icon

Čo na súčasnej móde nemáte radi?

kubko96
21. jan 2024
Strana
z5
zuzinka888
21. jan 2024

Teplakovky a leginy ( komplety)zarezane do zadku a predku a ich nosenie pomaly aj do kostola. Za mna je to ubor na cvicenie- takze mino bytu ci gymu nieeeeeeee!. A kocka mize byt akokolvek krasna a chudunka s vymakanym zadkom ale nie!.

azzflo
21. jan 2024

Extravagantne topanky, leskle nohavice, ta teenagerska bedomovecka moda, americke Y2K, teplaky nosene inde ako na sport/so psom/do prirody.
A uz par rokov mam hroznu dilemu skinny nohavic vs mom jeans/wide leg - wide leg vyzeraju dobre asi na vsetkych okrem mna 😀

zuzi0911
21. jan 2024

Nejako si nevšímam, ale čo mi vadu, je móda na bezdomovca. Akože ked sa deti obliekajú o 3 čísla väčšie veci ,chodia rozgajdaní atď. Mam doma take b3zdáčky🤣,ide ma poraziť 😅 a ešte celkom zaujímavé tie šaláty na hlave u chlapcov .....😅

simca115
21. jan 2024

@kubko96 to že erotické prádlo nosia po vonku. Však to má patriť do postele a nie do mesta. Asi som staromódna ale toto mi riadne prekáža 😂

pribinak
21. jan 2024

Napichane zobáky

gelifil
21. jan 2024

hole krize, pupky, predky, zadky

lelelienka
21. jan 2024

Ked sa niekto oblecie neprimerane okolnostiam a miestu (rifle do SND??) a este prilisne a zbytocne odhalovanie

patus_2
21. jan 2024

@kubko96 mne toho vadí viacej :D croptopy mi pália oči. V poriadku, keď je odkrytý 1cm kože, ale stačí, že vykukne slnko a dievčatá majú na sebe takmer čipkované braletky, ktoré nazývajú croptop. Potom tie kratučké kraťasky riflové, z ktorých trčia obidve polky. A celkovo to, že niektoré dievčatá a mladé ženy sa nevedia obliecť pekne, elegantne, žensky ani na podujatia, kde sa to patrí. A samozrejme tepláky a legíny všade...

domiklik
21. jan 2024

@kubko96 mne je v podstate jedno, kto si čo oblečie. Viac ma trápi trend fast fashion znaciek, to, keď ma niekto v šatníku 38 tričiek po 2 eura, z toho polovica ma ešte štítky... Ta "bezdomovecka" móda síce nie je niečo čo by sa mi nejako brutálne páčilo, ale u mladých ľudí vidím aj trend recyklácie oblečenia po rodicoch, nakupovanie v sekacoch, minimalizmus a tak... No ale k veci, mňa minule dorazila baba v croptope, ze na ktorom mala zimnú bundu, ktorá ledva zakrývala kríze, takže pre toto akosi nemám pochopenie

momoftwo35
Autor odpoveď zmazal
zuzanockamt
21. jan 2024

@kubko96 Nesledujem trendy a módu. Je mi jedno, ako sa obliekajú ostatní. Ja sa obliekam tak, ako chcem.

babulkomale
21. jan 2024

@kubko96 dufala som, ze devatdesiatky sa nevratia a bohuzial 🤦 okrem tu spomenutych veci este neznasam dlhe hnusne plastove pazury, ktore uz podla mna nie su davno v mode ale niektore zeny sa ich drzia ako kliest. Taky ten rumunsky ku.vickovsky vkus ma zabíja, hlavne na peknej babe, ktora by mohla byt fakt elegantna v uplnom minimalizme, lebo je proste pekna. Ale nie,da si umele mihy, umele pazury na ruky aj nohy, umelu hubu, umele vlasy a vyzera ako z cirkusu.

jaskolka
21. jan 2024

Tak u mňa to je nasledovné - žena sa oblieka ako drevorubač, teda vytahane nohavice, sveter o desať čísel väčší, obrovské kopytá topánky, chalan v obtiahnutych dzinsach ci rifliach ci co to je, ktoré sú mu nad kotniky, akoby čakal veľkú vodu, ľahká letná sukna alebo šaty a k tomu hrubé botasky, farebné vzorové ponožky k obleku do elegantných topánok a keď vidím nevestu v bohatej robe,dlhom závoji, a na nohách tenisky, tak to je pre mňa úplne klinec do rakvy.

