Dospelí nosia detské motívy: Trápne alebo trend?
Ahojte,
To peň mne príde trápne keď si dospelí ľudia obliekajú napr tričko s detským vzorom napr Mickey alebo Marcel? Mne je trápne aj za nich 🫣 myslím ze ti ľudia ešte akoby nedostali ja by som v živote na seba už takého infantilne veci nedala 🫣 v mojom okolí to však neprijímajú s pochopením. Mam aj také kamošky že ideme von a ona si dá tričko s Disney akože nie ze je na celom tričku ale napr hlava mickeyho. Aj som sa jej pýtala ci jej není trápne ale ze nie prečo by malo byť
Vieš čo mne je doslova u prdele kto co nosí, vôbec neriešim. Mam cez 43 r a stále nosím detské vzori a vôbec sa netrápia tým co si druhý myslia. Keby som sa zaťažovať tým co si o mne ľudia myslia tak by som asi ani nežila.
Mam 43r ,veľkú postavu ,tetovania a dredy celu hlavu a nosím oblečené co chcem ,komu sa nepáčim nech sa nepozerá 😂😂😂😂
Mat tvoje problémy 🫣😂😂😂😂
dospelý môžu nosiť čo len chcú, pokial kamošky nebehajú z holými predkami a zadkami, tak ma to vôbec nezaujíma.
Odkedy mam deti sa v tom vyzivam. ;D
Ja sa skor pousmejem nad silnymi zenami v elastickych nohaviciach ci leginach.. ale ze by ma to nejak trapilo?
Ja by som si sice na verejnost az taky detsky motiv nedala, ale rada nosim "detske ponozky" ci pyzama alebo ako tricko na doma.. ale je mi to jedno, nech si kazdy nosi to, v com sa citi dobre. A ked take vyrabaju...tak sa vzdy najdu aj kupci na taky typ oblecka.
Co ma trapi viac, su sexi tricka pre male dievcatka. Mam 12 rocnu, ale take by som jej nekupila a mali aj male velkosti, ze 110.. ako sorac.. kroptop ore take male deti??
Mne sa to naopak páči 😁
Jeden cas to bolo ze vraj moderne, ale uz ani to nie. Nie, nehodi sa to dospelym zenam a nie nerobia to z recesie, nemaju vkus. Ale netreba to riesit. To, ze ide o tvoju kamosku, povies jej svoj nazor ok, nie je to o odtieni alebo style, ze by sa dalo povedat ok, ma rada tento styl, ale infantilne motivy, to sa fakt nehodi...obzvlast ak tie zeny nepracuju v detskom kutiku, netreba to s nimi vsak dalej riesit alebo sa nad tym rozrusovat. Osobne si myslim, ze mimo veci na spanie by sa taketo motivy nemali v beznom obleceni pre zrele zeny ani predavat.
*ja, píšuc tento koment v nočnej košeli s Jerrym 😐😐😐😐🤣🤣
moja zlata 🙂 mam 45 a budem si nosit co ja chcem 😆😆 mne je trapne za teba ze si taka obmedzena a musis o tom este aj na MK pisat 😆😆😆
Nie, dospelá žena nemôže nosiť rozprávkové motívy. Čo je infantilna ? Naopak ani tetovania niesu vhodné pre ženu. Ani tepláky, čo je lenivá a len sa povaľuje, fuj tak by som vonku nešla. Úzke legíny ? To len do fitka. Boh chrán tie čo si ich dajú inde, tie sú už úplne zatratene. Riflova sukňa ? To je nemoderné. Kostým ? Čo si myslí že je prezidentka ? Roztrhané rifle ? To nevie čo sa patrí ? Veľký výstrih ? Čo je stetka ?
Atď atď.....
Veď nech každý nosí čo chce preboha.
Mam 37 a ešte aj dva copiky si spravím, nosím kvietky vo vlasoch a niekedy si kúpim aj v detskom oddelení niečo.. naposledy penazenka v tvare zajaca...a vôbec mi to nepríde trápne...naopak roztomilé....v živote by ma nenapadlo nad niečím takým sa zamyslat..
Teraz čo .. si prstujes na komentoch? 🤣
Nooo, aj mne je to smiešne na dospelakoch. Myslím,že keď som si kupovala dojciacu nočnú košeľu, bol veeeelky problém nájsť nie infantilnu.
