Do akého veku je vhodné nosiť crop top?
Zamýšľam sa do akého veku je ešte vhodné nosiť crop top.
Mám rada elegantne kúsky skôr zahaľujúce no občas si dám rada aj džínsy a kratší top. Kam je pre vás ok toto nosiť a kam by ste si to už neobliekli? Ja nosím ak idem len tak do mesta, na dovolenke, do kina a podobne, aj do školy po deti. Mám pod 30r.
Nezáleží na veku ale na postave. Do práce kde sa pracuje s ľuďmi bez som si ale crop top odhaľujúci brucho neobliekla
Do prace sa nehodi hole brucho, velky vystrih, ani odhalene plecia, ci chrbat. Rovnako su nevhodne prilis kratke sukne, ci sortky. Doma nech si kazdy nosi, co chce. Ale do prace, na urad, do spolocnosti, ci do skoly treba dodrziavat urcitu kulturu odievania.
Nie nenosim a nikdy som nenosila. Mozno aj vdaka tomu nemusim riesit zapaly moc.mechura a ladvin,ako kolegyna,ktoru v croptope jemne ovievala klima cely den az skoncila v nemocnici.
je to ok na diskoteku, koncert, plaz... a aj to len pre stihle tinedzerky. dospela zena v tom vyzera divne
Keď ti to postava dovolí, kľudne môžeš. Ja mám 39, nosím croptopy, ale len k nohaviciam s vysokým pásom, a také predĺžené, že mi je vidno len pár centimetrov brucha 🙂
@blonde_bella presne môj prípad :( teraz na to škaredo doplácam ... a keď vidím pubertiačky s odhaleným bruškom v zime, hneď si spomeniem na svoju nerozvážnosť z mladosti
Nenosím lebo sa mi to nepáči, radšej mám dlhšie veci ale komu sa páči kľudne nech si dá, to je každého vec.

Mam 38, stihle a pevne brucho a croptopy nosim k nohaviciam/sukniam s vysokym pasom. Nosim aj do prace, ale len ked viem, ze nemam ziadne stretnutie alebo poradu a den stravim v kancelarii za PC.