0silvia0
21. jan 2024

@kubko96 mne su nechutne sportove leginy idealne v telovej farbe s obtiahutym zadkom ked sa nosia na ulici, v obchode, mimo miest na to urcenych. Pravdupovediac, cudujem sa kazdej co to nosi aj do fitka, ale ked im nevadi vsetky oci na mojej riti🤐

diewcatqoo
21. jan 2024

Zrovna vcera som bola v H&M, lebo nikde inde u nas v meste nemaju tehotenske gate. Tak som musela vkrocit do tohto obchodu a povedala som si, ze som uz asi velmi stara, ked takmer vsetko, co som v tom obchode videla, sa mi zdalo strasne skarede. Vlastne, ked sa tak zamyslim, tak z terajsich modnych trendov sa mi nepaci asi nic. Zena ma byt zenska a nie posobit bud ako lacna k*rva alebo ako z bezdomoveckeho doupe. Ked stretavam mlade baby, tak bud z jednej alebo z druhej skupiny. Tych z mladsej generacie, ktore sa mi zdaju pekne oblecene, stretavam naozaj malo.
Takze bud naozaj nerozumiem dnesnej mode alebo sa proste len menim na moju babku, starnem a preto frflem na vsetko 🙂

babulkomale
21. jan 2024

@diewcatqoo podla mna to s vekom nesuvisi, vkus bud mas alebo nemas. Ja som ani ako mlada nenosila taketo hrozy...
HM damske uz roky len preletim ked idem kupit synovi bielu koselu. To sa neda nosit a to som vysoka a stihla.
Denne vidim stovky ludi a teda dorazili ma tie cierne leskle siroke nohavice, to je level bezdomovec si obliekol este aj cierne vrece na smeti 🤦
Podprdy vzadu len so snurkami ked bolo teplejsie ma tiez zarazili, ze precoooo? 😃
Aj umelci ked vystupuju, otrhane rifle, tricka, proste otras.
Vzdy si musim potom pustiť nejaky zaznam k koncertu z cias, ked sa ludia este pekne obliekali. Louis Armstrong sa potil v obleku ako jazzman o polnoci na STV 2 😃, ale utrel sa vreckovkou a neobliekol si dotrhane tricko aby sa vetral.
Pohodlie nas uplne ovladlo.

lapersefona
21. jan 2024

Tie tricka nad pupkom kratke svetre ktore mi nezakryvaju chrbat. Uz aby prisla ina moda

lapersefona
21. jan 2024

@diewcatqoo nie si sama a ja mam tento pocit uz asi 5 rokov. Nekvalitne, predrazene a malo bsvlnene veci nevkusne
Presne jak vravis . Myslia si ze su krasne ked co najviac sa odhalia ale potom stratia to caro.

katka700
21. jan 2024

@kubko96 Na dnešnej móde mi najviac vadí kvalita prevedenia. Všetko odflaknute, navrhnuté tak aby to rýchlo odpadlo od ruky, krivé švy (ak vôbec sú), neexistujuce zasevky, entlovanie a gombíkove dierky akoby ich robil zrakovo postihnutý, hnusné umelé materiály, namiesto rukávov rúry prisite v polke ramien. A ešte všeobecne rozšíreny green washing - tričká na jedno použitie z "bio" bavlny zmiešanej s polyesterom, umeliny s "vysokým" 7% obsahom vlny, handry z "recyklovaneho" polyesteru.

lapersefona
21. jan 2024

@0silvia0 ja mam taketo teplaky ale len na doma. Vonku by som v nich nevysla . Necitila by som sa v tom dobre problem je ze to obtahuje aj predok. A myslim si ze to zeny nosia schvalne aby pritiahli pozornosť

