Čo na súčasnej móde nemáte radi?
@1ryba súhlas, mne je jedno čo kto nosí, ale štve ma, že nenájdem nikde jednofarebné tričko peknej farby v klasickej dlžke, 3 roky už hľadám jednofarebné áčkové šaty strednej dlžky s jemným okrúhlym výstrihom, neviem napríklad čo je to za moda letné šaty čo majú hore rolák-bez výstrihu, úplne choré a nefunkčné vonku bude 35 a budem mať krk zakrytý. Rovnako je problém nájsť sveter nie overzise jednofarebný čo zakryje kríže a podobne. Proste chýbajú úplne v obchodoch základné kúsky.
@marsmykkok
Preane tak, akoby sa v obchodoch predavala .moda len pre teenagerov. Tazko zohnat nieco normalne. Ja som za.nadcasovu modu. Nehovorim, ze si nedam rifle a crop top, no to len pocas dovolenky. ( postava zatial,dovoluje)Do prace daco normalne nosim, sportovo elegantne, som ucitelka.
@marsmykkok presne, moja najhoršia dilema, nájsť jednofarebné, dlzlovo normálne kvalitné tričká, ktoré nebudú v štýle crop top a k tomu si mam dat rifle aby mi vznikla 3 cm diera
@marsmykkok presne tak...a aby nepresvitala podprsenka...pre mna uz je hroza ist nakupovat, lebo niet co normalne kupit 😭
@marsmykkok ja uz roky nenakupujem v kamennych obchodoch. Objednavam z eshopov, nastastie mam konfekcnu postavu, tak ani nemusim toho vela vratit spat.
@katka700 pisem ze boli obdobia, kedy sa nosili AJ kozy von, nielen teraz. Vsetko ide v cykloch, vlnach, je to uz davno odpozorovane a popisane, dokonca aj vyvoj rastlin a zvierat mal cyklicke zakonitosti.
Mne prekáža take to nútene prispôsobovanie sa akože trendom. Proste za mna obelecenie ma byt hlavne čisté, dobre sediace na daný typ postavy a vhodne pre danú príležitost. Aktualne sa nepáčia tie upletove komplety - pripomínajú mi pyžamo😄k tomu UGGy v strihu dedkovych papuč. Ako vyjsť v tom pred dom pre balík (to je pre mna jediná vhodna situácia pre tento outfit) je ešte vporiadku ale na ulicu ozaj nie. Umele mihy/vlasy/nechty tiež môžu byt OK ak ide dáma na ples alebo podobnú akciu, kde to k výraznému stylingu ide. Ale keď vidim vidim dievcence v Tescu s dogabanou tvárou nemumytymi vlasmi v drdole (plus tie trčiace spoje z lacno nadpojenych vlasov) ale 5D mihalnice a niekoľko cm nechtami plus vyťahané tepláky k tomu to je fakt extrem
Nie že by mi to vadilo, je mi to v podstate vosk, ale niekedy sa zamýšľam nad tou uniformitou v obliekaní. Príde mi, že väčšina ľudí vyzerá tak-nejako rovnako - aspoň v tom perimetri kde sa ja pohybujem.
Chýba väčšia diverzita a to nielen v obliekaní, ale vlastne vo všetkom. Sme ako cez kopírak aj čo sa týka názorov a zariadenia obývačky 🙂
Neznasam celu tuto hroznu modu croptopov, croptopovych oversize mikin, obrovskych zvonovych nohavic do pasa,cyklistickych nohavic zarezanych v pipine a bagandzi s hrbou podrazkou. Cakam uz kedy tento neforemny des skonci a budem si moct kupit na seba nieco vkusne.
Mná by ste upalili na hranici. Milujem crop topy, y2k, vsetko oversize, siroke bedraky,leginy zarezane az v zadku,
@0silvia0 nepochopis, kym v tom nedavas RDL a hlboke drepy.
@kubko96 ja sa pridávam že v obchodoch sú hrozne veci, mládež tiež hrôza moda, legíny nosím po dome crop topy v lete tiež k vysokemu pásu🤣 milujem keď mi vetra ..takže či je to fast fashion či nie veľa veci si kupujem na shein elegantné obtiahnuté čo sa mi páči ,nie tie mechy oversize. Inak mne najviac vadia tie loga a trápne tričká typu Guess na celú hruď🤣
@snowflakenel tak ja vidím tie zvonáče väčšinou na mladých a chudých, aj keď už nejak menej a skôr nosia tie celé široké...tu som akurát mužovi fotila, že som si kúpila ďalšie zvonáče 😂 neskromne si myslím, že na mne vyzerajú ok 🤭 aj keď už bol večer a mala som vyžraté brucho 😃
Akože ja by som sa schuti zasmiala ak by sa zasa vrátili zvonové nohavice. Veď ich nosila ešte moja mama zamladi a ja na strednej rok 2000-2003 (?). Najradšej som mala svoj trápny prívesok na krk s lístkom marihuany akože 😀 No a na dnešných sa mi nepáči keď majú ten pírsing v nose čo vyzerá ako čierny sopeľ a to čudné široké oblečenie som si všimla tiež, neviem načo sa baby tak zhovaďujú, škoda.
@mladena už sa dávno vrátili tie zvonace
@lizatko1009
@0silvia0 tak tu vidno že ja už som mimo osprostena 🙂
@canis_lupus na Tebe vyzera asi všetko dobre, fakt 🔝🔝🔝 postava, tíško zavidim☺️
@alickapusinka no to teda sa nenudím 😅
@radacak akože ja už sa na to nemôžem pozerať. Už mi je jedno 😅

@babulkomale čo ti ja viem. Moja nosí od malička pančušky. Teraz bola chorá tretí krát za 8 rokov. Nikdy nemala pod sukňou legíny. Ja keď som bola dieťa chodila som tiež v pančuchách a to boli tie zimy trošku iné ako teraz. Takže áno je to vec názoru každého. Niekomu sa to páči a niekomu nie. Moja dcéra vie že tak ako neprejdú legíny pod sukňu tak ani legíny samotné. Skúšala to asi raz a som jej to vysvetlila. Teraz je s tým ok.