icon

Čo si obliecť na cirkevný sobáš?

27. jan 2024

Co by ste si obliekli ako nevesta na cirkevny sobas v kostole o dvoch svedkoch? Hostinu neplanujeme a civilny sme uz mali. Riesili by ste aj kvety? Dakujem

Strana
z2
barbie2023
Odpoveď bola odstránená
barbie2023
29. jan 2024

Jedny slušne šaty ( vôbec nemusia byť biele) také co využiješ aj inokedy a jedny slušne lodičky už ozaj musí mať každá žena. Tak ako chlap ma jeden oblek a slušne topánky. Ved preboha, dcéra nemá nikdy nejakú udalosť kde sa treba slušne obliecť? Nikdy v živote nejdete do divadla, na oslavu,.. Neviem kde. Neexistuje, že jedne topánky keď si kúpiš a jedne šaty tak neoblecies ešte. A ak nemáš tak načase jedne zohnať. To ti radím ak nie si Shrek tak proste ako žena toto musíš mat v skrini.

autor
29. jan 2024

@gianna termin nemame, no nas plan cim skor. Riesime papiere a to trva. To znamena ze este v zime by sme chceli. Dcera velkostne ako dospela je v puberte. A dakujem.

nikha2809
29. jan 2024

No minimálne tri mesiace vopred musíš nahlásiť svadbu v kostole, ja len na margo toho že nemáte termín a chcete to čo najskôr.

autor
29. jan 2024

@nikha2809 toto nebol problem aj skor sa da. Len o dvoch svedkoch. Ked je povolenie.

luccciatko
31. jan 2024

Ja som mala tieto...

lenkakravcova
31. jan 2024

Požičovne vyjdú niekedy drahšie než zakúpenie. Skús pozrieť aj na vín...Ed nosené možno niečo nájdeš ako nové a aj usetris

autor
31. jan 2024

@luccciatko pekny.

autor
31. jan 2024

@lenkakravcova ja mam.atypicku postavu, mali siat je na mna. Ani v pozicovniach nemam na vyber. Chce to lrn stastie. A bez skusania saty nenozem.

Strana
z2