icon

Čo hovoríte na tieto šaty pri postave?

17. sep 2024

Mozu byt ci nie?

Čo hovoríte na tieto šaty pri postave?
Strana
z3
simsalabim
18. sep 2024

@really8 tak ideal krasy sa meni aj napriec storociami a napriek kulturami. Autorka ma postavu, ktoru by urcite rad namaloval Boticelli a naozaj si nemyslim, ze je nejako mimo aj dnesnej dobe.... Mam pocit, ze to, co nam dnes podsuvaju media atd. ako "zensku postavu" nie je postava beznej zeny a ze sa kvoli tomu mnohe uplne zbytocne trapia. No a prekvapilo ma - a teda aj mojho muza - ako tu na fore jej postavu skritizovalo uz niekolko zien kvoli "nedostatkom". To je vsetko.

nika23t
18. sep 2024

Ale ved to nie je o postave, tie šaty sú desne. Farba mi nevadí, ale strih, a pôsobia lacno,aspin teda na fotke. Tu autorke píšete, ako super vyzerá v tomto oblečená, ale 9 z 10 by si to na seba nedali. Ak sa ona cíti ok v tomto, tak pôjde takto oblečená. Ale keby si bola istá, nepíše sem.

really8
18. sep 2024

@simsalabim ved ja s tebou suhlasim. Ale teraz nezijeme v ere boticelliho. Tiez by si asi neocenila velmi keby si niekto oblecie suknu s priemerom 1,5 m a da parochnu vysoku pol metra. Zas ebjektivne nedostatky tam su ale nemyslim ze to autorke ubera na atraktivite.

iwesska
18. sep 2024

Za mna nie,nepacia sa mi saty,v ktorych je clovek natlaceny ako v crievku. Urcite by si nasla krajsie.

kastia
18. sep 2024

Za mňa máš krásnu, ženskú postavu. Čo by som ja za ňu dala. Ak si sa s dotyčným už naživo videla (je to kolega, známy, atď.), tak asi vie ako vyzeráš a možno práve kvôli tým pekným krivkám si ho zaujala. Ukázala som foto priateľovi a on, že aká sexy postava. Zvážila by som či si neobliecť na vrch nejaké sako alebo koženú bundičku nech pôsobíš menej dostupne 😀 Ale za mňa pokojne môže byť ak sa v nich cítiš príjemne. Mne sa akurát nepáči tá farba, ale to je zasa iná vec.

stanislavicenka
18. sep 2024

Ja osobne by som si taketo saty na rande nedala. Mne sa nepaci tvoj odhaleny chrbat, proste tebe sa to nehodi. To, ze mas prsia, to je ok, ale odhaleny chrbat nie

ema22270
18. sep 2024

Vyzeras v nich super a seknu ti 🙂

ema22270
18. sep 2024

A vlasy mas tiez krasne 👌

earlgrey
18. sep 2024

Ako dopadlo rande? 😊

ssimusska
18. sep 2024

Osobne sa mi to nepáči, čiže za mňa určite iný strih…

petracandle
18. sep 2024

@autorka na rande super ale určite nie na prvé rande- na to sú tie šaty až moc sexy 😄 a sú to dosť neodpúšťajúce šaty, teda že zvýraznia každý gram tuku. Ale za mňa v nich vyzeráš dobre

rikarika
18. sep 2024

tie co pisete ze vyzera v tomto super.....to myslite vazne ci ironicky???

snowflakenel
18. sep 2024

Pokial nemate na zadku celulitidu,,ktoru vidiet.aj cez.saty, tak ano.
Minule mala taka.baba v meste.saty ako Vy, postavu trochu okruhlejsiu od.vas. saty jej.sadli, no cez zadok bolo vidiet nepekne tu.celulitidu.

petracandle
18. sep 2024

@rikarika prečo by to bolo ironicky? Akože jasné, keby ma o 10 kíl menej by v nich vyzerala lepšie ale aj takto je to v dobré.

rikarika
18. sep 2024

@petracandle ved si si hned odpovedala ☺

petracandle
18. sep 2024

@rikarika pozri, to že v niečom by niečo bolo za iných okolností ešte lepšie, neznamená že to stále nemôže byť v pohode. Ja tiež nosím legíny hoci mám len dobrý zadok a neprestanem ich nosiť kým ho nemám dokonalý 😄 nosím ich aj tak

princezna_bosorka
18. sep 2024

podla mna sa tento typ siat nehodi nikomu. vyzeras v tom ako jaternicka, ktorej preteka crevo. sorry.

ailiba
18. sep 2024

Podla mna si v nich kočka, len by som zvolila ine spodne pradlo. Neviem, kolke rande to ma byt, ale na prve, by som ti to neodporucala obliect. Za mna trosku vyzyvave. Ine je ked uz ste spolu dlhsie.

Strana
z3