Čo si obliecť na stretávku po 25 rokoch?
Ahoj baby, v máji máme stretávku zo strednej... Prvú po 25 rokoch... Vôbec netuším čo na seba... Rozmýšľam niečo takéto... Máme to v reštaurácii v meste. Mám doma tmavozelenú dlhú sukňu, skombinovať by som to chcela s bielym tričkom, biele tenisky a riflovú bundu... Páči sa mi ako je oblečená na obrázku č.2. Je to vhodné? ĎAKUJEM
Ešte napíšem mám 43 rokov 😁

podla mna uplne vhodne, vkusne a mladistve, po 25 rokoch ste stale este vsetci mladi, urcite by som tam nesla nahodena ako na stretavku klubu dochodcov ako tu niektore radia 😀
@azzflo 😁 no veď toto... ešte sa tak veru necítim 😅
@jajanka31 tak predpokladám, že budeš mladšia ako ja.... na minišaty sa necítim a už nemám 48kg stredoškolských 🤣 ale tie ktoré si to môžu dovoliť, prečo nie 😉
Veľmi pekné
@zuzanaokasova my sme mali tiez na jesen po x rokoch stretavku. Ja som mala saty, ale niektore baby uplne nofmalne v rifliach, niektore dobehli z prace. Nikto neriesil co ma kto na sebe. Tesili sme sa, ze sme sa po rokoch stretli.
@zuzanaokasova vyzerá to pekne, budeš kocka 👍. Uži si to 😍
@margotka17 ďakujem...teším sa...niektoré sme sa ozaj nevideli tých 25 rokov...príde aj triedna profesorka...
@zuzanaokasova tu tmavú riflovku k tomu
@zuzanaokasova super volba,kludne by som isla takto. Dnes sa uz nechodi na stretavky ako tetky z hornej dolnej co najelegantnejsie.
Mne je smiešne, ako pojem byť nahodená sa tu spája s módou pre tetky z hornej dolnej či babky.
My sme mali stretavku po 20r a bolo to uvolnene, kazda mala co chce. Vacsinou saty, ale boli aj baby v rifliach a bluzke. Tvoja kombinacia je ok.
@zuzanaokasova tmavú rifľovú bundu alebo ak máš tak sako. Sukna je vyborna. Topanky aké máš ak chce kúpiť tenisky ktoré vynosis tak aj tie budú fajn. Budeš kočka😉
@zeldia ďakujem ❤️

@zuzanaokasova Outfit na ihrisko s detmi alebo na grilovacku s ludmi, ktorych stretavam pravidelne.