icon

Čo hovoríte na tieto šaty?

14. aug 2025

Čo si o nich myslíte? 🤔 Ja mám väčšinou kapsulový šatník, ale zažiadalo sa mi niečo s pekným, zaujímavým vzorom a padli mi do oka tieto šaty, len či to už nie je moc? 😬
Pokial sa vám páčia, tak radšej bledšia alebo tmavá alternatíva?

Čo hovoríte na tieto šaty?Čo hovoríte na tieto šaty?
Strana
z2
mirage
14. aug 2025

mne sa pacia, ak to nie je hrozna viskoza, umelina, tak ano

autor
14. aug 2025
@mirage

@mirage Je to 100% bavlna

veselo_neveselo
14. aug 2025

Mne sa tiez pacia, a farba zalezi, ci ti sadne viac kontrastnejsia alebo menej. Aj sa pozri na modelky, ta v bledych je nizky kontrast, ta v tmavych zvlada vacsi. Vyber podla toho ktory si viac typ (ktory si, nie ktory by si chcela byt 😉)
Ak nevies, popros kamosku nech ti povie.

autor
14. aug 2025
@veselo_neveselo

Mne sa tiez pacia, a farba zalezi, ci ti sadne viac kontrastnejsia alebo menej. Aj sa pozri na modelky, ta v bledych je nizky kontrast, ta v tmavych zvlada vacsi. Vyber podla toho ktory si viac typ (ktory si, nie ktory by si chcela byt 😉)
Ak nevies, popros kamosku nech ti povie.

@veselo_neveselo Dakujem za koment, myslim, ze to bude ta cierna...😁👍 Aj vlasy mam skoro rovnakej farby, ako dana modelka.

biba_18
14. aug 2025

@mirage až na to že viskóza je semiprírodný materiál, neva…

oli18
14. aug 2025
@anonym_autor

@veselo_neveselo Dakujem za koment, myslim, ze to bude ta cierna...😁👍 Aj vlasy mam skoro rovnakej farby, ako dana modelka.

@anonym_autor ja len, ze cierne vlasy, cierne saty..
Asi mas rada ciernu, ja nie. Na obleceni vobec. Pridava roky a ja potrebujem ubrat 😄

mirage
14. aug 2025
@biba_18

@mirage až na to že viskóza je semiprírodný materiál, neva…

@biba_18 mas pravdu, myslela som polyester

biba_18
14. aug 2025

a čo sa týka šiat - mne sa nepáčia, ja by som si ich nekúpila, ale nerozumiem otázke v čom by mali byť veľa? normálne kvetované šaty…

ankare
14. aug 2025

@anonym_autor nepáčia sa mi,ani strih

anonym_69346d
14. aug 2025

Mne sa páčia viac tmavé. Len pozor či máš ruky vhodné do týchto šiat. Lebo tento strih nič nezakryje. Myslím takú tú kožnú riasu medzi rukou a hrudníkom prípadne "tetkin tuk" na tricepse

diewcatqoo
14. aug 2025

Mne sa nepacia. Ani vzor, ani strih. Ale ked sa pacia tebe, tak si ich kup.

anonym_356d75
14. aug 2025

Podla mna vzor nie je ani zaujimavy ani pekny :D Pripominaju mi tie take tetkovske zastery co sa nosili na dedinach. A dlzka ti opticky uberie centimetre - ak teda to nie je ciel. Ale ak sa tebe pacia, kupuj.

benit
14. aug 2025

Ja mam od nich kopec siat a velmi rada ich nosim. Tieto su super.

anonym_4d000a
14. aug 2025
@anonym_69346d

Mne sa páčia viac tmavé. Len pozor či máš ruky vhodné do týchto šiat. Lebo tento strih nič nezakryje. Myslím takú tú kožnú riasu medzi rukou a hrudníkom prípadne "tetkin tuk" na tricepse

@anonym_69346d nechápem tú posadnutosť vyzerať ideálne. Ľudia sú všelijakí a čo teraz sa nemajú obliekať ako chcú a ako sa im páči? Čo tak akceptovať ľudí takých, akí sú a nebyť tak úzkoprsý. Ja si oblečiem aj šaty bez rukávov aj ked mám tučnejšie ruky a komu sa nepáči, nech sa pozerá inde. Nikto mi nebude brať moju slobodu, lebo on má inú predstavu. Ja sa sama sebe páčim, aj chlapovi, a iným sa nemusím.

dadis
15. aug 2025
@anonym_4d000a

@anonym_69346d nechápem tú posadnutosť vyzerať ideálne. Ľudia sú všelijakí a čo teraz sa nemajú obliekať ako chcú a ako sa im páči? Čo tak akceptovať ľudí takých, akí sú a nebyť tak úzkoprsý. Ja si oblečiem aj šaty bez rukávov aj ked mám tučnejšie ruky a komu sa nepáči, nech sa pozerá inde. Nikto mi nebude brať moju slobodu, lebo on má inú predstavu. Ja sa sama sebe páčim, aj chlapovi, a iným sa nemusím.

