icon

Dnes aj bežné obyčajné ženy vyzerajú aj o 10 rokov menej

26. júl 2025

Neuveriteľné ako sa doba zmenila.
A dnes už úplne obyčajné ženy v mojom veku 50+ aj mladšie vyzerajú pokojne o 10-15 rokov menej.
Myslím tie obyčajné a naozaj bez plastík a skrášlovacích procedúr. Naozaj zmena myslenia ,životného štýlu a mať samozrejme dobrý genetický základ robí divy.
Mam kamarátky, začali sa starať o svoje telo až po 40tke a dovolím si tvdiť,že vyzerajú na 35 napriek tomu,že majú 48,49!
Jedna nerobí nič, chudá od prírody (okrem toho, že je ako strela) hyperaktivna a všade chodí pešo vyzerá ako dievčatko a ochvílu má 50! U nej akoby sa zastavil čas v 35ke!
Aj telo tým, že je extrémne tenká žiadna celulitída, kŕčové žily, strie,ovisnuté prsia.
To je len taká úvaha,že nie všetky ženy automaticky chodia na botox,skrášľovacie procedúry a naozaj oklamú čas.
Stále je to také, že ako božsky vyzerajú celebrity a ze majú kopec úprav a zakrokov.
Ale umenie je dobre vyzerať bez toho a veľmi si všímam moje kamošky aj známe, že šport, genetika,nestresovať sa robia divy.

Strana
z3
autor
27. júl 2025
@ibatanecnica

@tramtada31 tak ja mam 50 a tipuju mi max 42-43. Nemam ziadny inv.zasah. mam aj dieta. A starosti som si uzila az az. A stale.nejake mam.nebudem pisat podrobnosti ale je toho dost. Ide aj o to ako sa clovek nastavi, ci sa mraci, usmieva , ako sa.chova. aj to vela robi.

@ibatanecnica Súhlas.Aj geny to neoklameš.Samozrejme pozitívny prístup robí zazraky.

kiki68
27. júl 2025

Ja mam 40 a tipuju mi tak 28-32, vzdy som vyzerala tak mladsie. Muz to iste, susedy si mysleli, ze ma 28 rokov 😂 On za tie roky akoby nestarne, ani nema sediny. Nechapem, proste to Musi but kombi genetika a asi he mu dobre. Ale tak neponocujeme, do 7:00 rano spime, to potom cloveka nema velmi co strhat, ak nepride choroba a stresy. A tiez vela zien sa vie dobre obliect, to tiez vela spravi. Ono po 40 je dobre vidiet ako clovek zil a zije.

larsen
27. júl 2025

Radosť zo života je tiež niečo, čo veľa ľudí nepozná. Radosť z úplne obyčajných vecí. Alebo sa nerozčuľovať nad vecami, ktoré nedokážem ovplyvniť a následne zmeniť. Odstrihnúť sa od toxických ľudí, ktorí nám robia peklo zo života. Začať sa mať rada a starať sa o seba. Ja tomu hovorím, že sa mojkám 😀 keď napríklad meditujem a nechcem byť vyrušovaná. Alebo keď čítam knihu. Keď cvičím a tak. Proste si chcem vychutnať tú chvíľu sama so sebou.

tramtada31
27. júl 2025
@ibatanecnica

@tramtada31 tak ja mam 50 a tipuju mi max 42-43. Nemam ziadny inv.zasah. mam aj dieta. A starosti som si uzila az az. A stale.nejake mam.nebudem pisat podrobnosti ale je toho dost. Ide aj o to ako sa clovek nastavi, ci sa mraci, usmieva , ako sa.chova. aj to vela robi.

