icon

Dámska značková peňaženka

20. okt 2023

Keby ste mali neobmedzený budget a nemusite pozerat na cenu, ktorú značku by ste si vybrali?
Pripadne, ktorú značku mate XY rokov a stále je ako nova?
Alebo s ktorou ste maximálne spokojne? A po rokoch funguje všetko ako ma ?
Ja neviem ci MK, Guess, TH ..

nicicka
20. okt 2023

S neobmedzeným rozpočtom? Coco Chanel, Louis Vuitton, Prada...

autor
20. okt 2023

Tak ho obmedzme do 150e 🫡

sylvia217
Autor odpoveď zmazal
kaktusik007
20. okt 2023

pre mna je dolezite aby penazenka bola OK velkosti, aby bola kozenna a cervena a dobre sita...... znacka je total jedno

autor
20. okt 2023

@kaktusik007 prečo Červená? 😁

kaktusik007
20. okt 2023

cervena farba penazenky pritahuje peniaze. A teda odkedy mam cervenu, nejak vzdy peniaze su 🤷🏼‍♀️ tak asi to funguje 🤪

sylvia217
Autor odpoveď zmazal
sovica
20. okt 2023

@autorka Červená je veľmi priaznivá farba, ktorá priťahuje bohatstvo a hojnosť. Ide o farbu s energiou ohňa a slnka, práve preto je červená často zvolená za farbu feng-šuej peňaženky. Červená je však superaktivačná farba, majte preto na pamäti, že môže podnietiť vaše pozitívne aj negatívne vlastnosti k peniazom.

https://lamour.sk/blog/cervene-penazenky-vraj-p...

nicicka
20. okt 2023

Čiže jak rýchlo prídu tak aj odídu 🤣

autor
20. okt 2023

Ja som chcela aj nejakú z tých menších ale ja mam milión kariet ktoré musím nosiť so sebou, takže zjavne potrebujem nejakú veľkú s ktorou budem mat problém zas ju zmestiť do kabelky

sofiia87
20. okt 2023

Ja mam uz x rokov MK a spokojnost.

anjelok
20. okt 2023

Za mna kozena samsonite...a karty uz vies mat vsetky v mobile.

lilyianka
20. okt 2023

Ja mam teraz Karl Lagerfeld a som max spokojná. Mam väčšiu,lebo mam rada keď sú peniaze rovno. Krásnu koženú červenú.

kris_tin257
20. okt 2023

Určite musí byť kožená, ja mám MK a zatiaľ bez problémov. Guess Valentino TH a CK treba rovno vylúčiť, možno ak nájdete nejakú koženú ale bežné čo sa predávajú je to polyuretan a nič to nevydrží

autor
20. okt 2023

@kris_tin257 prečo vylúčiť tie značky si vymenovala

minesasubu
20. okt 2023

Na karty do obchodov pouzivam aplikaciu - stocard a mam malu penazku a isla by som do znacky Furla

kris_tin257
20. okt 2023

My sme ich predávali, Guess a Valentino (tá nižšia rada) po troch mesiacoch každá ošúchaná, samé reklamácie, je to lacný polyuretan... Hilfiger a Calvin Klein rovnako neboli kožené tie síce už reklamovali menej vydržali o čosi viac ale keď chces niečo kvalitné čo ti vydrží tak by som aj tieto značky radšej vylúčila. Ja mám zatiaľ rok a pol Michael Kors a tej peňaženke nič nie je je ako nová

eternity24
20. okt 2023

Ja mám Ted Baker, zmestí sa do tvojho rozpočtu. A teda vlastním ju už cca 6-7 rokov. Sestra ma tiez.

jaroe
20. okt 2023

Ja mám zo Sashe už asi 5 rokov, stále vyzerá krásne. Marima

zmrzlinka2021
20. okt 2023

Mám obyčajnú Guess a je fantastická

pinkgirl
20. okt 2023

Ja mám "lacnú" od Lara bags. Je to už druhá peňaženka od nich, prvá mi vydržala fakt dlho. Vlastne som ju vymenila len preto, že som chcela iný tvar. Teraz je dlhá tenšia a je to červená lakovaná koža. Som spokojná.

amelie2017
20. okt 2023

Ja som dostala DKNY, mala som ju cca 5 rokov, stale ako nova, len sa mi uz zunovala.

dzejn80
21. okt 2023

skus si pozriet appku Stocard, mam v nej uplne vsetky karty nahrate a penazenku lahsiu o 100 kg 😉😉

autor
21. okt 2023

@dzejn80 toto?

dzejn80
21. okt 2023

ano

jeanne14
21. okt 2023

Guess … mala som aj mk, aj ck ale do dvoch rokov boli ošúchané .. a áno boli pravé, žiadne fejky.
Guess mením tak každé tri roky len preto, že sa mi zapáči nová 🙂

summer23456
21. okt 2023

@pinkgirl ja mám tiež Lara bags červenú lakovanu veľkú a je skvelá, mám ju už určite minimálne 5 rokov a vyzerá stále super.

zuzanka1390
24. okt 2023

Guess...mam ju cca 8 rokov a stale je v poho....🙂(hneda s cervenym napisom GUESS)