icon

Čo poviete na výber popolnočných šiat?

30. okt 2024

Ahojte čo poviete prosím vás na tieto šaty ako popolnocne? Som nevesta všetci mi hovorili dlhé a dlhé a teraz tak rozmýšľam či by mi nebolo lepšie krátke vzhľadom k tancovaniu atď. Ďakujem

Čo poviete na výber popolnočných šiat?
biba_18
30. okt 2024

ja som mala na prezlečenie nohavicový kostým, z padavej látky so širokými nohavicami a dlhým pekne tvarujúcim sakom ... takže obleč si čo sa ti páči a v čom sa ti bude dobre tancovať ...

tykat
30. okt 2024

Popolnocne som uz videla kadeco fakt od ohnivocervenych cez strasove po letne ako nocna kosielka.
Tieto mi pridu ako light verzia svadobnych, take vlazne, neurazia ani nepotesia.

macekovam
30. okt 2024

Na nevestu nič moc.krajsie nájdi

ukgirls
30. okt 2024

mne sa nepacia podla mna nudne..ale ked ich uz mas... ved si daj so snubencom tancek doma a uvidis akos a ti v nich pohybuje alebo skratit aspon po litka ,ze by si si na ne nesliapala

martinka13
30. okt 2024

Podľa mňa by boli veľmi pekné po kolená. Také ľahšie by pôsobili. Vyskúšaj zašpendliť a uvidíš

eeffka
30. okt 2024

Tiez pozeram,ale aom atara, svadobne dlhe kremove, polnocne kratke cervene

simona92101
30. okt 2024

Ja som mala lahke kratke a bola som spokojna.ziadna róba,len jednoduche elegantne saty po kolena,ale ja som bola uz tehotna a preoblecenie zo svadobnych tazkych do tychto kratkych bolo pre mna ako vykupenie 😄 ale zase,my sme nemali typicku svadbu,mali sme vonku a bez redoveho,a odcepcenie este pred polnocou 🙈🤷‍♀️😄

autor
30. okt 2024

No nič, dohodla som si krajčírku skúsime to zaspendlit na dĺžku po kolená uvidíme ako to bude vyzerať ak to bude zle dám skrátiť iba klasický aby som to netahala po zemi. Nejdem už špekulovať nič

glorikarebeka
30. okt 2024

Určite nie po kolená, dlhé sú krásne

adka_bh
30. okt 2024

Prepac vobec nie su šik ani šmrncovne, ta farba ti vobec nepristane k pleti - je to taky ton v tone, ak dobre vidim si blond, fakt v takejto farbe zanikneš. Pridavaju aj vek tou usadlostou, verim ze po 40 nemas. Dala by som ich mojej tete max na ples v kulturaku.
Akoze ked v nich pojdes katastrofa to nebude ale ani wau efekt.
Urcite by som isla do kratkych, nikde sa nepise co sa musi, vyber si co ty chces a nie tetky v salone. Fotili sme roky svadby a univerzalne pravidlo nie je 😉

lusyc
30. okt 2024

Mne sa páčia. Neprídu mi až také nepraktické na tancovanie.
Osobne by som už volila aj svadobné do pol lýtok aj popolnocne. Svadobné som mala dlhé s vleckou, to bolo dosť zlé, popolnocne som mala po stred kolien a nevyzeralo to dobre, ani na fotkách.
Čiže aspoň popolnocne bez ťahania po zemi.

andymady
31. okt 2024

Pokial to nebude nejaky hip hop, tak uplne v pohode zvladnes take tanceky ...aj saty su cista romantika ako Sipkova Ruzenka, len skor otazka je ; preco tato farba k takej blondinecke ako si ty? Posobi to velmi fadne. Kludne mozes byt odvaznejsia a ist do tmavsich farieb alebo tmavo- zemitych odtienov (tehlova, tmava bordova, tmava zlata a podobne). Bude ti to viac lichotit. Ak sa nemozes opalit, skus sa par dni natriet samoopalovacim mliekom, ozivi to farbu pleti. Pekne svadbovanie! 😍 A hlavne velaaa stastia, zdravia prajem!

anna_anicka83
31. okt 2024

Ja som mala krátke, ľahké. Ale ja som tancovala naozaj veľa, takže v takýchto si to neviem predstaviť. Do polnoci som rozdriapala aj svadobné, no😉Ale ak neplánuješ skákať s rukou hore do rána a cítiš sa v nich fajn, prečo nie. Už keby som si vyberala dlhé, tak voľnejšie, padáve, ľahké.

autor
31. okt 2024

@andymady ja bývam v lete veľmi tmavá len rýchlo vyblwdnem a na svadbu si idem dať cukrový nastrek

autor
31. okt 2024

A takéto niečo z krátkych?

autor
31. okt 2024
autor
31. okt 2024
tamitamitami
31. okt 2024

Kľudne aj krátke, lepšie sa ti bude tancovať...z týchto krátkych čo si dala sa mi najviac páčia 3ky a 4ky.

bessie12
31. okt 2024

A to musia byt popolnocne šaty?? Rozmýšľala som tiez nad nimi, ale vydávať sa budem snáď len raz, tak si chcem tie svadobné šaty "vychutnať" a byť v nich co najdlhšie 🙂
Inak nie sú škaredé, ale kupila by som niečo iné.

tykat
31. okt 2024

Z tych co si dala by som brala vyraznejsie farby cize 1 a 3.

jankalukasova
31. okt 2024

Nie sú škaredé ale sú v celku nudné. Dokonca by mohli byť aj také komornejšie svadobné. Určite by som si vybrala niečo zaujímavejšie. Nehovorím o rozparkoch, výstrihoch a divných saténových županoch... Ale je kopa pekných a vkusných šiat, ktoré nepôsobia ako tuctovky z poľského trhu.

mell27
31. okt 2024

Mne sa vôbec nepáčia,ten spodný diel je hrozný... Prepáč...tie krátke, čo si poslala sú za mňa oveľa lepšia voľba...

koniarova
31. okt 2024

Z tých čo si pridala 3.

adka_bh
31. okt 2024

Tak tieto kratke su vsetky 100x lepsia volba ako ta dlha ruzova roba, top su 3 a 4, v tych 3 ako blondinka pekne vyniknes 😊

fantaghiro21
31. okt 2024

Ja som mala svadbu takmer pred 10r (januára 2015)
A kúpila som si takéto,aké sú na foto ale v bielom....(Chcela som ostať v bielom ako farbe svadobných šiat)
Nakoniec som ich vôbec nevyužila a celý čas som svadobné šaty mala na sebe .......
Ale neviem čo teraz nevesty nosia.

lindusss2016
31. okt 2024

@really8 presne tak, tazkopadna sukna a za mna saty nudne, dokonca nevyzeraju ani len pohodlne a prakticky na tancovanie

lucia245
31. okt 2024

Tie posledné kratke

autor
31. okt 2024

Tieto sa mi tiež páčia aj farba je výrazná

lusyc
Autor odpoveď zmazal
andymady
1. nov 2024

Tie prve ruzove su velmi pekne, aj tie posledne zlate su zaujimave😊