icon

Čo si obliecť na pohovor na stavbu?

3. dec 2024

Co si obliect na pohovor, ktory sa kona priamo na stavbe? Ide o poziciu asistentka stavbyveduceho.

kavasmliekom
3. dec 2024

A čo má v náplní práce asistentka stavbyvedúceho? Nezabudni hlavne prilbu.

tundra
3. dec 2024

@kavasmliekom prilbu a vestu,by mala dostat pred vstupom na stavbu.
@autorka pracoval som na projekte,kde bolo v špicke, viac ako 1000 ludi a zeny tam chodili oblecene sportovo.Rifle,mikina alebo bunda,pevne topanky.

autor
3. dec 2024

@tundra takze sa nemam nejako extra chystat na ten pohovor myslim oblecenie😀

ibrunova
3. dec 2024

Si predstavujem, že príde asistentka na pohovor v prilbe 🙂😂

tundra
3. dec 2024

Na stavbe v kostyme a lodickach,podla mna dojem nespravis...Inac mali zeny aj vesty,ked chodili po stavbe,nemyslim reflexne...Drzim palce.

bykaterina
3. dec 2024

elegantne sa oblec, max 5 doplnkov. potom uz ked ta zoberu chod aj v rifliach na stavbu.
ale pohovor pochybujem ze bude na stavbe. a keby ste aj nahodu isli maj v aute inu obuv na prezutie.

autor
3. dec 2024

@bykaterina je to na stavbe, povedali mi to

katka700
3. dec 2024

Neviem aký je v tomto prípade dres kód 😂 Možno tmavomodré/tmavosive nohavice, farebne ladiaci rolák, kabát a čižmy bez opatkov. Také oblečenie do kanclu na bežný deň. Plus pekne spraviť vlasy, veľmi decentne namaľovať tak ako na pohovor. Kabelku cez plece lebo ju nebudeš mať kam odložiť.

autor
3. dec 2024

@katka700 monterky a prilba asi je dress code😂

zafir01
3. dec 2024

Podľa mňa normálne pracovná obuv s oceľovou špičkou , montérky, a nezabudni na prilbu . Do vrecka motoriek malú vodováhu a meter , lebo keď sa stane ,že niekto bude zháňať a ty vytiahnem z vrecka ,urobíš si hneď očko .
Ty si tu už ráno písala však ? 🫣

Vážne teraz . Ja som športovejší typ ,čiže podpätky ani sukňa by nehrozili . Ak budeš mať miesto práce vo väčšine času na samotnej stavbe ( aj exteriér ,blato , prach ...) ,kľudne rifle ,pekný top a kabát .
Fakt tá tvoja pozícia sa môže vysvetliť rôzne ,a podľa skúseností môžeš byť väčšinu času v exteriéri niekde na viacerých stavbách , a občas niekde v kancli riešiť FA či iné veci

autor
3. dec 2024

@zafir01 co som rano pisala?

zafir01
3. dec 2024

https://www.modrykonik.sk/forum/zamestnanie/ako-pracovat-ako-asistentka-stavbyveduceho/
Myslím ,že to je tvoja téma . Takže by som sa obliekla podľa povahy náplne práce . Keďže rôzni stavbyvedúci majú rôzne požiadavky od miesta ,o ktoré nás zaujem .

autor
3. dec 2024

@zafir01 ano to je moja tema

bykaterina
3. dec 2024

jaj tak na stavbu si lodicky ale tesilaky nedavaj 😀

kathhii
3. dec 2024

Tak športovo elegantne...
Opätky nie,v tom sa na stavbe zabiješ ( mam to vyskúšané).
Ja by som si dala napríklad čižmy s nízkym opätkom, nohavice do toho, alebo na to. A navrch napríklad elegantnejsiu bundu, alebo kabát, k tomu crosbody kabelku, šatku ( šál) ležérny... Tá bunda je lepšia voľba, lebo keď som náhodou na stavbe musím dávať pozor, aby som sa nezamazala...