@maciatkolulu 😂😂😂ake super
Presne noaco…problem je ze vela dospelych zabudlo byt detmi.A to je take super 😊
Jak po nas ludia cumia ked ja stojim na detskej kolobezke a dieta ma tlaci😂
Jeee oblecko😍😍😍
@maciatkolulu prosím ťa, kde si kúpila to Peanuts oblečko? 😁
Kolko mas rokov, dieta? 🙈
@biglovemom ja mam 49 a hojdam sa s dcerou na hojdacke. A najnovsie nase oblubene - preskakat cez prechod len po bielom 😅. Aspon sme rychlejsie na druhej strane cesty 🙂.
@mamamasama to nie sú kraviny len mne je z toho smiešne. Dospelé ženy a oblečenie s Mickey 🫣 alebo Marvel ako malé decka.
@daniela2202 co je zle na pravopise? Poznam aj takých co ho majú 100x horší
@blondinka95 marvel panebože mi to prepisalo😀 hlboko sa ospravedlňujem 🤪
no ty si cela trapna
Fakt nemám problém vyrobím si ho. Je každého vec čo si oblečie a čo si kupuje. Strašne mi je trápne s tvojho príspevku že som ho otvorila. Mať tvoje starosti a prezidentkin plát tak som šťastný človek.
@blondinka95 ešte ani nevie ako sa to vola malo to asi byť Marvel
jaj moja. zivot je brutalne kratky. plny kadejakych trapeni. netreba sa brat tak vazne. nie si o nic viac pani ako nejaka baba s mackom na tricku. netusis co ti ludia prezivaju, co maju v zivote nalozene a sudit niekoho za to ze ma infantilne tricko? no a? mozno to je oblubeny obrazok ich dietata ktore zomrelo. nikdy nevies aky pribeh sa za rozhodnutiami ludi skryva. ak ti je smiesno nenos to. ale skus menej sudit posudzovat pohorsovat sa a brat vazne veci ktore netreba. su to len handry. len handry. a aj ked sa hovori ze saty robia cloveka nie je to pravda. stretla som stovky spickovo oblecenych ludi a kopec z nich boli hajzlici. a stretla som aj ludi oblecenych v lacnych handrach a boli to ludia s velkym L. nie je podstatne co nosis na sebe ale co mas v sebe. v hlave, v srdci v dusi. klise? mozno. ale ked si v zivote co to odzijes zistis ze to je proste tak.
Ja som celkom konzerva v oblečení, nosím najradšej rifle a čierne tričko, tak sa cítim najlepšie.. ale mám aj zelené tričko s pepkom námorníkom.. budem mať 40rokov a nosím ho celkom rada 🤪 tak som asi trápna, prežijem to.. ešte som nedospela do bodu aby som musela riešiť druhých ako vyzerajú a obliekajú sa.. našťastie.. dúfam, že keď to raz začnem riešiť, že mi dá niekto facku..
Keď vylezies z domu riskujes že niekomu inému budeš pripadať trápna. Pre teba sú trápne detské motívy, pre iného môžu byť trápne:
nekvalitné handry z fast fashion retazcov
zle ušité oblečenie
oblečenie z umeliny
dlhé sukne
rifle pôvodne pracovný odev ktorý sa pomaly nosí aj do divadla
úzke nohavice s členkovymi čižmami
krátke sukne
kolotočarske kolekcie high end značiek
outdoor odev na rovine
leginy
plážové oblečenie po meste
príliš formálne oblečenie
príliš neformálne oblečenie
a tak ďalej
Radšej všetci ostanme doma nech dakomu nepripadáme trápni 😆

@biglovemom ja má 46 a minule v júli v trakovych nohoviciach som sa na popud syna spustila z tej veľkej šmykľavky.🤣🤣😭,letela som ako guľa a pristála som na štyri,nejakému oteckovi pod nohami. 🤣🤣🤣🤣Videla som ako sa snazi nerehotat,ja som vstala akoby nič a prchala som,no a? Zabavili sme s malým a nikto nič neriešil,keby aj, mám,vieš kde.
Apropo nosím detské vzory a teraz som si kúpila s malým kolekciu rovnakú peanuts,šortky,mikina, tričko,aj chrbát s potlačou,nooo a teším sa.