icon

Diskutujme o kvalite tašiek a kabeliek Ammyla

4. aug 2024

Čítam tu pár dobrych recenzii na ammyla tasky a kabelky. AkoZe možno sú fakt kvalitné kožené ale mne teda neprídu ničimm wau. Keby to na niekom vidím naživo tak si myslím že to je kabelka za pár eur a nie za stovku pomaly...aký máte názor? Páčia sa vám? Máte od nich nejakú?

Strana
z2
autor
4. aug 2024

@stanulienkat no kukla som čo si nepísala ty, napr aldi, dajana sa mne vôbec nepáčia... Ale každý má iný vkus

vanilkovazmrzka
4. aug 2024

Ano su krasne a kvalitne. Ak ti pripadaju rovnake ako lacne kabelky potom asi nemas cit pre rozpoznavanie materialov. Lacne kozenky nie su ani zdaleka na omak take ako prava koza.

suzy2508
4. aug 2024

No ja som teda ohromená. Vôbec som túto značku kabeliek nepoznala, ale už aj som si 2 screenshotla a až sa budem vracať po materskej do práce, nutne nejakú od nich budem potrebovať 😁😁

autor
5. aug 2024

@suzy2508 vážne? A ktoré ťa zaujali? Keď sa na mi niekto pýta na kabelky, tak skoro vždy niekto odporučí tieto

suzy2508
5. aug 2024

Lana a Lea. Ja osobne potrebujem vždy veľkú shopper kabelku, keďže nosím mnoho vecí. Ja som o nich vôbec nepočula, ale tak ja som momentálne mimo diania doma 🫣

majamat
5. aug 2024

@suzy2508 ja teraz nosim Puma Core Base large. to je extra velka taska.
si uz prsu robim, ez zacnem osit kufor na kolieckach. neustal emam malo miesta v kabele 😀
mam aj klasicke shoperky, priblizne 30x40x15cm, ale ta Puma je vacsia. tu nosim do roboty a ked potrebujem velku tasku a kopou blbosti. ked vybehnem niekde, kde potrebujem len penazenku a doklady, tak zoberiem inu shoperku

autor
5. aug 2024

@majamat ja tiež chodím taká balená, chcem už presedlať na malé kabelky a nenosít so sebou pol bytu

majamat
5. aug 2024

no ved toto, ale aj ked vytriedim, vzdy mi nieco chyba a potom ro naplnim znovu zachvilu. uz som si kupila taky organizer do kableky, ale mam pocit, ze zabera zv´bytocne vela miesta.

autor
5. aug 2024

@majamat to poznám 🤣🤣🤣

autor
6. aug 2024

Baby a ktoré sledujete ammylu, ako často mava nejaké nové kolekcie?

sashulla
Odpoveď bola odstránená
suzy2508
16. aug 2024

@sashulla myslíš tým, že je to zlá kvalita za tie peniaze?

sashulla
16. aug 2024

@suzy2508 nemám osobnú skúsenosť nemôžem povedať. Ale za tie peniaze si radšej kúpim z bazosa napr. Furlu,ktorá bude ako nová vyzerať aj po niekoľkých rokoch. Mne osobne sa nepacia. Pacia sa mi od nich len tie male kabelky.

Strana
z2