Čo si obliecť pod ružovú kožušinovú vestu?
Keď je chladnejšie a tričko alebo taka elegantnejsia mikina nestačí

Kupit ruzovy kozusinovy kabát 🤦🏻♀️
Dlhé tričko a na to sveter
Podľa mňa je to taký gýč, že si neviem predstaviť čo si dať k tomu, aby to v konečnom výsledku vyzeralo dobre😅
Ako vyzerá elegantnejsia mikina?
@anonym_autor hrubsi pleteny sivy-sedy rolak
Podla mna je to velmi nestna farba na tento typ oblecenia- max biele, sede , je tu obmedzena kombinacia, skor by som zvolila inu farbu , ak chces takyto kusok.
@anonym_autor taku hrozu som uz davno nevidela. Nezachranis to nicim.
Ved to je na doma,keď sa nekúri. Je jedno čo pod to dáš.
Daj si nejake hrejive spodne pradlo s dlhym rukavom a cez to este tricko s dlhym rukavom. A cez to hrubčsi pleteny sveter, alebo tu mikinu (ako vyzera elegantna mikina?).
Celkovo vesty su len do urciteho pocasia. A pre tych, ktorym nebyva velmi zima. Takze uvitaju miesto bundy, v ktorej je im horko.
Ale premysli si kupu. Tieto umele “kozusiny” su na figu. Uz buduci rok to bude vzhladovo vhodne akurat do kybla. Akokolvek to budes cistit, ci das vycistit, tie chlpky sa ti zbiju dokopy a nikdy to uz nebude take pekne nasuchorene.
Pod pazuchami sa ti to dochlpi (ci chces, ci nie, tries to tam pohybom ruk neustale).
Radsej sa uz obzri po realnej kozusine. Stoji viac, ale vydrzi ti pri dobrej opatere desatrocia. A samozrejme zvol rozumnu farbu. Ruzovu budes nosit nejake svoje obdobie, a potom uz najskor nikdy viac (aj ked su ludia, co ruzovu zboznuju a vzdy maju nieco ruzove na sebe).
čiernu koženu bundu?
@anonym_autor
K tomu ako vesta vyzerá sa nevyjadrujem.
Keď ti je chladno v svetri, tak pod vestu koženú bundu.
Ja nerada nosím vesty, lebo potom mi je na ruky zima, radšej nejaký prechodný kabátik a ak je teplejšie, tak môže byť rozopnutý. Tá vesta má aj kapucňu, tak potom už len nejaké tielko s dlhým rukávom a nato teplejší pulover (sivej, bielej, čiernej farby).
@anonym_autor Mne sa to nepáči už a je toaj nepraktické. Kedysi som mala hnedú a nosila som iba tričko s dlhým rukávom,čierne, biele a mikinu s nápisom tenkú cez hlavu. Aie ro bolo dávno. Keď sa to nosilo.
Tento hnus sa da este kupit?
Mne to nepride ako hnus, ale ja by som pod to zvolila nieco jednoduche, hlavne je to taky odev skor ked ides autom.
@anonym_autor ja takyro typ bundy ani v satniku nemam bez rukavov. Raz som mala aj deti ale nevynosilu sme to . Ked bolo teplejsie bolo mi v tom teplo ked chladno mrzla som. Mozno do auta ok
@anonym_autor pod ro by sa hodil nejaky sivy bieky cierny rolak teply svetrovy pod to este nekaky hrejivy natelnik
Mám podobné vesty vo viacerých farbách a najlepšie vyzerajú s bielou blúzkou alebo rolákom. A vôbec to nevyzerá hnusne, ale elegantne. Samozrejme, nie každému pristanú.
Ja by som si nikdy neobliekla napríklad legíny a mikinu s kapucňou, ale to neznamená, že ich budem hejtovať.
Ja by som si to tiez dala pod ciernu kozenu bundu….
A niektore by ste mohli vstupit do svedomia. To ze sa vam to nepaci je absolutne v poriadku…. Ale vyjadrovat sa o tom ako hnus a tomu podobne, ako vazne? Kazdy sme iny a paci sa nam nieco ine…ja by som si nikdy neobliekla tie siroke nohavica co sa teraz nosia, ale nazyvat to hnusom? Len preto, ze sa to mne nepaci?
Ja sem napisem, co ucim svoje deti: to ze sa mi nieco nepaci neznamena, ze je to skarede. Len to nie je mojmu oku lahodiace. Ak sa to paci majitelovi, je vsetko v poriadku…

@anonym_autor zvoliť iný outfit... Čo si dáš pod ňu vetrovku, keď mikina, sveter je málo...?