icon

Čo si obliecť na vojenskú prísahu ako partnerka vojaka?

Dnes o 11:28

Ahojte priateľ bude mať 27.2 vojenskú prísahu a ja absolútne netuším ako sa na take slávnosti oblieka. Som štihla žienka 167cm a 56kg 🙂 viem len že kostým nechcem,nehodí sa mi to. Čiže si idem k vam po radu čo vhodne by ste si na takuto slávnosť obliekli ďakujem ❤️

zlatica99
Dnes o 11:36

Ja by som volila jednoznačne šaty, pekné slávnostnejšie, nie zase vysoko spoločenské. A záleží, kde sa to bude odohrávať, podľa toho k tomu doladiť obuv 🙂

autor
Dnes o 11:39
@zlatica99

Ja by som volila jednoznačne šaty, pekné slávnostnejšie, nie zase vysoko spoločenské. A záleží, kde sa to bude odohrávať, podľa toho k tomu doladiť obuv 🙂

@zlatica99 mali by to byt v Martine a vonku 🙂

biba_18
Dnes o 11:41

vonku. v martine. vo februári?
je absolutne jedno čo budeš mať na sebe pod kabátom, hoc aj nohavice. hlavne teplé boty a pekný kabát, čiapka a rukavice

bykaterina
Dnes o 11:42

teplo sa hlavne oblec. pozri si cez google uvidis ze ludia su oblecení normalne, ziadne hogo fogo

amenka77
Dnes o 11:42

@anonym_autor ved to je iba prisaha, tam nikto nebude sledovať co mas oblečené, úplne ako na bežný deň... hlavne sa na teplo oblec

anonym_c6a303
Dnes o 11:43

dlhší kabat, topanky na opatku a pod kabat už hocico...

anonym_85be0c
Dnes o 11:46

my sme takto boli tiez v Martine, bolo to otrasne, stojis vonku v zime, oni potom odidu, takze teply kabat, rukavice, ciapku a mega teple topanky

ze saty spolocenske, som sa schuti zasmiala

anonym_a73fee
Dnes o 11:48

@anonym_autor ak si pojdete potom niekde do restauracie sadnut na slavnostny obed, tak by som rifle nevolila ale nejake pekne nohavice a k tomu twinset, t.j. rolak a svetrik z rovnakeho materialu a farby. Čižmy, kabát, a urcite aj sal, rukavice a ciapku, mozes to mat ako supravu ze z jedneho vzoru. Urcite nie nejake spolocenske saty. A pokial nepojdete nikde, tak je uplne jedno co budes mat, tak ako na bezny den. Ak chces byt originalna, daj si nieco v style army look 😀

really8
Dnes o 11:49

@anonym_autor termo mega hrube pancuchy, cierne slusne nohavice, cizmy s podpatkom, termo tricko, lepsi sveter, dobre padnucu kabat, sal, rukavice, klobuk

romi0310
Dnes o 12:01

@anonym_autor na vojenske prísahy sa oblieka uplne normálne :D cize aj rifle. Kedze to byva vonku a je velakrat zima, tak nad nejakym outfitom ani neuvazujes :D ale záleží aj od počasia, keby bolo pekne, tak by som si dala nejaku sukňu alebo šaty a pekne čižmy 🙂

marsmykkok
Dnes o 12:14

určite niečo elegantnejšie, teda napríklad krajšie nohavice, košeľa alebo blúzka, na to kabát.

tim23
Dnes o 12:25

@anonym_autor je úplne jedno čo si oblečieš na prísahu 😁 kľudne rifle, čižmy, kabát. Vyzliekať sa tam nebudeš 😁

motylik2559
Dnes o 12:31

@anonym_autor Ahoj, kedysi daaavnejsie som takto bola bratovi a tiez to mali v zimnom obdobi a obliect si mozes co chces. Mala som normalne bundu, rifle a zimne cizmy. Tiez to mali vtedy v zimnom obdobi. A ostatní co tam boli tiez takto pozriet prisahu svojho brata, frajera, manzela, syna, vnuka mali tiez uplne normalne bezne oblecenie. Nikto tam nebol nastajlovany, ziadne drahe nadherne kabaty. Uplne normalne bezne oblecenie. Tam si nik nebude vsimat, kto je ako obleceny, ide o prisahu a nie modnu prehliadku🙂

bielasovicka
Dnes o 12:32

Ja som bola synovi tiež takto v zime, normálne kabát, nohavice, ešte aj čiapku som mala lebo bola poriadna zima. Tiež to bolo vonku.

anonym_c79bd4
Dnes o 12:54

za málo 😂

anonym_7698cc
Dnes o 13:48

pane bože.......malé čierne večerné šaty si daj

really8
Dnes o 13:48
@anonym_c79bd4

za málo 😂

@anonym_c79bd4 dost smutny pohlad

petronelag
Dnes o 13:58

Ale ja by som tam nešla v rifľoch, klasické nohavice - je to spoločenská udalosť.

anonym_9c7152
Dnes o 14:06
@anonym_c79bd4

za málo 😂

@anonym_c79bd4
Slovenská sedlač.

dupinka
Dnes o 14:15

Hlavne sa obleč teplo a topánky pohodlné. Môže sa stať, že budete stáť na tráve /blate. Rifle mi prídu už dosť cez. Ale určite nič extra spoločenské. Ani na prísahe ani keď išli na misiu nikto nerieši rodinu a okolo stojacich.

anonym_de601e
Dnes o 14:17
@anonym_a73fee

@anonym_autor ak si pojdete potom niekde do restauracie sadnut na slavnostny obed, tak by som rifle nevolila ale nejake pekne nohavice a k tomu twinset, t.j. rolak a svetrik z rovnakeho materialu a farby. Čižmy, kabát, a urcite aj sal, rukavice a ciapku, mozes to mat ako supravu ze z jedneho vzoru. Urcite nie nejake spolocenske saty. A pokial nepojdete nikde, tak je uplne jedno co budes mat, tak ako na bezny den. Ak chces byt originalna, daj si nieco v style army look 😀

@anonym_a73fee sadnut na obed si pojde kazdy so svojim pribuznym individualne, takze je uplne jedno, co bude mat oblecene. Ci saty, ci rifle.

anonym_62713d
Dnes o 14:34

Hlavne primerane pocasiu a lahko elegantne, ked sa chces vyfintit, tak nejake nohavice, bluzku, na to kabat, cizmy.. ako nehrot to moc, je teraz sezona respiracnych infekcii, aby ta potom priatel nechodil navstevovat do nemocncie so zapalom pluc.🫣🤯

anonym_021767
Dnes o 14:36
@anonym_85be0c

my sme takto boli tiez v Martine, bolo to otrasne, stojis vonku v zime, oni potom odidu, takze teply kabat, rukavice, ciapku a mega teple topanky

ze saty spolocenske, som sa schuti zasmiala

@anonym_85be0c ano, ano, pekne krasne saty aj so stolou 😍ved ako inak...

autorka-boze moj, ved vy tam budete stat na hromade, a nikoho nebudes zaujimat...doleziti su oni, nie vy.... a v restauracii to tiez nikoho nebude zaujimat, bude zima, ci mas rolak alebo sako, vsak to je prisaha, nie promocie....

anonym_19b997
Dnes o 16:27

@anonym_autor no ja som na jednej bola a naozaj sa to kona vonku. A teraz v tych mrazoch by mi to bolo jedno hlavne aby mi bolo teplo