icon

Čo na súčasnej móde nemáte radi?

kubko96
21. jan 2024
zuzulka558
21. jan 2024

Leginkovy chlapi, skoro ako umelé figurínky z výkladu no otras, gu. e obtiahnute, rit vrezana, nožičky holé 🤣,,, móda teenagerov ako bezdomovci alebo depresívne deti im hovorím,, alebo ako sme sa smiali Čechom ako nosia ponožky a teraz všetci to isté ešteže ich po riť nevytiahnu 🤣aj iné ale už sa mi nechce písať,, ja rada nosím voľnejšie ale nie zas ako mech

zuzulka558
21. jan 2024

@1ryba presne ja som prestala nosiť rifle, hnusi sa mi to mat nad pupkom, normálne rifle človek ani nekúpi a keď sú tak zas farba jak keby som depky mala alebo dotrhane jak zombik

luccija
21. jan 2024

@babulkomale toto som si tiež všimla ako nevkusné sú oblečené čašníčky polovici je vidieť zadok v legínach, pod bielou košeľou, tričkom čierna podprsenka.Nepacia sa mi umelé polepené mihalnice a umelé nechty na starších ženách štýl kolotoče pokreslene, kamienky zelená, modrá farba...polyester na bluzkach, tričkách...milión obchodov a, keď chce človek niečo zaujímavé niet kde kúpiť.Oversize veci kúpila som si mikinu M a je tak veľká, že by mi stačilo XS všetko čo som kúpila online ide spať.

lasona
21. jan 2024

@babulkomale ja chodím do sekaca...tam nájdem staršie veci tak si viem niečo najst

canis_lupus
21. jan 2024

Ja milujem dnešnú módu širokých nohavíc, sú oveľa pohodlnejšie ako skinny jeans 😂😂 a k tomu crop top, chcela som si kúpiť aj takú tú krátku puffer bundu ku tomu, chlap že či to myslím vážne, veď mi nachladnú kríže 😂 ale zato miluje, keď si dám zvonáče, lebo v tom mám dobrý zadok 🤪 podľa mňa to robí dobrú postavu, ale tie oversize mikiny, čo k tomu nosia niektoré by som si nedala, proste u mňa buď vršok alebo spodok musí byť obtiahnutý 😁 aj komplety obtiahnutých športových legín a croptopov sa mi páčia, ak do leta dopilujem postavu, budem to bežne nosiť.
Neznášam 3/4 nohavice, fejky, zvieracie potlače, roztrhané rifle, tepláky, vysoko vytiahnuté ponožky 😁

snowflakenel
21. jan 2024

@diewcatqoo presne,,vsetko svetre,,tricka kratke a siroke. Kupila som si podprdu a som sa z nej,vyhadzala.

snowflakenel
21. jan 2024

@canis_lupus zvonace s vysokym pasom su paradne.na aj na to treba mat postavu. Zena moze.mat.hoc aj 20 rokov,,no ked vidim ako sa.cez,nohavice.pod crop topom prelieva sadlo, tak,je to smiesne.....

valeria_h
21. jan 2024

Ja už dlhšiu dobu nemôžem v obchodoch nič nájsť, buď je to krátke, že mi vidieť pupok alebo zas oversize, neviem kto prišiel s takouto módou. A ešte do všetkého pchať polyester, otrasné. Nakupujem výhradne v butikoch alebo na e-shope konkrétnej značky. Ja mám ešte aj dlhé ruky ako opica, takže to mám značne ťažšie.

tykat
21. jan 2024

@kubko96 napr.toto, taha sa to modou rokmi ako sopel, k tomu gelove nechty, pichnute pery, nadpojene vlasy, pripadne silikony.

gabika0825
21. jan 2024

@kubko96 zvoncove rifle/nohavice + aj tie veľmi siroke nohavice čo vyzerajú ako vrece od zemiakov, ďalej mi vadia siroke veľké mikiny, keď si k tomu dajú niektoré mladé baby ešte aj tie siroke nohavice vyzerajú ako chlapci…. Otrasne. Ženská móda sa medzi mladými babami úplne vytratila, keď si to tak všímam na ulici. Ešte mi vadia take tie nevkusne tenisky čo sú obrovské na nohe.. fuj

guiseppinka
21. jan 2024

Neznasam 7/8 nohavice... vecne mi je v tom bud zima alebo teplo... niormalne kostymove nohavice pomaly nie su... teplaky nosim len doma, ale ked potrebujem na 5 min vypadnut do obchodu, tak idem aj v nich... leginy skoro vobec nenosim, max pod nohavice, ked je zima... croptopy je otras... a celkovo tie kratke tricka. Uz sa desim toho, ked mi baby budu starsie a bude im treba nieco kupit a v obchodoch nic nebudu mat... nohavice mam tiez radsej sirsie, ale ideal su take rovne primerane siroke... a o chlapoch v 7/8 obtiahnutych nohaviciach a tielku o 3 cisla mensim s ruzencom/retazou na krku uz pomlcim🤣

0silvia0
21. jan 2024

Mna vyrusuju zle sediace gate na zadku. Bud zarezane, bud taky visiaci sed alebo stiahnute ze spodne pradlo vykuka. Asi by mala mat kazda zena take zrkadlo aby sa videla aj zozadu

klip0
21. jan 2024

@0silvia0 a zas keď sa cudujes aj každej čo to nosí do fitka, tak čo je podľa teba vhodný odev do fitka ?

