Čo si obliecť na pohovor na stavbu?
Co si obliect na pohovor, ktory sa kona priamo na stavbe? Ide o poziciu asistentka stavbyveduceho.
@kavasmliekom prilbu a vestu,by mala dostat pred vstupom na stavbu.
@autorka pracoval som na projekte,kde bolo v špicke, viac ako 1000 ludi a zeny tam chodili oblecene sportovo.Rifle,mikina alebo bunda,pevne topanky.
@tundra takze sa nemam nejako extra chystat na ten pohovor myslim oblecenie😀
Si predstavujem, že príde asistentka na pohovor v prilbe 🙂😂
Na stavbe v kostyme a lodickach,podla mna dojem nespravis...Inac mali zeny aj vesty,ked chodili po stavbe,nemyslim reflexne...Drzim palce.
elegantne sa oblec, max 5 doplnkov. potom uz ked ta zoberu chod aj v rifliach na stavbu.
ale pohovor pochybujem ze bude na stavbe. a keby ste aj nahodu isli maj v aute inu obuv na prezutie.
@bykaterina je to na stavbe, povedali mi to
Neviem aký je v tomto prípade dres kód 😂 Možno tmavomodré/tmavosive nohavice, farebne ladiaci rolák, kabát a čižmy bez opatkov. Také oblečenie do kanclu na bežný deň. Plus pekne spraviť vlasy, veľmi decentne namaľovať tak ako na pohovor. Kabelku cez plece lebo ju nebudeš mať kam odložiť.
@katka700 monterky a prilba asi je dress code😂
Podľa mňa normálne pracovná obuv s oceľovou špičkou , montérky, a nezabudni na prilbu . Do vrecka motoriek malú vodováhu a meter , lebo keď sa stane ,že niekto bude zháňať a ty vytiahnem z vrecka ,urobíš si hneď očko .
Ty si tu už ráno písala však ? 🫣
Vážne teraz . Ja som športovejší typ ,čiže podpätky ani sukňa by nehrozili . Ak budeš mať miesto práce vo väčšine času na samotnej stavbe ( aj exteriér ,blato , prach ...) ,kľudne rifle ,pekný top a kabát .
Fakt tá tvoja pozícia sa môže vysvetliť rôzne ,a podľa skúseností môžeš byť väčšinu času v exteriéri niekde na viacerých stavbách , a občas niekde v kancli riešiť FA či iné veci
@zafir01 co som rano pisala?
https://www.modrykonik.sk/forum/zamestnanie/ako-pracovat-ako-asistentka-stavbyveduceho/
Myslím ,že to je tvoja téma . Takže by som sa obliekla podľa povahy náplne práce . Keďže rôzni stavbyvedúci majú rôzne požiadavky od miesta ,o ktoré nás zaujem .
@zafir01 ano to je moja tema
jaj tak na stavbu si lodicky ale tesilaky nedavaj 😀
Tak športovo elegantne...
Opätky nie,v tom sa na stavbe zabiješ ( mam to vyskúšané).
Ja by som si dala napríklad čižmy s nízkym opätkom, nohavice do toho, alebo na to. A navrch napríklad elegantnejsiu bundu, alebo kabát, k tomu crosbody kabelku, šatku ( šál) ležérny... Tá bunda je lepšia voľba, lebo keď som náhodou na stavbe musím dávať pozor, aby som sa nezamazala...

A čo má v náplní práce asistentka stavbyvedúceho? Nezabudni hlavne prilbu.