Čo si obliecť na cirkevný sobáš?
Co by ste si obliekli ako nevesta na cirkevny sobas v kostole o dvoch svedkoch? Hostinu neplanujeme a civilny sme uz mali. Riesili by ste aj kvety? Dakujem
Jedny slušne šaty ( vôbec nemusia byť biele) také co využiješ aj inokedy a jedny slušne lodičky už ozaj musí mať každá žena. Tak ako chlap ma jeden oblek a slušne topánky. Ved preboha, dcéra nemá nikdy nejakú udalosť kde sa treba slušne obliecť? Nikdy v živote nejdete do divadla, na oslavu,.. Neviem kde. Neexistuje, že jedne topánky keď si kúpiš a jedne šaty tak neoblecies ešte. A ak nemáš tak načase jedne zohnať. To ti radím ak nie si Shrek tak proste ako žena toto musíš mat v skrini.
@gianna termin nemame, no nas plan cim skor. Riesime papiere a to trva. To znamena ze este v zime by sme chceli. Dcera velkostne ako dospela je v puberte. A dakujem.
No minimálne tri mesiace vopred musíš nahlásiť svadbu v kostole, ja len na margo toho že nemáte termín a chcete to čo najskôr.
@nikha2809 toto nebol problem aj skor sa da. Len o dvoch svedkoch. Ked je povolenie.
Požičovne vyjdú niekedy drahšie než zakúpenie. Skús pozrieť aj na vín...Ed nosené možno niečo nájdeš ako nové a aj usetris
@luccciatko pekny.
@lenkakravcova ja mam.atypicku postavu, mali siat je na mna. Ani v pozicovniach nemam na vyber. Chce to lrn stastie. A bez skusania saty nenozem.