@ibatanecnica suhlasim, veľa robi genetika, ja som mala kamosku o 15 rokov starsiu a vyzerala mladučko a bola bez vrások. A to mracenie, usmievanie, tak ja sa usmievam furt, preto podľa mna na mna letia ešte stále muži, aj mladsi😅 avsak prehnaná mimika vedie k vráskam a podľa mna to má dobehne🙈😀

autor
27. júl 2025
@kiki68

Ja mam 40 a tipuju mi tak 28-32, vzdy som vyzerala tak mladsie. Muz to iste, susedy si mysleli, ze ma 28 rokov 😂 On za tie roky akoby nestarne, ani nema sediny. Nechapem, proste to Musi but kombi genetika a asi he mu dobre. Ale tak neponocujeme, do 7:00 rano spime, to potom cloveka nema velmi co strhat, ak nepride choroba a stresy. A tiez vela zien sa vie dobre obliect, to tiez vela spravi. Ono po 40 je dobre vidiet ako clovek zil a zije.

@kiki68 Áno súhlasím. To máte super a súhlasím môj muž od 28 prvé šediny ja ešte skôr. Podnikanie bolo to stresujúce 15 rokov, ponocovanie,na tovar raz dio týždňa o pol 4 vstávať, po jarmokoch cez sezónu. No bolo to náročné. Neskôr v inej práci nočné po týždňoch brrr...na kráse ro veru nepridá.

autor
27. júl 2025
@larsen

Radosť zo života je tiež niečo, čo veľa ľudí nepozná. Radosť z úplne obyčajných vecí. Alebo sa nerozčuľovať nad vecami, ktoré nedokážem ovplyvniť a následne zmeniť. Odstrihnúť sa od toxických ľudí, ktorí nám robia peklo zo života. Začať sa mať rada a starať sa o seba. Ja tomu hovorím, že sa mojkám 😀 keď napríklad meditujem a nechcem byť vyrušovaná. Alebo keď čítam knihu. Keď cvičím a tak. Proste si chcem vychutnať tú chvíľu sama so sebou.

@larsen Úplný súhlas. Ja som včera skončila 6 nočnú a dnes relax na koniku,lebo nevládzem a nechce sa mi ani nohy oholiť 🙈🙈🙈

autor
27. júl 2025
@anonym_017a16

@anonym_autor a ty ako vyzeráš? 🙂 Ja som nízka, chudá, dlhé vlasy, nemalujem sa, a ešte aj tenký hlas mam. Keď idem s dcérou, tak sme ako sestry. Jasne, ze mam už nejakú tú vrasku, aj sivý vlas, ale úsmevom sa to stratí 🙂 a farbou na vlasy.mam 47r, už mi nepríde vhodné nosiť rifle, ani legíny 🤪 a obtiahnute tričká, to by som asi vyzerala jak dilinov, nie ako "stará mladou chcela byť" . A môj manžel tiež nevyzerá na 50+. Upravený, vyšportovaný, usmiaty. To veľa robí. A plesiny skryl pod oholenu hlavu a upravenú bradu

@anonym_017a16 Ja vyzerám.na svoj vek ak nie aj staršie. Už od 20 tky som zrelá na botox sa vždy smejem 🤣🤣😘 Aie viac sa starám.o všetkých ako o seba. Ale zase rada sa dobre obliekam aj maľujem ,chodím pravidelne na melír,hýbem sa.Casto cestujeme s manželom ak sa dá a na skrášľovacie procedúry nemám gule.Stretávame sa často ked sa dá s kamoskami na túry a vždy klebetime a často aj o tom ako sa doba zmenila.

autor
27. júl 2025
@mischy00

@anonym_1ba374 najde sa zopár jedincov ale určite to nieje tym, ze sa napchava cipsami a slaninou a vypije liter červeného denne 🙂. Niektoré ženy, ktoré majú krásnu pleť a vôbec sa nelicia, vedia vyzerať naozaj oveľa mladistvejsie. Tak ako 20 ročná vie vyzerať na 40, ked sa to preženie s makeupom..
Minule som pozerala extrémne premeny, mladá 20 ročná holka a na konci, ju tak obliekli a nalícili, ze vyzerala ako udržiavaná 50- tnicka 🤦‍♀️. Toto nikdy nepochopím, pritom stačilo jemný makeup a šaty pre mladú holku, nie tetu v rokoch.

