icon

Čo sa hodí k ružovým legínam?

20. aug 2025

Ako skombinovať ružové legíny pre dospelú ženu a ešte môžem.nosit kroptop k nim

Strana
z3
dagas
20. aug 2025
@anonym_747234

@dagas aha, chapem. ja že autorku nazyvaš trol. Ked si niekto chce dat leginy pre svoje vlastne potešenie, že vyzeram v nich fajn, aj ked ini nesuhlasia, tak to je predsa ok.

@anonym_747234 nie nie.
Pre mňa,za mňa nech nosí aj riť naopak 😏 ale toto mi príde celé divné..alebo to môže byť pravda a ona je jednoduchá a doma má debila

lucia13022023
20. aug 2025
@anonym_747234

@lucia13022023 otazka...

@anonym_747234 tu nejdo o ružové legíny, tu ide o to, čo jej "priateľ" povedal.
Ružové legíny sú otrasné, ale nech si každý nosí to co chce, ved tým nikomu neublizuje. A nie, ani tie fotky co si sem postol 304x nie sú pekné, ale to je vec vkusu.

larinka552
20. aug 2025

Ja nosim neonovo ruzove nike leginy, k tomu cierne nike minisaty a cierne tenisky. Je to extravagantne ale mozem si to dovolit a raz mi tie leginy aj jedna pani na ulici pochvalila 🤭😊
Ale ako pozeram ty mas iny problem ako ruzove leginy a to je bulo s nevymachanou hubou doma 🙊 Ako si toto moze dovolit jeden chlap k svojej zene?! 😡 Ja by som mu tiez opisala nejakeho sexi chlapa na ulici, hoc by aj bol vymysleny! 😅 Aky pozisas taky vrat! 😝

anonym_1c066a
20. aug 2025
@anonym_747234

@anonym_1c066a priznat? co je to zločin?...ty si prezmenu tá, čo sudi druhych za to, čo si obleču...?

@anonym_747234 preco sa urazas , ja to beriem viac s humorom. Nech si nosi kazdy teda,co uzna za vhodne, ale každý by si mal zvazit,co si moze na svoj typ postavy fovolit a co uz nebude vyzerat dobre a ani esteticky.

anonym_47f828
20. aug 2025

Ha ha ha ze legíny 😅😅😅

anonym_2d127a
20. aug 2025

🐪

malinkajozka
Autor odpoveď zmazal
anonym_747234
20. aug 2025
@anonym_47f828

Ha ha ha ze legíny 😅😅😅

@anonym_47f828 čo je na nich vtipné?

anonym_747234
20. aug 2025
@anonym_1c066a

@anonym_747234 preco sa urazas , ja to beriem viac s humorom. Nech si nosi kazdy teda,co uzna za vhodne, ale každý by si mal zvazit,co si moze na svoj typ postavy fovolit a co uz nebude vyzerat dobre a ani esteticky.

@anonym_1c066a uražam sa? to som nevedela 😎 som ti len pokojne odpinkala tvoje detinské utoky na ludí za to, ako sa obliekaju.... ukazujem ti, že nezahanbíš tým, že riešiš moje oblečenie...

anonym_1c066a
21. aug 2025
@anonym_747234

@anonym_1c066a uražam sa? to som nevedela 😎 som ti len pokojne odpinkala tvoje detinské utoky na ludí za to, ako sa obliekaju.... ukazujem ti, že nezahanbíš tým, že riešiš moje oblečenie...

@anonym_747234 to nie je detinske 🙂 hadam sa nemozem pozastavit nad tym,ked sa niekto nevie primerane obliect? To s tym mam suhlasit len preto,aby som nebola detinska?🙂

anonym_1c066a
21. aug 2025
@anonym_747234

@anonym_747234 vsak ja ta nezahanbim,hanbit by si sa mala ty sama za seba,ked sa dogabeš

rebekabeka14
21. aug 2025
@anonym_1c066a

@anonym_747234 vsak ja ta nezahanbim,hanbit by si sa mala ty sama za seba,ked sa dogabeš

@anonym_1c066a taketo urážky sú potrebné? Za čo sa ma hanbiť? Za to že si oblečie v čom sa cíti dobre? Každá mame svoj vkus .

anonym_1c066a
21. aug 2025
@rebekabeka14

@anonym_1c066a taketo urážky sú potrebné? Za čo sa ma hanbiť? Za to že si oblečie v čom sa cíti dobre? Každá mame svoj vkus .

