icon

Čo poviete na výber popolnočných šiat?

30. okt 2024

Ahojte čo poviete prosím vás na tieto šaty ako popolnocne? Som nevesta všetci mi hovorili dlhé a dlhé a teraz tak rozmýšľam či by mi nebolo lepšie krátke vzhľadom k tancovaniu atď. Ďakujem

Čo poviete na výber popolnočných šiat?
1katkas
3. nov 2024

Ahoj,popozeraj shein viackrát som odtiaľ objednávala saty a vždy som bola spokojná cenovo sú lacnejšie ako slovenské eshopy

lenkaaa25
3. nov 2024

Nádhernééé 😍

emlaju
3. nov 2024

Sú krásne

autor
3. nov 2024

@monikakralik vo zvolene na námestí jeden svadobný salón. Tam som ich kupovala

autor
3. nov 2024

@mimachicha ono je tá látka taká pevná

autor
3. nov 2024

@margaretka to je pravda že tieto čo som si už kúpila su originál zo svadobného salóna čo sú originál ako popolnocne šaty a nebolo najlacnejšie.. tie krátke čo som popridavala sú obyčajne z aboutyou čo som našla do 100€

autor
3. nov 2024

@personality tak nemyslím si že mám zlú postavu som chudá normálna 🤣 nemám celulitídu ani žiadne faldy dokonca pani v salóne povedala že mám nádherný chrbát keďže tieto šaty sú s celým holým chrbtom a tak isto aj svadobné mám s holým chrbtom

autor
3. nov 2024

Ach ženy normálne neviem čo mám robiť .. muž už na mňa pozerá že mi asi preplo že len vymýšľam stále

autor
3. nov 2024

Neriešte tu moju pokožku ja v lete bývam dosť tmavá a na svadbu budem mať cukrový nastrek keďže svadba bude v máji... Len ja veľmi rýchlo vyblwdnem preto už v tomto období som zase bledá

rivini
3. nov 2024

Mne sa tiez pacia. Neviem preco by sa tu v nich malo zle tancovat, tiez som mala dlhe polnocne a v pohode to bolo.

autor
3. nov 2024

@rivini fakt?? Ja neviem nikdy som netancovala v dlhých šatách. Viem len jedno že keď vyzleciem svadobné tak to bude úľava nech už oblečiem čokoľvek 🤣

barbie2023
3. nov 2024

Vymýšľaš lebo už veľa nad tým uvažujes podľa mňa. Pekne sú, nechaj si ich.

bessie12
3. nov 2024

nakoniec som sa rozhodla, ze ziadne popolnocne mat nebudem. Usetrene nervy a peniaze 😀 svadobne budem mat az do konca.
Vezmi si tie dlhe. Na tie kratke ani nemysli. Su otrasne.

barbie2023
3. nov 2024

Ja si vždy a všade dávam dlhé šaty...aj na ples sa len dlhé nosia a neviem akože prečo by sa v tom malo zle tancovať.

autor
3. nov 2024

@barbie2023 áno ja viem že vymýšľam lebo mám čas na to vymýšľanie 🤣🤣 a tak isto dcérke toto robím so satami čiže to je moja nejaká porucha asi 🤣🤣 keby mám čas mesiac do svadby všetko poriešiť nebolo by toľko vymyslania

renata_b
3. nov 2024

Podľa mňa sú krásne. Jednoduché, neprezdobené, veľmi príjemná farba, ktorá sa hodí k pleti a k vlasom. A hlavne sa sukňa nelepí na nohy, čo je veľmi praktické. Za mňa top. Ja by som nemenila za žiadne iné. Najdôležitejšie je to, ako sa v nich cítite a či ste s nimi spokojná.
Ja som objednala cez internet viaceré kusy, a nikdy nesedeli na 100%, upraviť ich. Nakoniec som vždy vybrala v salóne a bola som spokojná.

ja_bb
3. nov 2024

Kedze nie sú úplne po zem, isto sa v nich da tancovat 🙂 s opatkami sa trochu dvihnu. Mne osobne sa sice saty nepacia, ale ja by som dala dlhé určite. Ja som sa neprezliekala,nevesta som raz,takze ja som sa ich nevzdala ani po polnoci🙂 ale príde mi,ze sa hodia dlhé,je to taka udalost,ze nie krátke.

elisebah91
3. nov 2024

Ja som mala pred 9timi rokmi po polnoci krátke biele po kolená a sandále

maryetta
3. nov 2024

Ja som mala tiez popolnocne dlhe. V tancovani problem nevidim. Tieto su pekne len mam pocit akoby ta zbytocne rozsirovali v bokoch.
Skratit nie. To uz nebude ono a obavam sa ze by to mohlo vyzerat komicky.
Mam doma podobne. Z takeho hrubeho satenu v midi dlzke ale tam je inac skladana ta cast ako je sukna.
Zatial to ale neries. Uvidis do maja 😉

lienka9
3. nov 2024

Saty niesu zle,zdaju sa mi trocha velke pre teba..ja som mala kratke saty,aj vela mojich kamosiek neviest..ale zalezi skor co ty preferujes..saty ako take su v pohode.

andreatytler
4. nov 2024

Saty nie su zle, ale pridu mi prilis formalne, nudne na to aby bolo popolnocne. Po polnoci je to predsa uz viac o zabave a tak by som volila nieco vzrusujucejesie, zabavne a hlavne viac sexi.
Vravis ze maju holy chrbat? To mi vobec nepasuje k tomu romantickemu az nudnemu predku.
Mne sa nepacia kratke saty na svadbu pre nevestu. Aj v dlhych sa da bez problemov tancovat. Mozno nieco ako tie 4 kratke co si davala ak by mali dlhu suknu

magduska81
4. nov 2024

nepáčia, nemyslím v zlom ale je to moda pre staršie panie:(

jaga61
4. nov 2024

Máš krásne šaty, uži si svoj veľký deň. 😄

krasolienka1
4. nov 2024

Z miadresses si mama kúpila saty jeden rukav mala o centimeter kratší 😆

elzena2
5. nov 2024

@maryetta presne, takyto strih treba. Tie ruzove maju taku nelichotivu suknu, že keď sa naje a brucho sa po celom dni z tých mohutnych svadobnych uvolni, tak bude vyzerat, že ma o 10 Kg viac.

daja0760
5. nov 2024

Podla mna su uplne v pohode. Ak mas formalnu svadbu, hodia sa saty dlhe. Tak ako na ples, ani na svadbu sa kratke saty nehodia. Nejdes predsa na diskoteku, ale predpokladam ze chces byt za damu.

lauricka
5. nov 2024

Mala som dlhé spoločenské a úplne v pohode. Neriešte to, sú OK. Jedine, že by Vám padli do oka nejaké ďalšie, ktoré by ste tiež vynosili, ale inak by som nemíňala ďalšie peniaze.

janqa27
5. nov 2024

@autor su krásne ako popolnocne..urcite by som nešla do krátkych..dlhšie su aj elegantnejsie a aj na to ze teraz uz nieje leto vhodnejšie..aspon podla mna 🙂 a zbytočne kupovat ďalšie teraz, tieto su naozaj krásne 🙂

autor
5. nov 2024

@janqa27 ideme mať svadbu v máji nie teraz, neviem rozmýšľam ešte ako mi sadnú tie krátke a uvidím

margaretka
7. nov 2024

@1katkas pre boha len shine nie veď to je sama umelá neforema handra ! Dali sme sa zlákať objednávali sme no hroza čínska aliexpresova