom uchu? Ja tam ziadnu chybu nevidim.
@iwesska tak som rada 🙏že je to v pohode
Och. Mojej malej uska prepichovala pediatricka pred 3m a este som veru nekontrolovala, ci to ma presne na milimeter 😅
@555doka555 a kde sa dajú nastrelit náušničky.....a co to stoji teraz?
@pieksamaki 30 eur som platila v nemocnici v porodnici v KE

Úplne v pohode