@mischy00 Samozrejme veľa robi mať dobrý štýl a vediet3sa dobre obliect aj nalíčiť.

autor
27. júl 2025
@anonym_017a16

@anonym_autor a ty ako vyzeráš? 🙂 Ja som nízka, chudá, dlhé vlasy, nemalujem sa, a ešte aj tenký hlas mam. Keď idem s dcérou, tak sme ako sestry. Jasne, ze mam už nejakú tú vrasku, aj sivý vlas, ale úsmevom sa to stratí 🙂 a farbou na vlasy.mam 47r, už mi nepríde vhodné nosiť rifle, ani legíny 🤪 a obtiahnute tričká, to by som asi vyzerala jak dilinov, nie ako "stará mladou chcela byť" . A môj manžel tiež nevyzerá na 50+. Upravený, vyšportovaný, usmiaty. To veľa robí. A plesiny skryl pod oholenu hlavu a upravenú bradu

@anonym_017a16 Super teším sa,vlastne cieľom mojím je chváliť ako dnes ženy vyzerajú dlho dobre aj bez zásahov. Mne veľmi dlho tipovali menej čudovali sa,ze mám vyše 20 ročného syna, ale už po 50tke aj predtým sa cítim staro .Ja som veľmi sebakritický človek. Pritom môj muž mi vždy vraví, že koľko tvojich rovesníkov sú tetky a ujovia.Tak ale pre mňa to od kedy mám deti nebola priorita riešiť vzhľad..

kiki68
28. júl 2025
@anonym_autor

@kiki68 Áno súhlasím. To máte super a súhlasím môj muž od 28 prvé šediny ja ešte skôr. Podnikanie bolo to stresujúce 15 rokov, ponocovanie,na tovar raz dio týždňa o pol 4 vstávať, po jarmokoch cez sezónu. No bolo to náročné. Neskôr v inej práci nočné po týždňoch brrr...na kráse ro veru nepridá.

@anonym_autor no presne toto, moj muz ma 5 rokov HO, predtym kancelarska a labakova mys. Cize ziadne nocne, ziadne stresy. U mna podobne, len jie som kancelarska mys. Teda uz nie som. Deti dobre spali a spia nastastie, tak mozno toto je tiez dovod. Keby sa nevyspime, tak logicky budem strhana.

alenka58
28. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_017a16 Super teším sa,vlastne cieľom mojím je chváliť ako dnes ženy vyzerajú dlho dobre aj bez zásahov. Mne veľmi dlho tipovali menej čudovali sa,ze mám vyše 20 ročného syna, ale už po 50tke aj predtým sa cítim staro .Ja som veľmi sebakritický človek. Pritom môj muž mi vždy vraví, že koľko tvojich rovesníkov sú tetky a ujovia.Tak ale pre mňa to od kedy mám deti nebola priorita riešiť vzhľad..

@anonym_autor ináč bola som na svadbe bratrancovi pred týždňom, bral si černošku, obdivovala som celú jej rodinu ženskú časť, žiadne vychrtlé ženy, samé kypré tvary, u nás by povedali že obézne, ale také šarmantné a krásne aj mladé aj staré, môj manžel skonštatoval že plné energie a nie ako naše štíhle motorové myši, čo platí aj na mňa ale ja neviem pribrať

snowflakenel
28. júl 2025
@mischy00

Spanok, strava, pohyb....alkohol absolútne minimálny, raz za rok možno, fajčenie 0 bodov. Ani kozmetičku nepotrebujem, veľa čistej vody a pobyt na vzduchu.
Stres robí veľmi veľa, ja som vďačná, za rodinu, prácu aj za financie, ze si človek môže dovoliť pestrú stravu, chodiť cvičiť, obliekať sa....veľmi veľa faktorov dokáže ovplyvniť celkové vyžarovanie. A hlavne pozitívna energia

@mischy00 presne tak. Moja teta ma.72, cez leto normal v bikinach, nosi sukne cez kolena, tielko
postava.ze.wow. ...... ved byvala telocvikarka, zvlada lyze, korcule, bike kazdy den. nikdy nebola.ani len na osetrenie pleti, maximalne obocko nafarbit.

Strana
z3