0silvia0
21. jan 2024

@lapersefona asi ano, vacsinou to nosia baby s dobrou postavou. Tak ked si ju vymakali, asi ju treba aj odprezentovat. Ich vec, ale na ulici to neposobi dobre.

ankare
21. jan 2024

@kubko96 krátke nohavice s holými členkami.
Croptopy.
Krátke a veľké bundy, oversize.

janulka1802
21. jan 2024

@0silvia0 tie nosia vyslovene preto, aby sa im na ten zadok pozeralo. Žiaľ, nenosia ich len tie s vymakanou postavou. Za mňa legíny len na šport a môže ten zadok byť dokonalý.

lasona
21. jan 2024

Ze sa to zmolkuje už na vesiaku, že je to hrozne nekvalitne, že strihy sú otrasne...všetko široké a krátke.. ja mam rada obtiahnute a predlzene..a ze za to pýtajú neskutočne peniaze

babulkomale
21. jan 2024

@lasona ja si davam sit, niet inej cesty.

babulkomale
21. jan 2024

@janulka1802 ja si obcas na ihrisko leginy dam, ale vzdy mam nieco do pol stehien na nich. Leginy s "holym"zadkom su pre mna no go.
Raz nas obsluhovala casnicka ++++size v ciernych leginach s bielymi nohavickami a krátke tricko k tomu.
Jej gatky presvietene sa ocitli pred mojimi ocami, aj chut na kavu ma presla.

maranta_leuconeura
21. jan 2024

Fast fashion nekupujem roky, takze neviem. Z lokalnych znaciek si mozes vybrat fakt podla svojho vkusu, elegantne, pohodlne, crazy, prirodne materialy aj recyklovany polyester. Pokial si sami siju (teda nie len natlacena grafika na tricku z ciny), nestalo sa mi, ze by to bolo nekvalitne.

Nepacia sa mi take volne ,,vrecia" pripadne tie kojo oblecenia na vseliake stahovacie gumy ci dokonca snurky, nepaci sa mi to esteticky. Ale nemam deti a neviem ci je to (aspon) prakticke...

Co nosia ostatni tak to si v hlave ohovorim alebo sa zacudujem, ze maju odvahu a teplotny konfort tak vyjst (ano, videla som crop top aj teraz pri minusovych teplotach), alebo zavidim postavu (mlade vysoke stihle baby), alebo hejtujem postavu a rozmyslam, aka trauma je za tym (mlade obezne baby). Inak je to kazdeho vec.

justxme
21. jan 2024

Zas by som nebola až tak kritická. Tie široké nohavice sú aspoň pohodlnejšie ako skinny jeans, vo veľa outfitoch sa mi aj celkom páčia. Je to také jednoduchšie, menej extravagantné, menej priestoru na nejake nevkusné prešľapy. Druhá vec je, že keď vidím partiu nástročných dievčat, tak vyzerajú naozaj ako cez kopirák, ešte viac ako keď všetky nosili skinny jeans s vysokým pásom a crop top :D tam sa aspoň striedali farby, tu prevláda hlavne sivá, čierna. Podľa mňa je to aj akýsi krok späť od toho trendu umelého vzhľadu a rôznych vyplní a zákrokov. Ale to čas ukáže. Fakt je, že skôr vidím ako problém tie 2e nekvalitné tielka z New Yorkeru či Sinsay, ktoré viac ako pár oblečení nevydržia a ešte aj vyzerajú lacno a nekvalitne.
Každopádne na súčasnej móde sa mi nepáči, keď niekto na seba nahadze tie úplne najnevkusnejsie kúsky, ktoré sa k sebe nijako nehodia, len aby vyzeral alternatívne. Aj tie alt outfity treba totiž nejako domyslieť, aby vyzerali dobre.

majkakvet
21. jan 2024

Fast moda, 2 nosenia a do kosa. Len sa generuje zbytocny odpad. A umele latky brrr.

daniela2202
21. jan 2024

@babulkomale 👍👍👍

Strana
z5