@anonym_4d000a V zivote som si nevsimala na zenach, co im trci spod tielka..co mame my nedokonale chodit v mikine, ked je 30st? Ani ja nemam dokonalu postavu a nehanbim sa to priznat..

anonym_4eb275
15. aug 2025

tým rukám sa moc nevyhneš. postavu mám ako modelka - štíhlu, žiadne brucho ani po pôrodoch a ruky veru badám už aj ja že mám také nie moc pekné.
šaty sú strihovo pekné, len ako kvetinky nič moc. ak už tak bledšia verzia

anonym_69346d
15. aug 2025
@anonym_4d000a

@anonym_4d000a to nie je posadnutosť a nerozumiem akosi tomu agresívnemu tónu. Normálne som napísala, že pozor na ten strih, lebo ja nemám osobne rada šaty, kde mi celé podpazušie aj s tukom visí von. Veď keď sa šaty autorke páčia, nech si ich kľudne kúpi a nosí ale otázka bola, čo si o nich myslia ostatní. Tak odpovedám, že tmavá verzia sa mi páči viac ale nekúpila by som si ich pre ten strih. Ak si to pochopila ako - útok na tvoju slobodu - tak sa týmto ospravedlňujem.

evcagabi
15. aug 2025

Nemam rada saty na ramienka - na sebe, ale podla mna su krasne - keby maju kratky rukavik, brala by som hned - tmavsie 😁

karlamon
15. aug 2025

@anonym_autor mne sa vôbec nepáči strih, ale vzor šiat pekný 😊 čierne 🥰

zuzubb007
15. aug 2025

Strašný babickovsky strih, hrozna farba, za mňa taká gýčovinka, zreformuje to postavu za mňa celé zle, ale ak sa ti páčia kúp si každý má iný vkus, za mňa ani zadarmo by som si ich nedala

anonym_5755a7
15. aug 2025

ak sa ti pacia, neries a kup si ich. za mna skor ta cierna. mne by vadil ten vzor, ze nie su tam len kvety ale aj slimaky a ina zver 😀

anjelok
15. aug 2025

Ja nemam vyslovene kapsulovy satnik, ale blizim sa k tomu. Mam rada jednofarebne veci, alebo jemny vzor a tieto saty by boli pre mna moc. Ja by som si vybrala nieco taketo https://wearmedicine.sk/p/saty-midi-s-opaskom-c...

anjelok
15. aug 2025
@mirage

@mirage preco je viskoza hrozny material? Za mna super, na leto ho mam najradsej.

lenkakravcova
15. aug 2025
@oli18

@anonym_autor ja len, ze cierne vlasy, cierne saty..
Asi mas rada ciernu, ja nie. Na obleceni vobec. Pridava roky a ja potrebujem ubrat 😄

@oli18 pri čiernych, hnedých vlasoch vyzerajú dobre aj biele aj čierne šaty. Ale keby bola bledá ako ja (a pritom nie som úplne blond - a teraz mám medený hennu, ale pleť bledá ostala), tak bude vyzerať ako Mortiša. 🤣

svokrinjazykmonika
15. aug 2025

@anonym_autor nepáči sa mi vzor ani strih.

mirage
15. aug 2025
@anjelok

@mirage preco je viskoza hrozny material? Za mna super, na leto ho mam najradsej.

@anjelok ano, pomylila som si to s polyesterom 🙂

lauricka
15. aug 2025

Páčia sa mi a aj tu vidíte, že koľko ľudí, toľko chutí. Na jednom ukážu krásne, na inom menej. Musíte mať trošku odhad pre svoj typ, čo vám sedí, čo na vás ukáže. Rovnako farba závisí od vášho farebného typu. Mne sa takto na pohľad páčia viac tie bledšie. Možno ale vám budú viac pasovať tmavšie. Ťažko je to odhadovať.

maminkadeticiek
15. aug 2025

Nie.Na mna posobia ze totalny chaos nevyzdvihujuci na zene nic pekne.Latka-chaos,totalny epilepticky.Prsia splosti,dlzka do pol lytok,no nie.

ivanakal
15. aug 2025

Strih ok, ale vzor hrozny. Pripomina mi babkinu "fertuchu" 😂

sidonika
15. aug 2025
@mirage

@mirage viskóza je prírodný materiál,pokiaľ viem,vyrába sa z drevených vlákien, niečo ako celulóza. Ciste prírodná

Strana
z2