icon

Čo poviete na výber popolnočných šiat?

30. okt 2024

Ahojte čo poviete prosím vás na tieto šaty ako popolnocne? Som nevesta všetci mi hovorili dlhé a dlhé a teraz tak rozmýšľam či by mi nebolo lepšie krátke vzhľadom k tancovaniu atď. Ďakujem

Čo poviete na výber popolnočných šiat?
mima172
1. nov 2024

Podľa mňa sú krásne a vhodné ako popolnočné. Mala som veľmi podobné (len inej farby ale tiež hore čipka a sukňa hladká, dĺžka po zem) a tancovalo sa mi v nich dobre až do rána.

mantilka
1. nov 2024

3 je topka

duracelka13
1. nov 2024

Z tých fotiek by som vybrala 2 alebo 3. Tieto dlhé sú krásne, ale skôr na ples ako popolnočné. Volila by som niečo kratšie do polovice lýtok alebo tesne pod kolená, aby sa v nich dobre tancovalo a hýbalo

mk1111111111
1. nov 2024

Ak mas krajcirku, staci, ak prerobite ten suknovy spodok. Ten je nevydareny. Tie sklady su take cudne🤔. Skor by sa hodila suknicka, ako na tych cervenych poslednych a bolo by to ok, nakolko vrch je celkom pekny

lenkakravcova
1. nov 2024

Ak máš svetlú pokožku a blond vlasy určite nechoď do tmavých farieb. To tak zvyknú hovoriť že tak šaty vyzneju. Áno to je pravda ale potom nevyzneješ ty ako osobnosť. Ak si svetlejsieho typu lepšie budú vyzerať vždy svetlé odtiene.
Preto ryšavky vyzneju v zelených, tmavovlásky v tmavomodrých alebo červených a blond v svetlejsich tónoch. Nemusia byť nutne ale nech ostanú svete.

autor
1. nov 2024

No už som poobjednavala z tých krátkych poskusam uvidím. Pridám potom fotky 😊

simcas75
Autor odpoveď zmazal
merlinja
2. nov 2024

@adka_bh pre tetu do kultúraku, .... Sú to veľmi pekné šaty, decentne, ...

antolik7
3. nov 2024

Su krásne 🙂 ale za mna popolnočné urcite krátke 🙂 ja osobne som bola stastna ze som zhodila dlhe saty bolo mi brutalne horuco a to som mala svadbu v septembri 🙂

margaretka
3. nov 2024

Nemyslím si že sú pre tetu do kultúraku na ples , tam sa práve nosia tie ktoré ste jej odporučili bordove, zemité 🤭
Vyzerajú kvalitne a elegantné , aj tie komentované záhyby ti pekne sedia neodstávajú asi si stihlucka, myslím že ak si ich dáš nezapadnes s davom ako v šatách ktoré si pridala tie kratšie farebné .... Myslím že by si nemala menit, len si ich daj skrátiť aby ti bola vidieť špička topánky ... Ja som nízka mávam rôzne na plesoch a zábavách ale aj v dlhých sa dá krásne a praktický tancovat nekaz si očakávané chvíle pochybnosťami ak rada tancuješ a budeš mať okolo ľudí ktorých máš rada neobmedzí ťa nič 😊 prajem veselu zábavu uži si jedinečný deň a majte šťastné manželstvo

stanulienkat
3. nov 2024

Tie prvé šaty sú úplne vhodné, pekné, decentné, slušia ti. šetky tie ostatné fotky čo si dala, to sú ako pre pubertalnu bábiku. Uplnene nevhodne na svadbu, maximálne na nejakú párty pre tínedžerku.

bielasovicka
3. nov 2024

Tieto sú krásne. Alebo tie predošlé č. 2

bielasovicka
Autor odpoveď zmazal
vecicky1805
3. nov 2024

Sú pekne ak už si kupila ber ale zvolila by som asi inú farbu ale to som ja…mne sa napr v dlhších tancuje lepšie dám tak aby sa nevalali po zemi a super keď nieje sukňa otiahnutá tancuje sa mi dobre. Ja som si ani popolnočky nedávala do rána som mala svadobné..vtedy aj bolo náročne na moju postavu zohnať a keď svadobné vyšli majland tak ich mať aspoň celú tú noc ani sa mi nechcelo behať prezliekať ani nebolo kedy 😂

sedrik89
3. nov 2024

Sú pekné, hodia sa k postave.

monikakralik
3. nov 2024

Odkiaľ sú tieto šaty , prosím...

marianna_mery
3. nov 2024

Podla mna ti nesvedcia. Kebyže som taka chudučká oblečiem si niečo viac sexy 🤗 a inu farbu lebo toto ti splyva s kozou

jeiny
3. nov 2024

mne sa páčia, aj typovo aj dĺžka

123369
3. nov 2024

Ja som sa napríklad ani neprezliekala,bola som celý čas v ťažkých svadobných. Šaty sú krásne,nekupovala by som ďalšie. Veď aj keď je žena na svadbe hosť a má dlhé šaty ,je v nich celý čas ( prevažne sa ženy neprezliekaju)

mimachicha
3. nov 2024

@really8 mne pride ten spodok siat taky “tuhy, pevny”. Vrch siat super, spodok by sa mi viac pacil padavy, aby sa ti dobre hybalo. Farba velmi pekna.

kikuska_wedge
3. nov 2024

Tie prve saty, co si uz kupila su krasne, nezne a uplne sa hodia pre nevestu. Nechaj si ich skratit k topankam. Tie dalsie saty, co si vybrala by som pre nevestu nevolila.

maruska.s
3. nov 2024

Ja som mala tiez popolnocne dlhe. Podľa mňa sú veľmi pekne a moc vám pristanú. Ja by som si ich nechala. V tancovani nevidím problem

iv1rozali
3. nov 2024

Keby boli po kolená ....lepšie by sedela tá sukňa.

barbie2023
3. nov 2024

Sú krásne a áno ,daj si dlhé a uži si to. Veď kedy máš príležitosť byť v takýchto krásnych šatách ?

personality
3. nov 2024

Akási je ta sukňa čudná. Pozri ešte iné.

personality
3. nov 2024

A dlhé by som si dala, krátke jedine, ak máš vystavne nohy 😁

barbie2023
3. nov 2024

@personality nemyslím. . Kto určuje to aké má žena nohy? Pokiaľ sú zdravé ,nemá sa čo hanbiť nech sú chudé,tučné , rovné ,krivé...

sono2
3. nov 2024

Určite krátke na prezlečenie.

margaretka
3. nov 2024

@barbie2023 presne tak

margaretka
3. nov 2024

Ona si ich kúpila lebo sa jej páčili ,sedia jej ...(!také šaty nestoja 20e) .nebola si istá opýtala sa na názor ....poväčšine jej radíte kúpiť iné , je to však váš názor nemusí sa s ním stotožniť !!!! Každej sa páči iné ! Nedaj sa odradiť veď vyzerajú podstatne kvalitnejšie a elegantnejšie ako tie krátke ....