icon

Čo hovoríte na tento plus size outfit?

27. apr 2024

Ano ci nie?

Čo hovoríte na tento plus size outfit?
pallacinka29
27. apr 2024

preboha… strasne

lienka.7
27. apr 2024

Niekto doma asi nemá zrkadlo 🤦‍♀️ ja netvrdím, že plnšie ženy majú chodiť v mechoch, ale zase sa pchať do o číslo menších veci je odveci.
Mimo to, musí to byť pohľad pre bohov keď si sadne, tak celá slanina na bruchu a bokoch jej vylezie 👌👌👌

autor
27. apr 2024

Vdaka zeny,dost sa vas tu zapojilo. Kazdeho nazor respektujem. Tato fotka je z netu. Rozmyslala som,ze co si obliect na seba a kedze mam doma skoro totozny top a rifle tak ze ci by sa to dalo prezit aj na plus size postave. Ked to najdem a vyskusam si,pridam svoje foto no. Ale taketo crop topy nenosim, len som si to kupila,lebo sa mi pacil tak som si vravela,ze raz obleciem:D a pri takych vyssich dzinsoch mi to ani ako crop top nepripada,len mste pravdu. Clovek si sadne,stlaci to slaninu a je po peknom outfite. Teda pre niekoho pekny nie je,ale mne osobne sa paci.

merlinja
27. apr 2024

Otras, trocha sebareflexie by neuškodilo.

anouschka5
27. apr 2024

Ale áno, len rifle o číslo väčšie

muchotrafka298
27. apr 2024

Treba si uvedomit nielen to, ze toto je outfit na fotku, nie na bezne nosenie, ale realne aj zvazit, ze ci skutocne v tomto budes vyzerat dobre. Ked sa nad tym zamyslis, tak si ani nesadnes, pretoze tie rifle na obrazku su tak tesne, ze prasknu na takto narvanej osobe. A nie, nepovoli to. Aj niektore stihle zeny, ked si sadnu, tak proste sa im na bruchu "vyroluje" koza do takej "riasy". Tym moletnejsim s vacsim bruchom sa to brucho jednoducho prevali, kedze tie rifle su napasovane (zena na obrazku velke brucho nema, aspon ho nevidiet z fotky, takze jej neprevisa koza cez nohavice aj napriek tomu, ze ich ma o minimalne cislo mensie). Zalezi od toho, aku mas postavu.

domkakvet
27. apr 2024

Ano, mne sa to paci.

mariazatkova
27. apr 2024

Okrem nohavíc v pohode.

kulumulu123
27. apr 2024

Toto je outfit tak na vysusenu 16/17 mozno 20.. Taku co vazi obrazne povedane 20dkg aj s topankami... Za mna ak si toto oblecie niekto kto ma plus size tak to vyzera dost komicky a teda rozhodne nie.... Zeny tie mate nejake kila navyse tie sa daju nosit aj s noblesou ak sa viete adekvatne obliect (netvrdim ze do vreca ale prosim nie takto....)

zuzinabila
27. apr 2024

Cele zle

barborachors
27. apr 2024

tie zarezane rifle v rozkroku jedna hrôza, je to nechutne. Nikto nie je zvedavý na obtiahnute velke pysky tlstej ženy, ani chudej, toto fakt nie. okrem toho takto obtahnute rifle sa uz nenosia a ani to nie je hygienické, kedze takto napasovane gate dusia pokozku a otvaraju dvere roznym baktériám.

julia_romeo
27. apr 2024

@samimami777 to ze presvita spodna bielizen je v poriadku. To nevadi. Vadi to, ze ma uplne zlu velkost a strih podprsenky...

