Dospelí nosia detské motívy: Trápne alebo trend?
Ahojte,
To peň mne príde trápne keď si dospelí ľudia obliekajú napr tričko s detským vzorom napr Mickey alebo Marcel? Mne je trápne aj za nich 🫣 myslím ze ti ľudia ešte akoby nedostali ja by som v živote na seba už takého infantilne veci nedala 🫣 v mojom okolí to však neprijímajú s pochopením. Mam aj také kamošky že ideme von a ona si dá tričko s Disney akože nie ze je na celom tričku ale napr hlava mickeyho. Aj som sa jej pýtala ci jej není trápne ale ze nie prečo by malo byť
Ja s tebou súhlasím. Doma nech si nosí kto chce, čo chce, alebo do potravín, na prechádzku. Ale keď tam príde dospela ženy do formálneho prostredia, tak mi to nepríde v poriadku. Nám sa tak na VŠ obliekala jedna docentka, vyzeralo to strašne
Ja by som si zase v zivote nedala na seba prave kozuchy, kabelky hadie vzory,tigrovane veci, ligotave ako disco gula
V podstate je mi jedno ci to niekto ma oblecene.
Cim menej kritizovania by bolo vhodne vypustat...
Nikdy mi to neprislo trapne a to som dost konzerva v obliekani, resp.neviem sa obliekat, takze u mna su klasika jednofarebne veci bez vzorov, rifle, tricka, leginy. Mna prave takí ludia fascinuju, ze nosia naozaj to co sa im paci a nie to co iní povazuju za normal, nehanbia sa, uzivaju si svoje kúsky oblečenia. Keby si mickeyho obliekla aj 60rocna žena, tak mi bude prijemne pri pohlade na nu. Jedina vec ,nad ktorou sa mi rozum zastaví, su tie hole zadky ,ci dievcatká ci staršie ženy, ale na druhej strane, opäť ma aj tu fascinuje, že nemaju problem a oblecu si to, lebo chcu, citia sa tak fajn a je to len a len ich vec.
trapne mi to nie je, ale nie som cielova skupina, urcite by som nesla von v tricku s mickey mousom, keby som dostala pyzamo, tak ho asi nosim. nepaci sa mi to. zase uplne nerozumiem co ti vadi na marvel. cielova skupina su dospeli ludia, za mna v pohode. muzovi som kupovala tricka so star wars. keby bolo tricko s mojim oblubenym serialom, tak si ho kupim a nosim.
Ty keby si videla ,aký ja mám sveter tak skolabujes
@jankka1981 https://www.ernstings-family.at/gesucht/gefunde...
Dole sa ponúkajú kombinácie. My máme s modrým tričko a žltými šortkami. Je to rozkošné.
@siska53 😂😂😂😂👌🏻
Inak nespustila som sa júli,ale v bupi🤣
@tiezjedna co je zl3 na mojej slovenčine akože? 😀😀😀
Niekto ti vypol čiarku na klávesnici? To naozaj toto niekto rieši? Ja mám skoro 30 a nemám problém obliecť si také veci. Nikdy som nemala. Práveže milujem oblečenie s obrázkami.
A ružová na chlapoch ti nevadí,teda fakt keby si mňa s mužom a v našom veku videla skončíš z mosta
Superman a takéto logá,čo?
Mne je to úprimne úplne jedno 🤷. Nevidím na tom nič trápne, aj keď ja také nenosím. Pre niekoho tie dospelácke tričká predsa vyrábajú, tak asi sa nájde skupina ľudí, ktorým sa to páči...
Mám cez 40 a kľudne si na seba občas niečo také dám... na šatovú zásteru mám ešte čas... Iných neriešim a dúfam, že ani oni mňa a ak áno, tak mi môžu... mne je skôr trápny tvoj pravopis...
@kukuk29 úplne súhlasím👍
@lavender94 na vysokych skolach to celkovo nie je v poriadku.. podla mna by tam mali studovat ludia inteligentni, s otvorenou myslou a nie taki jednoduchsi, co riesia obrazky na tricku
@minenkak a toto keď dá dakto decku tak akože 🤣🤣🤣
Ja mam 25 a moje dieťa nikdy Mickey tričko ani nemalo
Ale to je tvoja vec čo oblečieš svojmu dieťaťu,tak isto je vec ostatných čo si oblečú a lreve tento obrázok nie je z niečoho čo je určené deťom ale dospelým ,kto kedy povedal , že Mickey a Minnie a ďalší sú len pre deti
@reanda mne je jedno, kto si čo nosí. Ale keď skúšajúci príde v takom tričku, je to ako prísť v croptope do divadla, proste sa to nepatrí. To, ze sa mi ten motív na dospelých ľuďoch zdá smiešny, je samozrejme môj subjektívny názor, nikdy by som na základe toho človeka neodsúdila
Ja sama si napríklad neobliekam takéto veselé motívy, ale na druhých sa mi to veľmi páči. Podľa mňa je úžasné, keď sa ludia nehanbia a ukážu svoju veselú dušu a nie je to ani trápne ani divne.