0silvia0
21. jan 2024

@klip0 bezne leginy, nie s takouto vyvalenou ritou. Ked som chodila do fitka, vacsina zien tam chodila v beznych leginach. V tychto zadkovozvyraznenych chodili baby, ktore chodili drepovat do panskej sekcie. Hoci aj v tej damskej casti boli vhodne stroje a cinky na drepovanie. Ale ja uz som starsia vekova kategoria, mne toto hlava moc neberie, preto mi toto zbytocne zvyraznovanie zadku prekaza. Ze naco to treba az takto?

klip0
21. jan 2024

@0silvia0 jaj ja som to pochopila že všeobecne legíny žiadne ani do fitka. U nás nieje žiadne rozdelenie na pánske/dámske časti a raz som v takom bola a v dámskej časti boli len malé váhy na drepy

radacak
21. jan 2024

@zuzi0911 súhlas 🤣tiež máme takú bezďáčku doma 🙈🙈🙈

zuzulka558
21. jan 2024

@radacak aj my ale len mikinu ma takú aj to mužovi firemnú ukradla 🤣 ja som není ochotná jej to veru kupovať keď vidím okolo seba tie mladé,, zatial mi za to nenadava povedala som jej nech ide na brigádu niekam zarobí si a môže kúpiť 🤣

radacak
21. jan 2024

@kubko96 vadí mi keď chodia rozgajdany, veľké veci (sama dcéra sa tak oblieka a mňa ide mrdnut)a potom zas druhý extrém crop top a holé brucho/kríže..jeden extrém za druhým
Tiež mi vadí že sa teraz nosí ,,neprirodzenost,, čím viac umelého máš na sebe tým viac si cool😞a to nie som stará má 31 ale proste vadí mi to...veľa žien si myslí že keď ma umelé vlasy,pery, mihalnice,prsia atď že sú aké krásne a sexi 🤷

radacak
21. jan 2024

@zuzulka558 no naša aj tričká,kapsáče ,mikiny až také extra veľké nie skôr tie kapsáče a tričká...mne sa to strašné nepáči,ale minule sme si tak všímali s mužom že tak chodí teraz väčšina dievčat...a opak zas druhá polka tie chodia ako k...... Obtiahnuté všetko, brucho,cecky ven a ide...tak som aj rada že dcéra je ten druhý extrém a chodí radšej vo väčších veciach 🤣🤣🙈

zuzulka558
21. jan 2024

@radacak ja som dala stred zatiaľ sak ma 10 ale spolužiačky 3 také má,, hole brucho atď no otras

radacak
21. jan 2024

@zuzulka558 naša už 13,5 ...tiež ma aj crop top ale k tomu gate s vysokým pásom..že má hole Max 1 CM 🙈ale.ona nie je veľmi tip na toto

zuzulka558
21. jan 2024

@radacak moja to isté na to postavu veru nemá ma 10 ale vyzerá na 15 postavou,, chodím známej do butiku na oblečenie nakúpim jej Ska dámske ak sú ozaj pre mladé baby a nie na ženy ako my

radacak
21. jan 2024

@zuzulka558 dievčatá sú veľmi vyspelé teraz..naša postavou tiež vyzerá staršie
Už dlho nosí dámske S

babulkomale
21. jan 2024

@lasona chodila som roky, ked som ho mala vedla prace, teraz zial nemam uz tolko casu, ale rada zajdem ked sa podari 👍 dobre ulovky su tam

katkazocele
21. jan 2024

@simca115 ja mám tiež pocit, že niektoré ženy chodia skôr viac nahé ako oblečené 😅 nuž, keď inak nevedia zaujať mužov, alebo to možno je efekt súčasnej doby- nutnosť pozornosti, ktorú si priniesli z online sveta ako instagram ....

babulkomale
21. jan 2024

@katkazocele to bolo vzdy, pocas roznych obdobi sa nosili rozne nemravne saty, akurat vtedy to bolo povinne, aj ked si to vystrihu nemala co dat a lovit na plese slachty zenichov 😂 vtedy kazdy videl, ktora co ma vo vyklade.
Teraz je to dobrovolne, mozes si obliect cokolvek, dokonca aj slusne veci.

katkazocele
21. jan 2024

@babulkomale všetko záleží od východy, sebavedomia, ako si žena seba váži, či chce sa prezentovať ako dostupný kus tela-mäso na hranie, alebo niečo Viac...

jasminkaj
21. jan 2024

Tieto dva typy jeansov mi idú na nervy - zahnuté spodky a high waist 🙈 Podľa mňa nelichotia žiadnej postave.

alickapusinka
21. jan 2024

@zuzi0911 jej u vás to musí byť veselo. Aspoň sa nenudiš.

katka700
21. jan 2024

@babulkomale veľké výstrihy sa nenosili vždy, to je len dnešná predstava vytvorená pseudohistorickymi seriálmi. Veľké kozy neboli vždy in, napríklad za Márie Terézie sa nosil korzet čo hrudník splostoval.