1ryba
Odpoveď bola odstránená
julia_romeo
27. apr 2024

@1ryba nie, nema byt hladka telova. To si kde na to prisla? V dnesnej dobe je podprsenka sucastou outfitu a netreba ju skryvat. Obzvlast, pokial je pekna, farebna, cipkovana alebo vysivana, pripadne je ozdobena pruzkami... A je uplne jedno, ci ide o male alebo velke prsia. Len treba vediet ako na to...

zuzinka888
27. apr 2024

Nie, obtiahnute rifle su pekne iba na stihlych dievcatach a zenach. Tieto jej este skracuju nohy a posobia mohutnejsie.. kosielka pekna ale kratka ten kusok koze na mna posobi ako pneumatika a bije to do oci. Inak by to ladilo keby mala dlhe volnejsie nohavice/ rifle s vysokym pasom.

iwesska
27. apr 2024

Croptop pri tejto velkosti urcite nie a ani obtiahnute rifle s vysokym pasom. Naco zvyraznovat problemove partie,ked sa daju pekne zakryt a nechat vyniknut dekolt napriklad?

1ryba
Odpoveď bola odstránená
julia_romeo
27. apr 2024

@1ryba nie nie je. je to len akysi skostnately mytus z minulosti a pohlad zien, ktore sa v tom neorientuju. Vacsina zije v tom, ze to tak je a aj to tak nosia. Ale ver, ze bielu, telovu ani ciernu podprsenku v satniku rozhodne nepotrebujes...

1ryba
Odpoveď bola odstránená
julia_romeo
27. apr 2024

@1ryba ruzova kvetovana bluzka pod bielym oblecenim vobec nesvieti, len pre tvoju info. Ty by si si urcite obliekla bielu pod biele, ako tak sledujem tvoje "pravdy", hoc je to uplne nevhodne 🙂 a samozrejme, suhlasim s tym ze Kate a podobne sa obliekaju konzervativne. Ale to nie je dobry priklad v aktualnej situacii... 🙂

1ryba
Odpoveď bola odstránená
emili27
27. apr 2024

Za mňa vôbec. Neukazuje zbytočne svoje nedostatky. Treba sa pozrieť do zrkadla a byť sebakriticky.

moonlight1210
28. apr 2024

@julia_romeo A ako chces vystavit take rozne vzorovane podprsenky v ramci oblecenia, aby ich bolo vidiet a predsa prirodzene zapadli?

beronsche
28. apr 2024

@julia_romeo podprsenka sucastou outfitu a netreba ju skryvat? Ano, mas pravdu, napr. pre taku stripterku je to rozhodne pravda.
Inak, je to spodne pradlo, ako napr. nohavicky, cize vystavovat ju na obdiv je vulgarne a lacne.

Zaujimalo by ma, aku podprsenku by si si obliekla pod bielu bluzku, ci tricko, ked tvrdis, ze telova v satniku nie je potrebna..

vesimelonimarsista
28. apr 2024

Podla mna v pohode. Nos, co sa ti paci, neriad sa predsudkami druhych.

mischy00
28. apr 2024

Bledé rifle celkovo pridávajú kilá, v tomto prípade sú este aj o číslo menšie. Vrch detto, je to také, chcem byť sexi ale pôsobím skôr trošku komicky, zbytočne upozorňujem aj na chyby, čo nemám. Lebo tento outfit je nelichotivý k tomuto typu postavy. Ale čo mňa zaráža viac, je to letný outfit, v tých rifliach sa musí potiť, lepiť, nedýcha nič, sú úzke a vypasovane,
cize sa musim celý cas kontrolovať, aby nieco netrcalo .....toto nepochopím

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
mk1111111111
28. apr 2024

Ja crop topy nemusim, ani na stihlych. Tak, ale, ak ho nutne potrebujes prevetrat, daj tento styl rifli, len o 2 cisla vacsie aby boli volnejsie. A kk by si dala vyssie opatky, tak este lepsie

sulavikova
28. apr 2024

Amen tma! Gombík na gatiach mi vystrelí oko, podprsenku treba vrátiť vnučke.

kathhii
29. apr 2024

@babulkomale to že čierna zoštíhľuje už dávno neplatí...
Treba zvoliť tmavšie farby, ale čierna to vôbec byť nemusí... Tu skôr platí použiť pasívne farby, alebo tmavšie, menej výrazné, tlmenejsie. A tie výrazné, bledšie použiť na tie casti na ktoré sú štíhlejšie, alebo ich chceme zvýrazniť...
Ja vyzerám v čiernej ako mŕtvola, takže mňa nezoštihli, ja v nej vyzerám choro...