Autorka každý z nás je trosku divný a nebáť sa ukázať svoju "divnost" z nás robí originálnych a úžasných ludi.
Ja take vzory nenosim, mne sa nepacia ani na detoch, ale teda este ma nenapadlo sa pozastavovat nad tym, ze niekto ich nosi 🙈 ked vidim na ulici niekoho pekne podla mojho vkusu obleceneho (alebo kamosku), tak si poviem ze sa mi to paci, ale ak vidim niekoho dogabaneho, tak neriesim. Kazdy ma iny vkus, iny rozpocet a su aj ludia kt vobec neriesia oblecenie.
Mam 40r a nosim s detskym motivom mozno aj kazdy druhy den tricko, a myslim ze uz roky, citim sa v tom ok, za mna su to vesele, mile tricka. A ci ma dakto hodnoti jak ty svoju kamosku?? A nech,, ale necitim sa v elegantnych, ci polyesterovych, cipkovanych trickach dobre. Proste to niesom ja.. a neni mi trapne🤷♀️ preco by malo,, denne musim zjest 48 tab aby moje telo fungovalo a bola som tu pre dceru co najdlhsie,, chcem mat daco vesele a mile na sebe,, a uplne super ked sa mi podari kupit mne a dcerke rovnake tricka🥰 , vobec ma netrapia taketo nazori ako mas ty🤷♀️🤷♀️ , vokol mna si vsetci zvykli ze mam mile tricka s detskym motivom rada, a vedia ze ma na sviatok vzdy take potesi🍀🍀 ak sa patri slusne, elegantne, jednofarebne obliect a situacia to vyzaduje tak sa obleciem tak ako treba...
No, uznávam, že keď som videla Benovu v eú parlamente v tričku s Marilyn Monroe, pripadalo mi to mierne mimo. Inak mi je skôr trápne zo žien s tavou nohou, v legínach zasunutych v zadku či kadejakych tigrovanych vzoroch, v priesvitnej podprsenke, ktorú považujú za tričko, ale inak.... V pohode nosím tričká s infantilnymi vzormi a blbými vtipkami a je mi úplne,ale že úplne fuk, čo si o tom myslia riaditeľky vesmíru.
Ja mam mikinu s Mickey Mousom, je vianočná a milujem ju. Obliekam si ju každé vianoce. Takisto som mala tričko so smolkami ešte pred par rokmi. Nosím to na bežné nosenie, keď idem na nakup a podobne. Do práce alebo formálne stretka sa obliekam primerane. Úprimne je mi jedno co kto nosí. Mne príde skôr trápne, keď niekto do divadla príde v rifliach a tričku. Alebo chodím v teplákoch pomaly vsade
@mufka1 správne.Obleč sa ako chceš.Nikomu do toho nič
Mne je úplne jedno, kto má čo na sebe, kým mi to nezdviha žalúdok - bachratí muži bez tričiek, muži v obtiahnutých cyklo nohaviciach 🤮, ženy bez podprseniek, s “ťavymi nohami”v rozkroku a neviem fakt čo sa stalo tuto sezónu, ale 80% žien na pláži má mini plavkové nohavičky, takže sa celé dni pozerám na odhalené zadky a už mi je fakt z toho zle, lebo z tých 80% žien má na to postavu a zadok možno 20% . To je fakt teraz problém zohnať plavky, ktoré zakryjú zadok?
Takže osobne kým je človek normálne zahalený, je mi jedno, čím.
Ani si nevšímam, ale ja by som to na seba nedala, no som rada ze dcéra nosí dospelácku xs aj keď je to voľnejšie a nemusím jej kupovať depresívne teenager veci

mňa by skôr zaujímalo, či ti "neni" trápna tvoja slovenčina...brr😖 úplne pasuješ na to povestné české "Zvenku huj, zevnitř fuj"...