Dámska značková peňaženka
Keby ste mali neobmedzený budget a nemusite pozerat na cenu, ktorú značku by ste si vybrali?
Pripadne, ktorú značku mate XY rokov a stále je ako nova?
Alebo s ktorou ste maximálne spokojne? A po rokoch funguje všetko ako ma ?
Ja neviem ci MK, Guess, TH ..
Tak ho obmedzme do 150e 🫡
pre mna je dolezite aby penazenka bola OK velkosti, aby bola kozenna a cervena a dobre sita...... znacka je total jedno
@kaktusik007 prečo Červená? 😁
cervena farba penazenky pritahuje peniaze. A teda odkedy mam cervenu, nejak vzdy peniaze su 🤷🏼♀️ tak asi to funguje 🤪
@autorka Červená je veľmi priaznivá farba, ktorá priťahuje bohatstvo a hojnosť. Ide o farbu s energiou ohňa a slnka, práve preto je červená často zvolená za farbu feng-šuej peňaženky. Červená je však superaktivačná farba, majte preto na pamäti, že môže podnietiť vaše pozitívne aj negatívne vlastnosti k peniazom.
Čiže jak rýchlo prídu tak aj odídu 🤣
Ja som chcela aj nejakú z tých menších ale ja mam milión kariet ktoré musím nosiť so sebou, takže zjavne potrebujem nejakú veľkú s ktorou budem mat problém zas ju zmestiť do kabelky
Ja mam uz x rokov MK a spokojnost.
Za mna kozena samsonite...a karty uz vies mat vsetky v mobile.
Ja mam teraz Karl Lagerfeld a som max spokojná. Mam väčšiu,lebo mam rada keď sú peniaze rovno. Krásnu koženú červenú.
Určite musí byť kožená, ja mám MK a zatiaľ bez problémov. Guess Valentino TH a CK treba rovno vylúčiť, možno ak nájdete nejakú koženú ale bežné čo sa predávajú je to polyuretan a nič to nevydrží
@kris_tin257 prečo vylúčiť tie značky si vymenovala
Na karty do obchodov pouzivam aplikaciu - stocard a mam malu penazku a isla by som do znacky Furla
My sme ich predávali, Guess a Valentino (tá nižšia rada) po troch mesiacoch každá ošúchaná, samé reklamácie, je to lacný polyuretan... Hilfiger a Calvin Klein rovnako neboli kožené tie síce už reklamovali menej vydržali o čosi viac ale keď chces niečo kvalitné čo ti vydrží tak by som aj tieto značky radšej vylúčila. Ja mám zatiaľ rok a pol Michael Kors a tej peňaženke nič nie je je ako nová
Ja mám Ted Baker, zmestí sa do tvojho rozpočtu. A teda vlastním ju už cca 6-7 rokov. Sestra ma tiez.
Ja mám zo Sashe už asi 5 rokov, stále vyzerá krásne. Marima
Mám obyčajnú Guess a je fantastická
Ja mám "lacnú" od Lara bags. Je to už druhá peňaženka od nich, prvá mi vydržala fakt dlho. Vlastne som ju vymenila len preto, že som chcela iný tvar. Teraz je dlhá tenšia a je to červená lakovaná koža. Som spokojná.
Ja som dostala DKNY, mala som ju cca 5 rokov, stale ako nova, len sa mi uz zunovala.
skus si pozriet appku Stocard, mam v nej uplne vsetky karty nahrate a penazenku lahsiu o 100 kg 😉😉
@dzejn80 toto?
ano
Guess … mala som aj mk, aj ck ale do dvoch rokov boli ošúchané .. a áno boli pravé, žiadne fejky.
Guess mením tak každé tri roky len preto, že sa mi zapáči nová 🙂
@pinkgirl ja mám tiež Lara bags červenú lakovanu veľkú a je skvelá, mám ju už určite minimálne 5 rokov a vyzerá stále super.
Guess...mam ju cca 8 rokov a stale je v poho....🙂(hneda s cervenym napisom GUESS)

S neobmedzeným rozpočtom? Coco Chanel, Louis Vuitton, Prada...