@rebekabeka14 a aku urazku som konkretne napisala. Povies mi? Ze som napisala,ze sa dogabe? Mozno nie je ten pripad,ktory sa nevie obliect, ale najdu sa taki, ktori sa proste nevedia vkusne obliect a potom je to ako päsť na oko.

anonym_1c066a
21. aug 2025
@rebekabeka14

@rebekabeka14 ty napriklad mas vkus velmi dobry a robis krasne vlasy 😍 ty sa určite nevieš dogabať

anonym_cd837b
21. aug 2025

Keď si žena s nadváhou dá rifle, zle je lebo vyzerá otrasne.
Keď si žena s nadváhou dá šaty, zle je lebo vyzerá otrasne.
Keď si žena s nadváhou dá legíny, zle je lebo vyzerá otrasne.
Nechcete tie ženy rovno postaviť k múru a strielať ?
Nosím veľkosť M, občas si na nákup dám čierne legíny lebo mi je to pohodlné.
Je mi u prdele kto si čo myslí.
Ja som spokojná.
Keby ste boli aj vy, nemáte potrebu riešiť iných čo si oblečú a zhadzovať ich.

rebekabeka14
21. aug 2025
@anonym_1c066a

@rebekabeka14 a aku urazku som konkretne napisala. Povies mi? Ze som napisala,ze sa dogabe? Mozno nie je ten pripad,ktory sa nevie obliect, ale najdu sa taki, ktori sa proste nevedia vkusne obliect a potom je to ako päsť na oko.

@anonym_1c066a tak je to taký nepríjemný komentár za mňa . ďakujem svoju prácu robím s láskou. Čo sa týka môjho vkusu je veľmi jednoduchý čiže tam sa ani nedá nič pokaziť 🤣

anonym_1c066a
21. aug 2025
@anonym_cd837b

Keď si žena s nadváhou dá rifle, zle je lebo vyzerá otrasne.
Keď si žena s nadváhou dá šaty, zle je lebo vyzerá otrasne.
Keď si žena s nadváhou dá legíny, zle je lebo vyzerá otrasne.
Nechcete tie ženy rovno postaviť k múru a strielať ?
Nosím veľkosť M, občas si na nákup dám čierne legíny lebo mi je to pohodlné.
Je mi u prdele kto si čo myslí.
Ja som spokojná.
Keby ste boli aj vy, nemáte potrebu riešiť iných čo si oblečú a zhadzovať ich.

@anonym_cd837b tu vobec nejde o to,ze zeny s nadvahou vyzeraju vo vsetkom otrasne, ale ze vobec. Ide len o to,ze kvôli kilám naviac si nemozu dovolit obliect uplne to iste,co stihla zena, lebo to nebude dobre vyzerat. A to neznamená,ze stihla alebo chudsia zena sa nemoze dogabat. Pozri dva priklady. S nadvahou vkusne krasne oblečená a Martinka, no, ta bez vkusu.

anonym_1c066a
21. aug 2025
@rebekabeka14

@anonym_1c066a tak je to taký nepríjemný komentár za mňa . ďakujem svoju prácu robím s láskou. Čo sa týka môjho vkusu je veľmi jednoduchý čiže tam sa ani nedá nič pokaziť 🤣

@rebekabeka14 neprijemne mozno vyznel ,ale bolo v nom aj kus pravdy😃vidiet,ze to robis s laskou, aj to tak vyzera, fakt pecka, si v tom velmi dobra 😍. No a nie je na škodu mt jednofarebny satnikzl,tiez to tak robim poslednu dobu, lebo som sa vedela tiez dogabať 😆

rebekabeka14
21. aug 2025
@anonym_1c066a

@rebekabeka14 neprijemne mozno vyznel ,ale bolo v nom aj kus pravdy😃vidiet,ze to robis s laskou, aj to tak vyzera, fakt pecka, si v tom velmi dobra 😍. No a nie je na škodu mt jednofarebny satnikzl,tiez to tak robim poslednu dobu, lebo som sa vedela tiez dogabať 😆

@anonym_1c066a ďakujem som rada,že moja práca páči. Tak ja mám rada zemité farby. Jednoduché . Občas niečo ružové ,žlté. Ale to len v lete. V zime je to cele len,čierna,biela,béžová ,hnedá a šedá 🤣

sisska96
21. aug 2025

ja bežne nosím aj farebné legíny. Noa?

Strana
z3